
به گزارش حلقه وصل، با توجه به استقبال صورت گرفته از دور اول و دوم مسابقات جام بزرگ خلیج فارس از سوی گیمرها، مراجع ذیصلاح و تولیدکنندگان داخلی در این حوزه، ستاد برگزاری مسابقات بزرگ جام خلیج فارس در نظر دارد به منظور یکسان سازی فعالیتهای مرتبط در حوزه بازیهای رایانهای مسابقات این دوره را در 7 رشته بازی و بر روی دو پلتفرم PC و کنسول به صورت آنلاین و حضوری برگزار کند.
گفتنی ست، مرحله استانی سومین دوره مسابقات بزرگ بازی های رایانه ای (جام دیجیتال خلیج فارس) در استان خوزستان فردا 24 آبان 94 برگزار می شود.
لازم به ذکر است، این دوره از مسابقات به همت شبکه ملی فرهنگ مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان و مرکز دیجیتال سیدالشهدا(ع) اهواز، امور جوانان سازمان ورزش و جوانان استان و مرکز بازی رایانه ای گیم لند برگزار می شود.
بر اساس این گزارش، مسابقات جام دیجیتال خلیج فارس در دو بخش PC و X.BOX برگزار می شود و علاقه مندان تا 22 آبان 94 مهلت داشتند آثار خود را از طریق سایت www.iranpgc.com ارسال کنند.
همچنین این مسابقات ویژه برادران بوده و محدودیت سنی برای آن در نظر گرفته نشده و شرکت برای عموم آزاد است. برندگان مرحله استانی به مرحله کشوری(شبکه ملی فرهنگ، مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال) که 4 آذر 94 در تهران برگزار می شود راه پیدا خواهند کرد.
یادآور می شود، این مسابقات برای سومین بار در استان بر گزار می شود همچنین در بعضی از مراکز دیجیتال در شهرستان های اندیمشک، شوشتر و امیدیه به صورت شهرستانی برگزار شد.