محمد تقی فهیم معتقد است جای خالی فیلمسازان در به تصویر کشیدن مضامینی همچون دستگیری برادر رئیس جمهور، اختلاس سه هزار میلیاردی و انواع و اقسام فسادها در عرصه مستند خالی است.
محمد تقی فهیم گفت که چرا رهبری به نقطه آتش به اختیار رسیده است؟ چون برخی مدیران بودجههای میلیاردی را به فیلمسازانی اختصاص دادند که فیلم علیه کشور می سازند و یا فیلمشان به درد سطل آشغال می خورد.
سینما روایت در یکصدوهجدهمین برنامه، فیلم سینمایی «مرزی برای زندگی» را اکران، نقد و بررسی میکند.
محمد تقی فهیم معتقد است در شرایطی که سینمای ایران علیه بنیانهای خانواده و در جهت انهدام باورهای جدی جامعه حرکت می کند تولید فیلم هایی همچون «روزگاری عشق و خیانت» می تواند قابل ستایش باشد.
سینماروایت در یکصدوهفدهمین برنامه خود، فیلم سینمایی «روزگاری عشق و خیانت» را اکران، بررسی و نقد میکند.
محمد تقی فهیم معتقد است توصیه رهبری در مورد «آتش به اختیار» در حوزه مستند سازی این است که این فیلمسازان منتظر دستور مدیران خنثی نباشند چرا که این نوع مدیران تنها در فکر کارکردن در چارچوب اداری کشور هستند و از برخی از مستندها وحشت دارند.
سینماروایت در یکصدوشانزدهمین برنامهی خود، فیلم مستند «آوانتاژ» را اکران، نقد و بررسی میکند.
محمد تقی فهیم معتقد است بخشی از سینمای ایران به جای اینکه در خدمت «وحدت ملی» باشد در خدمت انشقاق جامعه است و عجیب اینکه آن کسانی که خود را مدعی دموکراسی و طرفدار بحث جنسیت می دانستند در روزهای اخیر در برلین در پی برگزاری «سینمای زنانه ایران» بودند!
محمدتقی فهیم در مورد «بحران تولید» معتقد است کسانی در این امر مقصرند که برگرده مردم سوار شده اند و از جیب ملت، صندلی مدیریت را تصاحب کرده اند.
مستند «حراج بزرگ» ساخته آرش انیسی محصول «مرکز مستند سوره» در یکصد و چهاردهمین برنامه «سینماروایت» همراه با نقد و بررسی، رونمایی میشود.
شهره شافعی گفت: بچههای ارزشی وقتی میخواهند کار کنند عدهای نمیگذارند اما درعوض برخی از تهیهکنندگان فقط با ارائه تنها یک برگ از طرح فیلمنامه به راحتی بودجه میگیرند.
3 فیلم کوتاه از جدیدترین تولیدات انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس در یکصد و سیزدهمین برنامه «سینماروایت» همراه با نقد و بررسی، رونمایی میشود.
محمدتقی فهیم با اشاره به فیلم «ترمینال غرب» گفت: اتفاقی که در مورد دانشمندان هستهای ما افتاد، یک تراژدی بود و فیلم ساختن در مورد این تراژدی وظیفه فیلمساز را سنگینتر میکند.
محمدرضا عرب گفت: کسی نیست از تاراج رفتن سینمای ایران در شبکههای ماهواره ای و فضای مجازی جلوگیری کند. میلیاردها تومان سرمایه سینمای ایران در شبکههای ماهواره ای و شبکههای مجازی به تارج میرود و کسی جوابگو نیست؟
«سینماروایت» در یکصدویازدهمین برنامه خود، فیلم سینمایی «ندارها» را اکران، نقد و بررسی می کند.
مستند «فروشنده» که روایتی ناگفته از پشت صحنه تحولات سیاسی و اقتصادی ایران در 4 سال دولت روحانی است در «سینماروایت» اکران میشود.
فرزند فرجالله سلحشور گفت: پدرم هنر را در اختیار آرمانهای انقلاب اسلامی میدانست و سینما برای سینما و سینما برای سرگرمی را قبول نداشت.
همزمان با اولین سالگرد درگذشت هنرمند انقلابی، زنده یاد «فرجالله سلحشور» مستندی که به همین نام توسط محمدسعید قدیریان کارگردانی شده در برنامه سینما روایت رونمایی میشود.
محمد تقی فهیم منتقد سینما گفت:موضوع فیلم«قرارداد 19 ژوئن» موضوع تکاندهندهای است و نشان میدهد که مستندساز، وظیفه اجتماعی، رسالت تاریخی و تعهد رسانهای خودش را به خوبی انجام داده است.
سحر عصرآزاد گفت: در لایههای مختلف فیلم سینمایی «گیتا»، یک نگاه دغدغهمندزنانه و مادرانه احساس میشود که از مهمترین ویژگی فیلم محسوب میشود. با وجودی که این فیلم تلخ است، اما به لحاظ سینمایی حرف زیادی را برای گفتن دارد.