به گزارش حلقه وصل، اعضای مؤسس این ایستگاه تلویزیونی که عمدتا از اعضای جامعه مسلمانان سیدنی تشکیل شده، در نظر دارند با پخش مصاحبهها و سخنرانیهای رهبران اسلامی مقیم استرالیا و اساتید مسلمان دانشگاههای این کشور در راستای مقابله با تبلیغات اینترنتی گروه تروریستی داعش، به معرفی اسلام و آموزههای اسلامی تلاش بپردازند.
مالز ماجانی، رئیس این شبکه تلویزیونی، در خصوص دلایل تأسیس این ایستگاه تلویزیونی میگوید: جامعه مسلمانان در استرالیا به شدت تحت فشار است؛ اکنون زمان آن رسیده که آموزههای اسلامی به درستی معرفی و افکار عمومی استرالیا را نسبت به آن آگاه ساخت. متاسفانه، اسلام از طریق رسانهها به درستی معرفی نمیشود و افکار عمومی نسبت به مسلمانان بد بین میشوند. ما میخواهیم اطمینان حاصل نمائیم که آموزههای اسلامی به روشنی برای جوانان، مسلمانان و جامعه مردم استرالیا تفسیر میشود.
وی همچنین خاطر نشان کرد که این شبکه تلویزیونی صرفاً با سرمایه جامعه مسلمانان استرالیا، تبلیغات و همکاری داوطلبانه بیش از 20 نفر از جوانان مسلمان در این ایستگاه تلویزیونی، تأسیس شده است؛ شعار این شبکه تلوزیونی «از همگان دعوت میشود»(everyone’s invited) بوده و هدف آن مفید فایده بودن برای کل جامعه مسلمانان است.
از بخشهای مختلف این شبکه میتوان به تفسیر قرآن، مصاحبه با مردم در موضوعات مختلف اشاره کرد و این شبکه همچنین دارای تیمی از بانوان است که به مسائل این قشر از مسلمانان خواهند پرداخت.
ماجانی گفت: با مسلمانان خوشنام و خوش سابقه در استرالیا نیز برای استفاده از تجارب و تخصصهای آنان نیز مشورت کردهایم؛ ما میخواهیم در رسانههای استرالیا جایی برای مسلمانان باز کنیم و قصد داریم تعالیم اسلامی را به گونهای ارائه دهیم که موجب پیشرفت مسلمانان در زمینههای معنوی، اجتماعی و آموزشی شود.
بنابر این گزارش، از سوابق و تجربیات مالز ماجانی میتوان به ده سال تجربه در زمینههای مهندسی و مدیریتی و همکاری در پروژههای شرکت های همچون اریکسون، نوکیا، آپتس، هاوایی، تلسترا و ودافن اشاره کرد.
وی در حال حاضر دانشجوی فوق لیسانس در رشته ام.بی.ای دانشگاه سیدنی است و مدرک مهندسی برق خود را نیز از همین دانشگاه کسب نموده است.
بر اساس گفتههای ماجانی، در ابتدا، برنامههای این شبکه مبتنی بر اینترنت بوده و تنها از طریق برنامههای IOS، اندروید و تلویزیونهای هوشمند قابل دسترس است اما آنان در تلاش هستند با توسعه فعالیتهای خود، دسترسی همگان را به طور رایگان به این شبکه میسر سازند.
شیخ وسام چارکوی یکی دیگر از اعضای مؤسس این شبکه نیز در این خصوص تأکید کرده که جامعه مسلمانان اعتماد خود را نسبت به دولت از دست داده و احساس میکند دولت استرالیا آنها را رها کرده و از هیچگونه پشتیابانی برخوردار نیستند؛ من تاکنون وضعیت جامعه مسلمانان در استرالیا را اینگونه ضعیف ندیدهام.
این شبکه تلویزیونی نخستین برنامههای خود را به موضوعات مربوط به گروگانگیری کافه لینت سیدنی و اعلام سیاستهای تازه «ضد تروریسم» دولت استرالیا و همچنین دلایل تأکید مسئولین دال بر اینکه این کشور با تهدید امنیتی فزاینده گروههای اسلامی تندرو مواجه است، اختصاص داده است.
در حال حاضر تعداد قابل توجهی از جوانان مسلمان استرالیائی تحت تاثیر تبلیغات اینترنتی گروههای تروریستی بهویژه داعش به آنان پیوستهاند و یا به حمایت و همکاری با این گروههای تروریستی مشغول هستند.
گفته میشود که هماکنون صدها شهروند استرالیائی در کنار گروه تروریستی داعش در سوریه و عراق به فعالیتهای تروریستی مشغول هستند و مقامهای استرالیا بهویژه نگران بازگشت این افراد از خاورمیانه به داخل استرالیا هستند.
در همین راستا، نخست وزیر استرالیا، تونی ابوت چندی قبل طی مصاحبهای تأکید کرد که ضرورت دارد که رهبران و امامان جماعت مسلمین علیه گروههای تروریستی بهویژه داعش اقدامات بیشتر و موثرتری انجام دهند و در زمینه های مذهبی و جلوگیری از «نفرتپراکنی» و سخنرانیهای تند و تهدیدآمیز، با دولت همکاری نزدیک داشته باشند.
به گزارش فارس، برنامههای این شبکه در استودیو ضبط شده و روی کانال یوتیوب مخصوص به این شبکه آپلود شده و از این طریق در دسترس مخاطبان قرارداده می شود.
منبع: فارس