قدوم نورسیده آفتاب را ملائک بیشمار، به تبریک آمدهاند و بر بام خانه دختر خورشید، بال میافشانند. از بهشتِ دامان بتول، بهاری سرزده است و خانه علی و زهرا، امروز، خانه تمام شادیها و دستافشانیهاست. خدا، لبخند میزند این روز شگفت را و مرد تنهای نخلستانها، به نسل سبز این کودک میاندیشد. به نور ممتدی که سینه به سینه، تا قیامت خواهد رفت؛ «وَلَو کَرِهَ الْکافِرُون».
به مناسبت هفتم صفر، سالروز شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام؛ شعرخوانی محمد سهرابی در دیدار با رهبرانقلاب را مشاهده کنید: حسین نهی به قاسم دهد، حسن دستور/ زِ من بپرس که سلطان کربلا حسن است.
جشن بزرگ عید سعید غدیر خم روز سه شنبه ۲۹ مرداد ماه ١٣٩۸ با مولودی خوانی حاج حسین سازور، حاج محمود کریمی، سید مجید بنی فاطمه و شعرخوانی محمد سهرابی در هیئت ریحانه الحسین علیه السلام برگزار شد.
حلقه وصل برخی برنامههای هیئتهای مذهبی تهران را که در شب و روز عید غدیر اقدام به برپایی مراسم شادی و ذکر اهل بیت(ع) میکنند، جهت دسترسی بهتر و سریعتر مخاطبان منتشر میکند.
در تداوم نهضتی که حضرت زهرا در حمایت از امام معصوم زمان خویش و انقلاب علیه باطل در پیش گرفت، حضرت زینب (س) نیز در واقعه کربلا، دوشادوش امام معصوم حضور داشت و پس از شهادت او نیز پیام قیامش را دبه گوش تمام جهانیان ابلاغ کرد.
امام هادی علیه السلام در سوم رجب سال 254 ه . ق به دستور معتز و با سمی که در آب انار ریخته شده بود، مسموم شد و به شهادت رسید. در آن روز بسیاری از بنی هاشم و دیگران در منزل امام جمع شده بودند و شیون می کردند و فریاد می زدند:«وای بر ما از بی کسی و بی یاری! وای بر مستمندان و یتیمان از تنهایی!» سپس امام حسن عسکری علیه السلام بر بدن پاک آن حضرت نماز خواند.
مسئول انجمن ادبی رضوی(ع) از برگزاری سلسله جلسات شعرخوانی با عنوان «رسم دعبل» در حرم حضرت رضا(ع) خبر داد.
آئین اختتامیه سیزدهمین کنگره دانشآموزی شعر عاشورایی با حضور شاعران دانشآموز، فارغالتحصیل و پژوهشگران ادبیات آئینی امروز برگزار خواهد شد.
شب شعر آیینی«برآستان اشک» همزمان با فرا رسیدن ماه صفر با حضور برجستهترین شاعران آیینی در فرهنگ سرای اندیشه برگزار میشود.
صوت شعر خوانی محمد سهرابی در شب پنجم محرم منتشر شد.
امان به چه قیمتی؟ به قیمت رفتن و ندیدن غارت خیمهها و اسارت اهل حرم؟ به قیمت تنهایی و بی یاری مولا؟ هیهات! غیرت عباس اجازه نمیداد، خیمهها را سوزان و در حال غارت ببیند و در سایه سار نخلهای کوفی آسوده خاطر بنشیند. اصلا بی حسین زندگی چه ارزشی داشت برای عباس؟ وقتی صدای العطش از حرم حسین برخواسته بود، وعده تعلیق تحریم آب آن هم بصورت مشروط به چه کار عباس میآمد؟ وقتی در آن تحریم ظالمانه، گلها یک به یک در حال پژمردن در خیمهها بودند، وعده آسایش باغها و کاخهای کوفی التیامبخش کدامین غم دل عباس میشد؟
شعرخوانی محمد سهرابی در شب سوم محرم الحرام در هیئت ریحانه الحسین (ع) منتشر شد.
یادت که نرفته؟ قرار بود اگر دشمن فشار بیاورد حادثه عاشورا را تکرار کنیم، کجا بودیم و چه کردیم در این فاصله که نرمش قهرمانانه تکرار شد؟ براستی کجا رفتند فهمیده ها؟ کجا هستند قاسم های زمانه؟ اگر امروز وقت صلح حسنی ست، فردا نوبت عاشوراست. دوباره هنگامه نبرد است یاران. وقتش رسیده جام زهر را به جام عسل بدل کنیم! بیایید به قاسم بن حسن اقتدا کنیم، تا علی دوباره فریاد نزند، أین عمار...؟
پنجشنبه ها حوالی غروب گذرت اگر به گلزار شهدای شهر بیفتد، چشم آدمی به قامت های خمی می افتد که حاضر شده بودند از این هجر عزیزان، در عین بی کسی، الف قامتشان دال شود، اما شاهد تنهایی و محاصره ولی خود در میانه گودال نبرد با دشمن نباشند.
به کبوتران حرم غبطه میخورم که شب و روز، مهمان تو هستند و اجازه دارند بر شاخه انگشتهایت بنشینند و زمزمه نام تو، غذای هر صبح و شامشان است...
محمدمهدی سیار یادداشتی درباره دیدار شب گذشته شاعران با رهبر معظم انقلاب منتشر کرد.
مبارک باشد بر تو ای بهترین خلق انتخابت به عنوان پیامبر خدا، تو که مصطفایی و دلیل خلقت، تو که اول المسلمینی و خاتم المرسلین، تو که شاهدی و بشارتگر، هشدار دهندهای و دعوتکننده...
محمد سهرابی، شاعر، با اعلام اینکه نشستهایی ادبی را با عنوان «جلسات کارگاهی شعر معصوم» در دبیرستان علامه حلی(ره) برگزار خواهد کرد، گفت: سعی ما بر این است که در این جلسات به سمتی برویم که شعر مدح و مرثیه معاصر، به سوی زبان فاخر سوق پیدا کند.
بیست و پنجمین روز رجب، مرثیهخوان داغ مردی است که هر لحظه زندگیاش، خنجری بود بر قلب آنان که نخل تناور امامت را سوخته میخواستند. هفتمین پنجرهای که رو به دریا باز میشد و جزر و مدّ نگاهش، زمین و آسمان را به خضوع وا میداشت. او که بر اسب خشم خویش، لگام زده بود و رودِ گذشت و مهربانیاش، همواره در دلها جاری بود.
وجود مقدس امیرالمومنین(ع) بنا بر نقل مشهور در 13 رجب 30 سال بعد از عامالفیل یعنی 30 سال بعد از حمله ابرهه به مکه درون خانه خدا ولادت یافت. افتخاری که نصیب هیچکس نه قبل از حضرت علی(ع) و نه بعد از آن حضرت شده است.