
حلقه وصل: با مشخص شدن فیلمهای روز هفتم جشنواره در روز قرعهکشی برنامه پردیس ملت، روز هفتم جشنواره به آثار سازمان هنری رسانهای اوج اختصاص یافت. لباس شخصی و خروج در سانس اول و دوم روز هفتم برای اهالی رسانه به نمایش درآمد.
لباس شخصی فیلم اول امیرحسین ربیعی با سوژهای مهم، ملتهب و جذاب که صراحتی ستودنی دارد و مخاطب تا پایان فیلم آن را دنبال میکند. اشاره مستقیم به سازمان اطلاعات سپاه در اثری به سفارش سازمان اوج، احتمال درنیامدن کار به دلایل مختلف از جمله محدودیتهای احتمالی در نمایش واقعیت کامل ماجرا را بیشتر میکند اما کارگردان از این لبه تیغ به سلامت عبور کرده و مخاطب کاملا فیلم را باور میکند.
یکی از حاشیههای اصلی فیلم به سکانسی مرتبط بود که قبل از جشنواره در فضای مجازی پخش شد اما در نسخه جشنواره حذف شده بود! حاشیهای که اولین سوال خبرنگاران در نشست خبری به آن اختصاص داشت و کارگردان و تهیهکننده به لطایفالحیلی توانستند از پاسخ صریح به این پرسش، شانه خالی کنند و آن را نتیجه مذاکرات و تعاملات درونی تیم بدانند! نکتهای که آرش خوشخو به عنوان منتقد حاضر در نشست خبری هم به آن اشاره و آرزو کرد نسخه کامل فیلم به نمایش عمومی برسد. آرزویی که
شاید به این راحتی هم تحقق پیدا نکند و حتی شنیدههایی مبنی بر توقیف یا ممیزی فیلم هم وجود دارد! بگذریم...
گزارش تصویری | حواشی هفتمین روز جشنواره فیلم فجر
خروج ابراهیم حاتمیکیا فیلم دیگر به نمایش درآمده در روز هفتم کاخ جشنواره بود. بیستمین اثر کارگردان جریانساز سینمای ایران که نظرهای بسیار متفاوتی نسبت به آن شنیده بودیم. اعتراض که مخرج مشترک تمامی آثار حاتمیکیا است در این فیلم هم خط اصلی داستان است اما متاسفانه فیلم اصلا در قد و قامت سینمای حاتمیکیا نبود. حالا کارگردان هرچقدر هم در نشست خبری داد و فریاد کند که من ابراهیم حاتمیکیا هستم و این فیلم را ساختهام!
نشست خبری فیلم خروج حاشیهدارترین نشست جشنواره امسال بود. از خداحافظی فرامز قریبیان از بازیگری و افشاگری درباره لغو جایزه بازیگری نوید محمدزاده در سال ۸۸ گرفته تا حضور حسامالدین آشنا و محمد قوچانی در نشست و ادعای حذف فیلم از آراء مردمی! حاتمیکیا در بخشی از نشست از آرزوی خود برای ساخت فیلم درباره شهید حاج قاسم سلیمانی گفت و در پاسخ به سوالی درباره عدم اظهار نطرش درباره حوادث آبان ماه هم گفت: من توجهم را با فیلمم نشان میدهم. در اینستاگرام متن نوشتن هنر نیست.
آخرین سانس روز هفتم هم به نمایش فیلم آتابای نیکی کریمی اختصاص داشت. فیلم بر اساس ایدهای از هادی حجازیفر در شهرستان خوی و به زبان ترکی ساخته شده بود. نکتهای که در نشست خبری هم باعث بحث و جدل بین حجازیفر و یک خبرنگار شد.
روز هفتم جشنواره نشستهای پرحاشیهای داشت و از بد اقبالی اهالی رسانه محمود گبرلو (بدترین مجری تاریخ نشستهای خبری جشنواره فیلم در جهان) اجرای آنها را بر عهده داشت که نه تنها توان مدیریت جلسه را نداشت، خودش هم باعث تنش بیشتر در جلسه میشد. این انتقاد به دستاندرکاران جشنواره وارد است که اگر فرزاد حسنی را برای همچین روز مهمی انتخاب نکردهاند، لااقل مجری بهتری را به جای آقای گبرلو برمیگزیدند!
حاشیهنگاری حلقه وصل از روز اول جشنواره فیلم فجر
حاشیهنگاری حلقه وصل از روز دوم جشنواره فیلم فجر
حاشیهنگاری حلقه وصل از روز سوم جشنواره فیلم فجر
حاشیهنگاری حلقه وصل از روز چهارم جشنواره فیلم فجر