رئیس ستاد اقامه نماز گفت: محتوای کتب درسی در دانشگاهها از کیفیت بالایی برخوردار نبوده و همین امر سبب کمرنگ شدن نماز و اعتقادات در میان دانشجویان شده است.
آنچه که در فضای واقعی اتفاق میافتد، نشاندهنده بیتوجهی هنرمندان سینما و تلویزیون به این موضوع است، چرا که این گروه با قوت هرچه تمامتر مشغول بیان عقاید شاذ خود در فضای مجازی هستند!
مردم تهران پرشکوهترین نماز عید سعید فطر را به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی در مصلای تهران اقامه کردند. تصاویر زیر منتخبی است از لحظلات ناب این شکوه تاریخی.
موضوعی که دغدغهبرانگیز است بیتفاوتی بسیاری از دغدغهمندان نسبت به اکران چنین آثاری است. چرا دغدغههای ما باید صرفا محدود به اکران فیلمی مثل رستاخیز که شائبه روایت تاریخی نامعتبر از قیام عاشورا دارد، شود.
تهیهکننده فیلم «نفس» گفت: این فیلم درباره کودکانی است که در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیدند.
«دبیرخانه طرح ملی گوهرشاد» در طول ماههای گذشته با رصد ظرفیتهای محتوایی و مردمی مختلف اقدام به ضبط و جمع آوری خاطرات مردمی درباره حادثه گوهرشاد کرده که یکی از آنها گفتوگوی وحید جلیلی با آیتالله خزعلی است.
پس از سخنان رهبری مبنی بر ضرورت «ادامه مبارزه با استکبار»، از نسل جوان هنرمندان انقلاب تا پیشکسوتان اصحاب فرهنگ و هنر انقلاب برای ادامه مسیر استکبارستیزی اعلام آمادگی کردند.
در زمانهای که شاید کمتر کسی حاضر شود از بودجه نفتی به راحتی بگذرد و خوردن چای خشک و خالی روی موکتهای یک موسسه فرهنگی خودجوش مردمی را به نوشیدن کاپوچینو در یک محیط آرام منقش به کاشیکاریهای ایرانی – اسلامی ترجیح دهد، «وصولگرایی فرهنگی» را باید به عنوان یک هشدار فرهنگی مهم برای این روزهای جبهه فرهنگی انقلاب دانست.
دستاندرکاران مراسم سعی کردهاند تمام و کمال به توصیه رهبر انقلاب گوش کنند و افطاری را هرچه سادهتر برگزار کنند. برای همین است که وقتی درِ ظرف یکبار مصرف غذا را با شور و شوق باز میکنی و به یک «عدسپلو»ی خشک و خالی برخورد میکنی اصلا متعجب نمیشوی!
بعد از تولید این فیلم و اولین نمایش آن در جشنواره فیلم فجر، سیلی از اعتراضات نسبت به آن آغاز شد. بیشتر اعترضات وارد شده به این فیلم در دو محور است؛ یکی نمایش سیمای ذوات مقدسه و دیگری عدم توجه به سیر واقعی حوادث کربلای سال 61.
«دبیرخانه طرح ملی گوهرشاد» در طول ماههای گذشته با رصد ظرفیتهای محتوایی و مردمی مختلف اقدام به ضبط و جمعآوری خاطرات مردمی از آن دوران و وقایع در سراسر کشور کرده است. در آستانه هشتادمین سالگرد قیام خونین مسجد گوهرشاد تعدادی از خاطرات مردمی جمع شده در این طرح را مرور میکنیم.
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار ۴ ساعته با دانشجویان و نمایندگان تشکلهای دانشجویی با وارد دانستن انتقاد یکی دیگر از دانشجویان در خصوص ترویج برخی مسائل مُخلّ پیشرفتهای علمی در دانشگاهها نظیر برگزاری کنسرتهای موسیقی، گفتند: اینگونه کارها به بهانهی نشاطبخشی به محیط دانشجویی، جزو غلطترین کارهاست.
«خانه ما» مسابقه جدیدی است که توسط تولیدکنندگان مسابقه «فرمانده» برگزار میشود. هدف از برگزاری این مسابقه اصلاح الگوی مصرف خانوادهها است.
قایمموشک، خیلی بازی عارفانهای است! چشم میگذاری و بعد میروی دنبال رفقای خودت میگردی. اگر رفیقت پشت پرده باشد و یکذره پرده تکان بخورد، تو میفهمی و پرده را کنار میزنی و میبینی که آنجا ایستاده است. میگویی: «تو را دیدم» بعد میروی و او دنبال تو میآید. یعنی وقتی او را دیدی، حالا او به دنبال تو میآید. خدا پشت پردۀ زندگی ما ایستاده است و مدام دارد پرده را تکان میدهد تا ما متوجه او بشویم. ولی متاسفانه ما متوجه نمیشویم!
مهدی متوسلی گفت: تمام اسناد، مدارک، دکورها و تغییرات متون را جمع بندی میکنیم تا سابقه کاری از یک گروهی که با دل و جان کار کرد را باقی بگذاریم و به این شکل یک دایرهالمعارف در این زمینه تشکیل میدهیم.
«هانیه» یک دختر 10 ساله افغانی است که در نامهای برای علیرضا احمدیروشن و آرمیتا رضاییژاد، آرزوی دیدار امام خامنهای را کرده است.
نخستین گروه جهادی قرآنی چندی پیش به مناطق محروم دزفول اعزام و در این سفر به ارائه خدمات قرآنی مانند روخوانی، صحت قرائت نماز و احکام پرداختند.
این مستندساز میگوید: با «کری» و «اشتون» وقت مصاحبه داشتم، به خاطر نداشتن پول لغو شد/ نگویید مشکلات پخش مستند، بگویید مافیای پخش!/ حاضر نیستم خودم را ارزان بفروشم.
ثروتمند شدن بد نیست، بلکه بد برخورد کردن با ثروت بد است. دولت اسلامی باید مقدماتِ ثروتمند شدن مردم را فراهم کند، حتی نمیگوییم: «مقدمات رفاه را فراهم کند!» بلکه میگوییم مقدمات ثروتمند شدن را فراهم کند تا کسانی که به ثروت میرسند، بتوانند بذل و بخشش کنند. ما داریم دربارۀ چیزی بالاتر از «رفاه» صحبت میکنیم، و الا میتوان از راههای دیگری هم به «رفاه» رسید. مثلاً خیلی ار اربابها، نوکران خودشان را مرفه نگه میدارند!
امسال نیز یک مجموعه تجاری، تفریحی در غرب تهران نسبت به برگزاری استخر ویژه بانوان و آقایان در طول روز اقدام کرده و با وقاحت تمام، ساعات کاری خود در ماه مبارک رمضان را از ساعت 10 صبح اعلام کرده بود. تعجب ما زمانی بیشتر شد که حتی در تماس با مسئولین این مجموعه، گفته شد که چون ساکنین این منطقه (شهرک غرب) اغلب اهل روزه نیستند، ما هم استخر را در طول روز دایر کردهایم!