به گزارش حلقه وصل، نشست ستادهای عملیاتی «عملیات حاج قاسم» عصر دیروز با حضور حجت الاسلام و المسلمین قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و نمایندگان بیش از بیست نهاد حاکمیتی فرهنگی و دولتی در مجموعه فرهنگی یادمان شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد.
در ابتدای نشست حجت الاسلام و المسلمین قمی با خیر مقدم به حاضران یاد و خاطره سردار دلها حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشت و گفت: ستادهای عملیاتی مردمی مزین به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در سطوح ملی، استانی و شهرستانی جهت کشف و بکارگیری عناصر جهادی مردمی، ساماندهی و پشتیبانی از آنها ایجاد شده است.
وی افزود: در همین راستا لازم است دستگاهها و نهادهای انقلاب اسلامی با همکاری و هم افزایی در تسهیل و پشتیبانی از این ستادها و گروههای مردمی و محلی تلاش کنند و این جلسه نیز به منظور هماهنگی هرچه بهتر بین این دستگاهها تشکیل شده است.
از موقوفاتی که قابل انطباق با شرایط امروز باشد در تهیه بستههای کمک معیشتی بهره گرفته میشود
در ادامه حجت الاسلام غلامرضا عادل معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: جلسهای که امروز برگزار شد از سنخ جلسههایی بود که میتواند هم افزایی بین دستگاهها را ایجاد و باعث شکوفا شدن خیلی از ظرفیتهای مکتوم و ناشناخته شود.
وی افزود: در شرایطی قرار گرفتیم که بیماری کرونا سختیهایی را برای جامعه ایجاد کرده است، با این وجود از ابتدای سال تا امروز یک سری ابتکاراتی نیز به وجود آمده که قابل توجه است، مثل استفاده از امکانات فضای مجازی در امر آموزش که قبلاً از آن غافل بودیم و این نشان داد که میتوان این تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد. این جلسات اگر منسجم و با برنامه خوب و دستور کار مشخص پیش برود برکات بسیاری به همراه خواهد داشت.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: مهمترین مأموریت و تکلیف سازمان اوقاف امانتداری از موقوفات، اجرای نیات واقفین و انجام آنچه که در وقف نامههای واقفین ذکر شده بیان میشود و چون شرایط جامعه میطلبد که به مردم کمک رسانی داشته باشد از موقوفاتی که قابل انطباق با شرایط امروز باشد در تهیه بستههای کمک معیشتی و تهیه اقلام بهداشتی بهره گرفته میشود و با برنامهریزیهای صورت گرفته از ابتدای سال تا ماه جاری در ۷ مرحله هزار و ۲۰۵ هزار بسته معیشتی به ارزش ۳۱۳ میلیارد تومان تهیه و بین نیازمندان توزیع کرده است.
وی افزود: در طرح شهید سلیمانی که از ابتدای آذر و همزمان با هفته بسیج شروع و تا شهادت حضرت زهرا (س) ادامه خواهد داشت، سازمان اوقاف طرحهای بسیاری در دست اجرا دارد. در بخش بهداشت و درمان نیز به دلیل تعطیلی امامزادگان، آنان را به پایگاههای سلامت مانند کارگاه تولید ماسک و توزیع مواد ضدعفونی کننده تبدیل شده است که در سطح وسیع بالغ بر ۲۰ میلیون ماسک رایگان توسط گروههای جهادی تولید و در بین مردم و مراکز درمانی توزیع شد.
باید مشکلات در زمینه تحصیل مجازی دانش آموزان را رفع کنیم
در ادامه علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش، گفت: قریب به یک سال است که در شرایط کرونا قرار داریم و اقدامات قابل توجهی تا کنون در این عرصه انجام شده که نیازمند آسیب شناسی و رفع اشکالات است. برای مثال باید دید در زمینه تحصیل مجازی دانش آموزان با چه مشکلاتی روبرو هستیم و آن مشکلات را رفع کنیم.
کاظمی ادامه داد: در راستای رفع مشکلات تقسیم وظایف لازم است برای مثال زمانی که مساله بازماندگان از تحصیل مطرح میشود این مساله را باید به آموزش و پرورش سپرد و دیگر دستگاهها نیز در رفع این مشکل به آموزش و پرورش کمک کنند نه اینکه کسانی بیرون از سیستم بیایند و موضوعاتی را برای یک دستگاه تعیین و تعریف کنند. این امر زیاد جالب نیست.
وی بیان داشت: همچنین میطلبد نیازهای کلان خرد شود و روشن باشد در این نیازها چه چیزی ضروری است تا با هم افزایی دستگاهها این نیازها رفع و از موازی کاری اجتناب شود. مجموعه آموزش و پرورش از روزهای نخست ترویج و تبلیغ مکتب شهید سلیمانی را در دستور کار قرار داد و برنامهها و پویشهای فراوانی در این راستا برگزار و راه اندازی کرد.
در ادامه حجت الاسلام میثم امرودی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران عنوان کرد: شهرداری تهران در زمینههای مختلف مجازی، حقیقی و جهادی ظرفیت و نیروهای خوبی دارد و کارهای بسیاری نیز در ایام شروع کرونا انجام داده که میتوان به توزیع غذای گرم، تولید ماسک و … اشاره کرد.
ارتش همه امکانات درمانی خود را در اختیار ستاد ملی مقابله با کرونا قرار داده است
در ادامه امیر سرتیپ تقی خانی معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: همه در کشور در تلاش هستند تا در حوزه مقابله با کرونا بتوانند با هم افزایی و قدرت بیشتری این بلا را از کشور دور کنند. این جلسه میتواند ظرفیتهای سازمانها را مشخص کند و بر اساس توانمندیهایی که دارند از ظرفیتهایشان به نفع مردم و کشور استفاده شود.
معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: اقدام سازمان تبلیغات اسلامی در تشکیل قرارگاه جهادی و تقویت فعالیتهای جهادی بسیار ارزشمند است.
وی به فعالیت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مقابله با بحران کرونا اشاره و عنوان کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران اقداماتی در این زمینه انجام داده است که یکی از آن اقدامات توجه به درون ارتش و حفظ آمادگی نیروها است برای وظایفی که برای آنها تعریف شده است.
امیر سرتیپ تقی خانی در پایان خاطرنشان کرد: ارتش همه امکانات درمانی از جمله ۳۸ بیمارستان با بیش از ۱۲ هزار کادر درمانی را در اختیار ستاد ملی مقابله با کرونا قرار داده است.