بعد از حادثه عاشورا حماسه زینب کبری شروع شد و با خطبه های آتشین و صلابت بی مثال خود توانست عاشورا را تکمیل کند و صدای این قیام سرنوشت ساز را به تمام عالم برساند. روز دوازدهم محرم یعنی تنها پس از دو روز از حادثه عظیم عاشورا کاروان اسرا وارد شهر کوفه شد و حضرت زینب خطبه ای حیدری وار در آن شعر خیانت و جفا ایراد کرد که کوفه را به هم ریخت.
«هیاهو» حدود 30 شعر است از میان 90 شعر که محمد مهدی خانمحمدی آنها را گزینش کرده و به چاپ رسانده است. اشعار این کتاب شامل 25 غزل، 1 قصیده و 6 رباعی است. «هیاهو» مضامینی عاشقانه، حدیث نفس، اجتماعی، اعتراضی، آئینی و... را در بر دارد و محمد حسین نعمتی طراح جلد آن بوده و توسط انتشارات شهرستان ادب به چاپ رسیده است.
زینب(س) آمده است، تا صبر، از ظرفیت تعریف شده خود، عدول کرده باشد. آمده است، تا پایمردی بر مدار بی نهایت انسانیت استقرار یابد. آمده است تا کوثر، کوثری ممتد آورده باشد.
اتمام حجت های چندباره حسین در روز عاشورا و در عرصه میدان کربلا ثابت کرد گفتگو با مستکبرین بی فایده است و کاری جز وقت تلف کردن نیست. تا یزیدیان کدخدا هستند، داستان محاصره و تحریم ادامه دارد، حسینیان اما تا جان در بدن دارند تا آخرین قطره خون، دست از مبارزه برنخواهند داشت.
شب شعر «بشنو از نی» با حضور طلبههای شاعر در قم برگزار شد. در این جلسه تعدادی از شاعران سرودههای خود را به مقام شهدای مدافع حرم تقدیم کردند.
به گرد قسم، که با من چنان کردند که استالین با سربازهایش. آب یخ، حیاط، فرش، حکم گاو برنزی (1) را دارد و تو از سرما داد میشوی و اولیا مخدره از برقِ فرش، شاد .
وحید جلیلی از شاعران خواست تا برای مضامین انقلابی به ظرفیتهای قالبهای دیگر توجه داشته باشند و حتی به فکر خلق قالبهای جدید باشند.