
مدیر بنیاد فرهنگی، علمی، آموزشی امام موسی صدر در گفتگو با حلقهوصل اظهار داشت: تعدادی از همرهان علمی دانش آموزان منطقه باخرز خراسان رضوی، در اقدامی خودجوش، برای دانش آموزان تحت حمایت خود بسته کتاب های کمک آموزشی ارسال کردند. این همرهان علمی از مناطق بجنورد، تربت حیدریه و نیز مشهد مقدس هستند.
محمود هاشمی ادامه داد: همچینن یکی از خیرین مشهدی نیز چند پک کتاب کمک آموزشی را برای فرزندان پرتلاش باخرز خراسان رضوی ارسال کرد تا در موفقیت آنان شریک باشد.
وی افزود: بنیاد امام موسی صدر با همکاری برخی از دندانپزشکان داوطلب و دلسوز مناطق محروم کشور، حرکتی خودجوش را در زمینه دندانپزشکی مناطق محروم کشور آغاز کرده در این طرح به امید خدا تلاش می شود زمینه سلامت و بهداشت دهان و دندان فراهم شده و ، رنگ محرومیت را از رخ برخی مناطق محروم کشور پاک کند.
مدیر بنیاد صدر خاطرنشان کرد: در نورزو 94 نیز خدمات دندانپزشکان داوطلب ادامه می یابد.