
سرویس حاشیه نگاری: هرگاه سررسیدی را در دست میگیریم و ورق میزنیم مناسبتهای گوناگونی را در روزهای مختلف سال مشاهده میکنیم. مناسبتهایی که عمدتا با پیشنهاد شورای فرهنگ عمومی به شورای عالی انقلاب فرهنگی به ثبت رسیده و تقویم رسمی کشورمان را تزیین کردهاند.
گاه بر اثر رخدادی، حادثهای یا حتی جنگی این مناسبتها تعریف شده و برای تصویب و به عمل گذاشتن آنها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارجاع داده میشوند. به عنوان مثال از سال 1387 با پیشنهاد شوراى فرهنگ عمومى و تصویب شوراى عالى انقلاب فرهنگى، 23 مرداد، روز مقاومت اسلامى نامگذارى شده است.
این نامگذاری که بیشتر مربوط به پیروزى مقاومت اسلامى مردم لبنان بر رژیم صهیونیستى در 33 روز جنگ خونبار و آتشبار و رشادتها و دلاوریهای نیروهای حزبالله لبنان در مقابله با نیروهای غاصب رژیم صهیونیستی است از سال 1387 در تقویم رسمی کشور قرار گرفته است و از همان سالی که این مناسبت در تقویم جمهوری اسلامی ایران رسمیت گرفت، موسسههای فرهنگی-انقلابی از جمله اتحادیه بینالمللی امت واحده انجام فعالیتهای گوناگونی را در سالگرد پیروزی حزبالله لبنان و روز مقاومت اسلامی در دستور کار خود قرار دادند.
ولی حالا طی پیگیریهای به عمل آمده متوجه شدیم که گویا با فرو نشستن تب و تاب جنگ 33 روزه بعد از گذشت 9 سال، دیگر خبری از فعالیتها و برنامههای این موسسات فرهنگی مسئول در ارتباط با روز مقاومت اسلامی به گوش نمیرسد.
گویا رفته رفته با گذشت زمان ماجرای مقاومت اسلامی از یادها پاک شده و امروز کمتر یا شاید هیچ خبری از فعالیت این موسسهها در این زمینه به گوش نمیرسد. گویا برای آنها 23 و 24 و 25 مرداد ماه و روزهای دیگر تقویم تفاوتی نمیکند!
این اتفاق در حالی افتاده است که در سالهای گذشته این موسسهها حضور قابل قبول و شایستهای را برای تحقق بخشیدن به رسالتشان ارائه داده بودند و امیدواریم که با پیگیری این موسسات فعالیتهای آنان در ارتباط با این روز مهم از سر گرفته شود.