نوسان میزان فروش نفت ایران به چین که با تحلیل تاثیر فشار دونالد ترامپ بر صادرات نفت کشور از سوی رسانههای غربی برآورد میشد، حالا افزایشی شده و به بالاترین رقم از اکتبر ۲۰۲۴ رسیده است.
در ماه گذشته میلادی صادرات نفت ایران به چین ۸۶ درصد افزایش یافت و نسبت به مدت مشابه سال قبل نصاب جدیدی به ثبت رساند.
وزیر خزانهداری آمریکا اسکات بسنت از کاهش صادرات نفت ایران به ۱۰۰ هزار بشکه میگوید اما کارشناسان معتقدند که تلاشهای دولت ترامپ در بهترین حالت، کاهش محدودی خواهد داشت.
جدیدترین آمار اوپک نشان میدهد که باوجود تشدید تحریمهای نفتی آمریکا علیه ایران، تولید نفت کشور در سال گذشته ۲۰۲۴ به ۳ میلیون و ۲۵۷ هزار بشکه در روز افزایش یافته است.
روزنامه اصلاحطلب اعتماد در گزارشی وضعیت ایران بر اساس شاخص گرسنگی (GHI) را وخیم نشان داد. اما اگر به وبسایت رسمی GHI مراجعه کنیم، ایران جزو کشورهای کمخطر و رو به پیشرفت است.
معاون رئیس جمهور دولتسیزدهم، گفت: fatf مانند سایر پیمانهای بینالمللی، یک طرفه بوده و برای برخورد با کشورهای مستقل راهاندازی شده است.
در حالی که افشای اطلاعات فروش نفت ایران از مسیر همکاری با FATF به کاهش ۹۰ درصدی صادرات در دوره ترامپ ختم شد، دولت چهاردهم در شرایط رکوردشکنی فروش نفت کشور، بار دیگر اجرای تمامی استانداردهای FATF را دنبال میکند.
تحولات جدید منطقه به ویژه تحولات سوریه، رقابت منطقهای میان کشورهای ایران، امارات، ترکیه و عربستان بر سر کریدورهای تجاری-ترانزیتی را تشدید کرده و تحولات بینالمللی، مسیر این نبرد کریدوری را تغییر میدهد.
روزنامه دولت از کدام کلید دیپلماسی آن هم درباره آمریکا و اروپای عهدشکن حرف میزند؟!
اوپک در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد که تولید نفت ایران در ماه سپتامبر به ۳ میلیون و ۳۱۶ هزار بشکه در روز رسیده که ۲۱ هزار بشکه بیشتر از ماه قبل است.
قیمت سبد نفت اوپک طی حدود یک سال از آغاز طوفانالاقصی تاکنون روند ثابتی را ثبت کرده است.
بانک مرکزی، رشد اقتصادی سه ماهه نخست سال ۱۴۰۳ به قیمت بازار را ۴.۲ درصد و به قیمت پایه ۳.۲ درصد اعلام کرد.
انتشار مصوبه اخیر سازمان بورس را در کنار تلخی ناشی از اطلاع از چنین اخباری، به فال نیک گرفته و انشاءالله مبنای برخورد جدی با همه انواع این قبیل پرداختها و ویژهخواهیها در حوزههای مختلف شود.
اخیرا رئیس جمهور در رابطه با آخرین آمارهای اقتصادی کشور گفت: باید گفت رشد اقتصادی یک دهه تعطیل بوده است؛ در دهه گذشته به طور متوسط رشد اقتصادی نداشتیم و انتظار ها را برآورده نکرد.
ایران هنوز از «نفرین نفت» خلاصی نیافته و به درجاتی، وابسته به این نعمت خداداد است. اتکا به نفت و اکتفا به خام فروشی آن، فرصت توسعه پایدار را در ایران ضایع کرده است و معیشت مردم را به عاملی پیچیده و بیرون از اختیار دولت ها پیوند زده است.
مجموعه مستند «تارکد» در قسمت هفتم خود پرونده فعالیتهای سیاسی ابراهیم یزدی را مرور میکند.
دکتر مصدق در مقابل تهدیدات ادامهدار انگلیسیها، به آمریکا تکیه و اعتماد کرد. اما در نهایت، آمریکا و انگلیس با هدف شکست نهضت ملی و استعمار دوباره بر نفت ایران و همچنین سرنگونی تنها دولت برخاسته از رای مردم، اقدام به طراحی کودتایی نظامی کردند.
رژیم پهلوی در جریان جدایی بحرین معادل بودجه بیش از ۵۰ سال ایران را به اعراب خلیج فارس بخشید!
یک سری از این غربگراهای امتحان پس داده هم هستند که صبح تا شب تکرار می کنند: «چرا با آمریکا مذاکره و توافق نمیکنید؟» اما هنگامی که توافقی حاصل شود، میگویند این که نشد توافق؛ مبادله غذا و دارو است، پولها با واسطه به دستمان می رسد و فلان و بهمان!
منتقدان درباره این سریال نوشتهاند: «سیاهچاله» ثابت کرده یک شبهکمدی بیمایه است. ما با فضایی بسیار شلوغ و شلخته مواجهیم که هیچ ربطی به کمدی موقعیت ندارد. موقعیتهای به وجود آمده آنقدر سطحی و سخیف است که تحمل دیدن آن به مراتب وقت تلف کردن است.