تازه ترین محفل عاشورایی آستان مهر با شعرخوانی شاعران جوان و پیشکسوت آیینی با حضور پرشور عاشقان اهل بیت علیهم السلام و علاقهمندان به شعر آیینی در حوزه هنری برگزار شد.
میرشکاک با تاکید بر اینکه بنمایه دین و اسطوره یکی است، گفت: بیگانگی نسل جدید با ادبیات کهن ایران بخاطر آن است که ما ادبیات گذشته را جدی نگرفتهایم.
میرشکاک با تاکید بر اینکه منظومهسرایی از ارکان آیین عاشوراست، گفت: یکی از عوامل رشد فرهنگ و ادبیات غرب ارتباط نویسندگان و شاعران با فلاسفه و اندیشمندان است؛ درحالی که یکی از معایب ما عدم کار گروهی است.
قسمت چهارم برنامه «آن» با حضور یوسفعلی میرشکاک، جمعه ۲۱ مرداد از شبکه دو سیما پخش میشود.
پژوهشگر و کارشناس ادبی گفت : شاعری که شاهنامه نخواند مثل روزهداری است که سحری و افطار نخورد و فقط چند روز دوام بیاورد. به نظرم نویسندهای که فردوسی و تکنیکهای فردوسی را نشناسد محال است نویسنده موفقی شود.
یوسفعلی میرشکاک منتقد، شاعر و پژوهشگر ادبی «سیامک» را اولین شهید اساطیری قومی ایرانیان دانست و گفت: متأسفانه اسناد اساطیری ما گم شده است و اگر فردوسی همین قدر به اساطیر نمیپرداخت امروز ما نمیدانستیم چه داشتهایم و نداشتهایم و البته پژوهش در اساطیر ما خیلی اندک است.
عصر شعر غدیر «آستان مهر» در ایام پر خیر و برکت عید غدیر خم و با حضور اساتید و علاقهمندان شعر آیینی روز شنبه ۲۵ تیرماه در حوزه هنری برگزار میشود.
چهارمین جلسه از درس گفتارهای شاهنامه یوسفعلی میرشکاک، شاعر و پژوهشگر ادبی، به همت دفتر پاسداشت زبان فارسی حوزۀ هنری، ساعت ۱۸ تا ۲۰ سهشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۱ در سالن سلمان هراتی حوزۀ هنری برگزار خواهد شد.
یوسفعلی میرشکاک منتقد، شاعر و پژوهشگر ادبی گفت: ما امروز در اقتصاد دچار گسسته خردی هستیم درحالی که روشن روان هستیم. کمترین نشانه روشن روانی ما در افتادن با نظام سلطه جهانی است ولی عملکرد اقتصادی نشان میدهد گسسته خرد داریم.
یوسفعلی میرشکاک از اظهارنظر شفیعی کدکنی نسبت به شاهنامه انتقاد کرد و با تأکید براینکه شاهنامه کارکرد اجتماعی دارد، گفت: کسی که هشت سال جنگ را تجربه کرده، داستان شاهنامه را میفهمد.
میر شکاک یکی دیگر از خصوصیات رباعیات میلاد عرفان پور را ارتباط پیدا کردن عام و خاص با این اشعار دانست و گفت: رباعیات شاعران معاصر دیگر، بیشتر برای خواص بود و عامه مردم فهمی از آن پیدا نکردند.
کتاب شعر «شمعدانیها» شامل گزیده ای از رباعی های ميلاد عرفان پور با حضور یوسفعلی میرشکاک و مرتضی امیری اسفندقه در سالن طاهره صفارزاده حوزه هنری مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
محفل شعر «دیدار ماه» دوشنبه ۳۰ خرداد ماه در مسجد آیت الله خامنه ای حوزه هنری برگزار میشود.
کتاب شعر «شمعدانيها» شامل گزیده ای از رباعی های ميلاد عرفان پور با حضور یوسفعلی میرشکاک و مرتضی امیری اسفندقه نقد و بررسی می شود.
نهمین دوره آفتابگردانها که از سهشنبه سوم خرداد در تهران آغاز شده بود، پس از سه روز در مجتمع فرهنگی الزهرا (س) به کار خود پایان داد.
یکصد و هفتادمین شب شعر طنز «در حلقه رندان» برگزار میشود.
شب شعر «از دولت قرآن» با حضور برخی از شاعران مطرح و جوان کشور در محل مؤسسه شهرستان ادب برگزار میشود.
حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین اژهای رئیس قوه قضائیه طی پیامی درگذشت فرزند یوسفعلی میرشکاک را تسلیت گفت.
رهبر معظم انقلاب اسلامی طی پیامی درگذشت فرزند یوسفعلی میرشکاک را تسلیت گفتند.
محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی درگذشت تنها فرزند یوسفعلی میرشکاک را تسلیت گفت.