
به گزارش حلقه وصل، هادی منوری شاعر، نویسنده و داروساز در برنامه تلویزیونی «شابک» در ارتباط با حرفه پزشکی و ذوق شاعرانه عنوان کرد: حرفه پزشکی و ادبیات از قدیم ارتباط خیلی نزدیکی با هم داشتهاند و بسیاری از حکیمان و طبیبان ما شاعر هم بودهاند. از ابوعلی سینا تا بسیاری دیگر از حکیمها مانند خاقانی و نظامی گنجوی همه با طبابت ارتباط داشتهاند. در حال حاضر هم بسیاری از پزشکان امروزی ما شاعر نیز هستند و چندین کتاب از پزشکان شاعر موجود است.
این نویسنده با اشاره به اهمیت کتابخوانی گفت: کتاب خواندن بدون هدف کار درستی نیست ما باید یاد بگیریم کتاب خواندنمان هدفدار باشد و هر کتابی را نخوانیم. آدمها از راههای مختلف تغذیه می شوند و این تغذیه تنها از راه خوردن و آشامیدن نیست بلکه از طریق چشم و گوش و پوست و ریهها نیز تغذیه میشویم. لذا یکی از راههای تغذیه انسان خواندن کتاب است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: همانگونه که ما مجاز نیستیم هرغذایی بخوریم و غذای اشخاص مختلف با هم متفاوت است کتاب هم اینگونه است و نمی شود هر کتابی را برای هر شخصی تجویز کرد. خواهش و تاکید بنده است که مربیان و والدین مراقب کتابهایی که فرزندانشان میخوانند باشند و آگاه باشند که روح کودک و نوجوان آنها از چه غذایی تغذیه میکند.
در بخش دیگری از این برنامه کتاب «مهربان ترین آقای دنیا» به قلم داوود امیریان و رمان «غریب قریب» نوشته سعید تشکری به بینندگان معرفی شد.