به گزارش حلقه وصل، مراسم نکوداشت چهار شهید مداح(شهیدان جواد رسولی، غلامعلی رجبی، محسن گلستانی، حسین معزغلامی) با عنوان «چاووشان جبهه» عصر دیروز دوشنبه 8 آبان ماه برگزار شد.
جعفر طهماسبی مداح اهل بیت و رزمنده دوران دفاع مقدس در ابتدای این مراسم گفت: خدا را شاکرم که لطف کرد و فرصت به ما داد که در این مراسم شرکت کنیم. شهدای مداح قدرشان مخفی است و تا بحال کسی به آنها نپرداخته است. این شهیدان همه نوجوان و جوان بودند، اما شهید معزغلامی(شهید مدافع حرم) جایگاه والایی دارد. در زمان جبهه به ما مداحان میگفتند «خوانندگان جبههها» که در روزهای جبهه وظیفه ما این بود.
وی ادامه داد: از آن روزهای جبهه ما با یاد و نام امام حسین(ع) و اهل بیت عملیاتها را آغاز میکردیم. بعد از مدتی که از جنگ گذشت گعدهها و هیئتها در جبههها تشکیل شد و شکل منسجمتری گرفت. یکی از دلایلی که شهدای مداح بسیار بودند آن بود که همیشه مداحان و ذاکران جلوی لشکر حرکت میکردند و مداحی میکردند.
این مداح اهل بیت بیان کرد: هیچکدام از مداحان دفاع مقدس از همان اول برای مداحی به جبهه نرفتند، این عزیزان برای دفاع میآمدند و چون صدای خوبی داشتند از آنهای برای مداحی استفاده میکردند. بسیاری از مداحان دفاع مقدس در خط مقدم جبههها شهید شدند، اینگونه نبود که مداحان پشت جبهه بمانند. متأسفانه کسی به شهدای مداح دفاع مقدس نپرداخته است. من از دست اندرکاران این محفلتشکر میکنم که این مراسم را تشکیل دادهاند. این شهدایی که امروز مراسم با نام آنها برگزار شده است نقطه مشترکی دارند و این نقطه مشترک این است که همه این عزیزان در سن کم شهید شدند. امروز اگر از بصیرت شهدای دفاع مقدسمان درس نگیریم باید از افراد دیگری درس بگیریم که این تاثیر پذیری از بیگانگان مشخص نیست که انسان را به کجا میکشاند.
سپس دکتر صدوقی از دوستان و همرزمان شهید جواد رسولی در این مراسم اظهار کرد: جنگ ما از سال 59 آغاز شد و ما تا 6 ماه اول جنگ ثبات نداشتیم. مداحی در جبههها از سال 60 با مداحی آقای آهنگران و سپس با مداحی آقای کویتیپور آغاز شد. در آن سالها ما از مونولوگ مداحی به دیالوگ مداحی رسیدیم به این صورت که مداح میخواند و سینه زنان جواب میداند. جواد رسولی یکی از کسانی بود که مبدع سبک مداحی دیالوگ گونه بود. یکی نوع دیگر مداحی این است که توسط بچههای بازار میخوانند.
وی ادامه داد: جواد رسولی با استعداد ذاتی داشت که چندین سبک مداحی را با هم ادغام کرد و سبک تازهای از مداحی را تولید کرد. بزرگترین ویژگی جواد رسولی این بود که جواد بانی هیئتهای لشکر 27 محمد رسول الله(ص) و لشکر 10 سیدالشهدا(ع) است. جواد رسولی دانش آموخته کلاس علی انسانی است. از نظر ما هر کسی که در جبهه بلندگو دست میگرفت و میخواند مداح است. جواد رسولی در چهارچوب مادحین اهل بیت تهران قرار میگیرد. شهید جواد رسولی اول مردادماه سال 67 درباره یک لشکر زرهی ایستاد و خونش را نثار انقلاب اسلامی کرد.
در پایان این مراسم از خانواده شهیدان جواد رسولی، غلامعلی رجبی، محسن گلستانی، حسین معزغلامی تجلیل به عمل آمد.