
به گزارش حلقه وصل به نقل از ایرنا، پارلمان استرالیا اعلام کرد زنان مسلمانی که برقع پوشیده باشند نمی توانند از تماشای مجموعه سخنرانی های عمومی پارلمان در محوطه استفاده کرده و باید در محفظه شیشه ای قرار گیرند.اقدامات امنیتی بیشتر به بهانه مقابله با تروریست ها در استرالیا قرار است عصر امروز با تصویب قانونی اعلام شود. تاکنون موادی از این قانون تصویب شده است.
به نوشته تارنمای هرالد استرالیا، 'استفن پاری' رییس پارلمان استرالیا گفت که هم اکنون در انتظار بررسی درخواست سناتور لیبرال 'کری برناردی' توسط مقامات امنیتی به منظور ممنوعیت استفاده از برقع توسط زنان مسلمان در این کشور است.یکی از نمایندگان پارلمان استرالیا استفاده یک مرد تروریست از برقع در گذشته را بهانه ای برای این هجوم خود به حجاب زنان مسلمان قرار داد و چنین وانمود کرد که این علامتی از تروریست است.
'کری برناردی' سناتور افراطی استرالیایی چراغ حمله جدید به حجاب زنان مسلمان استرالیایی و ممنوعیت استفاده از برقع را روشن کرد و این هجوم هر روز افزایش می یابد.این سناتور افراطی خواستار ممنوعیت استفاده از برقع توسط زنان مسلمان شد و ادعاکرد پوشش سر زنان 'پوشاندن ظلم و ستم' و 'پرچم بنیادگرایی' است و استفاده از آن در استرالیا 'درست نیست'.
81317637-5959594
وی چهار سال قبل نیز در مقاله ای مدعی شده بود برقع 'نماد سرکوب زنان و فرهنگ اسلامی' و 'لباس مبدلی برای سرقت' است. این فرد چهار سال سکوت کرد و بار دیگر همزمان با تبلیغات رسانه های استرالیا در مورد تروریست ها و در راستای اسلام هراسی گفته های سابق را تکرار کرد.
سناتور استرالیایی 'جکی لامبی' نیز امروز درخواست کرد 'برقع از خیابان های استرالیا برچیده شود'.مجلس نمایندگان و مجلس سنا استرالیا پیش از مشورت با سازمان های امنیتی امروز ورود افراد با پوشش صورت را به صحن این مجالس مشروط به قرار گرفتن در یک محفظه شیشه ای کردند.
دربیانیه مجلس استرالیا آمده است که این تصمیم برای اطمینان از ورود این افراد به پارلمان بدون شناسایی شدن گرفته شده است.محوطه شیشه ای پارلمان استرالیا معمولا توسط گروه های مدرسه مورد استفاده قرار می گیرد.
یکی از سناتورها گفت که این تصمیم به صورت موقت اتخاذ شده است.همزمان با افزایش فشار به مسلمانان استرالیا به بهانه ائتلاف آمریکایی ضد تروریسم، حجاب و برقع زنان مسلمان مورد هجوم سیاستمداران این کشور قرار گرفته است.
2011 4 17 16 23 36
دولت استرالیا پس از حمایت سال های گذشته از تروریست ها بر علیه دولت قانونی سوریه، هم اکنون در ائتلاف آمریکایی ضد تروریسم که برای حفظ منافع غرب تشکیل شده شرکت کرده و تلاش دارد افکار عمومی را در یک جنگ تبلیغاتی همراه خود کند.
در همین حال 'جولی بیشاپ' وزیر امور خارجه استرالیا که دولتش هجوم بر علیه مسلمانان را برنامه ریزی کرده است، تنها مدعی شد استرالیا با یک نوع شدن جامعه ای که در آن انواع ادیان و لباس پذیرفته شده، مبارزه می کند.'تونی ابوت' نخست وزیر استرالیا نیز در موضعی دو گانه گفت ای کاش برقع استفاده نمی شد، اما زنان آن را انتخاب کرده اند.
وی ادعا کرد استرالیا یک کشور و جامعه آزاد برای کسب و کار است و دولت نمی تواند به مردم بگوید چه بپوشند.وی درپی فشارها به ممنوعیت استفاده از برقع به دلایل امنیتی که در پارلمان استرالیا مطرح شد، از آن حمایت کرد، اما تلاش داشت از این موضع نیز فاصله بگیرد.
رهبر مسلمانان استرالیا درپی افزایش فشار به مسلمانان از آن ها خواست خویشتندار باشند.'ابراهیم ابو محمد' مفتی اعظم استرالیا و دیگر رهبران مذهبی این کشور از مسلمانان خواستند خویشتنداری کنند و احساسات و عواطف آنها بر منطقشان غلبه نکند.