شب شعر فاطمی «اشک طوبی» به همت مجمع شاعران اهل بیت(ع) برگزار میشود.
حمیدرضا شکارسری در مراسم رونمایی از مجموعه «عبور از من» گفت: هر شعر یا مجموعه شعری گویای موضعگیری شاعر در برابر جریانهای زمان خود است.
«حلقه ادبی مجاز» با موضوع «پاسداشت شهید حدادیان» و با حضور جمعی از شاعران و اهالی فضای مجازی برپا میشود
نشست داوری اشعار کهن هفتمین جشنواره بینالمللی شعر انقلاب با حضور داوران این بخش برگزار شد.
داوران هفتمین دوره جشنواره بینالمللی شعر انقلاب معرفی شدند. محمدرضا ترکی دبیر هنری این دوره از جشنواره را برعهده دارد.
تازهترین جلسه نقد و بررسى کتاب شعر زنان با عنوان «یک ماه، یک کتاب» با بررسی دو کتاب اخیر دکتر مژگان عباسلو با عنوانهای «از سیبها بپرس» و «همقفسان» برگزار شد.
آیین اختتامیه پنجمین کنگره بینالمللی شعر بانوان عاشورایی یکشنبه هفتم آبان ماه در مشهد مقدس برگزار خواهد شد.
دومین جلسه از «سلسله نشستهای ادبی دیدار ماه» با حضور شاعران پیشکسوت و مطرح کشور دوشنبه 27 شهریورماه در حوزه هنری برگزار شد.
کاروان پانزدهمین مهرواره شعر و داستان جوان سوره با حضور شاعران و نویسندگان به مشهد رسید.
پانزدهمین مهرواره شعر و داستان جوان «سوره» نیمه شهریور ماه در شهر توس در کنار آرامگاه حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار و از برگزیدگان این دوره از جشنواره در دو بخش شعر و داستان به صورت جداگانه تقدیر می شود.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در مراسم پاسداشت سیمندخت وحیدی با اشاره به روحیه معلمی این بانوی شاعر گفت: او برای شعرا مادری کرده است.
محمود اکرامیفر، در نقد کتاب «بهانهها»، «پرنده مصلوب» و «من سردم است» گفت: وقتی کتابهای یک شاعر و نویسنده به عدد چهارده میرسد مسلما آن شاعر کاملا پخته شده است و خانم نجاتی هم قطعا به این پختگی و کمال رسیده است.
عبدالحمید ضیائی در نشست نقد و بررسی مجموعه شعرهای «سودابه امینی» گفت: نگاه فراجنسیتی را برای شاعر حسن نمیدانم و معتقدم اگر فروغ فرخزاد شاعر بزرگی است، به این دلیل است که بنیانگذار مکتب مونث در شعر فارسی است.
پنجمین جلسه از نشستهای ادبی «یک ماه، یک کتاب» با محور نقد و بررسی کتابهای شعر بانوان، امروز یکشنبه 28خرداد در سالن سلمان هراتی حوزه هنری برگزار میشود.
اسماعیل امینی گفت: حضور پُر رنگ زن در فرهنگ و ادبیات فارسی از دستاوردهای انقلاب اسلامی و مایه مباهات است. ظهور تعداد زیاد زنان شاعر با حضور موفق در عرصه شعر و ادبیات فارسی بعد از انقلاب، نشان از تأثیر رویداد فرهنگی انقلاب اسلامی دارد.
یک شاعر و منتقد ادبی گفت: زمینههای تحول در شعر که پیشتر با انقلاب ادبی نیما آغاز شده بود و بخش قابل توجهی از آن مربوط به گسترش ارتباط با ادبیات جهان به واسطه ترجمه اشعار بود، در مسیر خود با وقوع این انقلاب سیاسی، گسترده شد.
ناصر فیض در نشست «یک ماه، یک کتاب» که به آثار سیمیندخت وحیدی، اختصاص داشت، گفت: خانم وحیدی در زمانهای به سرودن از انقلاب پرداخت که بسیاری از نگاهها در آن زمان ایشان را همراهی نمیکرد؛ کار ایشان یک جهاد ادبی بود.
همزمان با سالروز بازگشت حضرت امام خمینی (ره) به ایران و آغاز دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، آیین اختتامیه سومین دوره شبهای شعر انقلاب در حوزه هنری برگزار میشود.
نشستهای ادبی «یک ماه، یک کتاب» از این پس با محوریت نقد و بررسی کتابهای شعر بانوان در حوزه هنری برگزار میشود.
یک شاعر و منتقد ادبی گفت: کمتر شاعر خانمی در گذشته داشتیم که در سطح و سن و سال خانم احمدی به طور موشکافانه به مسائل روزمره زندگی این طور نگاه کند.