به گزارش حلقه وصل، حجت الاسلام والمسلمین قرائتی، مفسر قرآن کریم شب گذشته در مجمع عمومی نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم با بیان این که باید تعطیلات را کاهش دهیم، گفت: قرآن کریم می فرماید حتی روزهای جمعه را تعطیل نکنید مگر این که نمازجعه باشد؛ تعطیلی روز های پنج شنبه و جمعه دلیل عقلی و شرعی ندارد.
وی با تأکید بر انجام تغییراتی در حوزه، دانشگاه و آموزش و پرورش، اظهار داشت: به عنوان مثال «ضرب» نخستین کلمه ای است که در حوزه علمیه آموزش می دهند که هیچ گونه نفعی ندارد، بلکه در حوزه علمیه فقط اصطلاح سازی می شود؛ قرآن کریم در سوره احزاب بیان می کند افراد منافق بیماردل هستند و در برخی موارد با شایعه سازی در جامعه زلزله ایجاد می کنند.
رییس ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: قرآن کریم در ادامه بیان می کند این گونه افراد را دستگیر کنید و بکشید یا این که تبعید کنید اما هیچ فقیهی در این زمینه صحبت نکرده است، در حالی که امروزه شایعه سازی در فضاهای مجازی و غیر مجازی فراوان است؛ مگر تاکنون چه مقدار بیع فضولی انجام شده است که بخواهیم بدانیم ناقل است یا کاشف.
وی خاطرنشان کرد: لقب های مثل الحمار، کلب، کالانعام و قلوبهم کالحجار را قرآن کریم به افراد نسبت داده است که همه آنها قابل تحمل هستند، اما لقب دیگری را به برخی افراد نسبت می دهد که قابل تحمل نیست و آن هم پوک است و می گوید اگر برای قرآن کریم کاری انجام ندهید پوک هستید که اکنون برخی افراد در منابر خود از قرآن نامی نمی برند.
مفسر قرآن کریم با بیان این که ما مدیون قرآن کریم هستیم، بیان داشت: به واسطه نسیمی که از قرآن کریم به بنده خورده است قادر به پاسخ گویی تمام سوالات هستم و حتی سخن رهبر معظم انقلاب مبنی بر انقلابی ماندن حوزه علمیه، متن قرآن کریم است؛ هر زمانی که در همایش های علمی از قرآن کریم سخن می گویم همه بیان می کنند چرا تاکنون چنین سخنانی را مطرح نکرده اید.
وی عنوان کرد: اکنون که در آستانه ماه مبارک رمضان هستیم فعالیت های خود را با صدا و سیما برای استقبال از رمضان مقایسه کنید؛ تمام نهادهای کشور برای استقبال از ماه رمضان بسیج می شوند، در مقابل آنها مشاهده می شود صدها روستا بدون روحانی هستند و به همان میزان طلاب در قم مشغول به تحصیل؛ قرآن کریم بیان می کند شخصی که به تبلیغ نمی رود را دوست نداشته باشید و حتی به او سلام نکنید زیرا او بی غیرت است.
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی ادامه داد: بنا بر این نیست که همه طلاب فقیه شوند و اگر طلبه ای مشاهده می کند توان فقیه شدن را ندارد، رشته ای دیگر مانند نهج البلاغه و موارد دیگری را ادامه دهد.