به گزارش حلقه وصل، مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به برخورد با مراکز غیزر مجاز استخراج ارز دیجیتال اظهار کرد: این تعداد مراکز استخراج غیرمجاز با تلاشهای صورت گرفته توسط همکاران صنعت برق در شرکتهای توزیع برق و همکاری نیروهای انتظامی و امنیتی شناسایی شدند.
رجبی مشهدی خاطرنشان کرد: برق مصرفی این تعداد مرکز شناسایی شده معادل برق مورد نیاز ۶۰ هزار واحد مسکونی است.
وی توضیح داد: به عبارت دیگر به عبارت دیگر با قطع برق این ۲۲۶ مرکز غیرمجاز استخراج رمز ارز، ۶۰ هزار واحد مسکونی از بی برقی نجات پیدا کردند.
سخنگوی صنعت برق در عین حال با اشاره به امکان در نظر گرفته شده برای عموم مردم در این زمینه نیز گفت: از هموطنان خواهشمندیم که به منظور تداوم پایدار جریان برق و جلوگیری از قطع برق، در صورت مشاهده مراکز یا افرادی که به صورت غیرمجاز از برق برای استخراج رمز ارز استفاده میکنند، مراتب را از طریق پایگاه اینترنتی سمات به آدرس https://www.tavanir.org.ir/samaat/pages/cryptocurrency.php به اطلاع صنعت برق برسانند و از پاداش معرفی و همکاری نیز بهرهمند شوند.
سخنگوی صنعت برق ادامه داد: از آغاز واردات ۱۴۰ مگاواتی برق به ایران از ترکمنستان خبر داد و تصریح کرد: این میزان میتواند بخشی از نیاز منطقه خراسان راتامین کند.
به گفته وی،با اتصال خط انتقال برق ترکمنستان به سرخس، امکان واردات برق به میزان ۱۴۰ مگاوات از این کشور به ایران فراهم شد.
رجبی مشهدی با بیان این که صنعت برق همه توان و ظرفیتهای خود را برای تامین برق مورد نیاز داخل به کار گرفته است، خاطرنشان کرد: در کنار بکارگیری همه ظرفیتها برای واردات و افزایش تولید برق، مشترکان خانگی از نقشی بسیار تاثیرگذار در این میان برخوردار هستند.
سخنگوی صنعت برق با اشاره به هماهنگیهای صورت گرفته برای همکاری صنایع و کشاورزان در مشارکت با طرحهای تشویق محور صنعت برق گفت: مشترکان خانگی میتوانند تنها با بکار بستن سه راهکار ساده، از بروز خاموشی احتمالی جلوگیری نمایند.
رجبی مشهدی تصریح کرد: قرار دادن کولرهای آبی روی دور کند، تنظیم کولرهای گازی روی ۲۵ درجه و عدم استفاده از وسایل برقی پرمصرف در ساعات گرم روز (۱۲ تا ۱۸) مهمترین راهکارها برای پایدار ماندن شبکه برق کشور است.