نام فیلم طبیعتا باید تاثیر، اعتبار و کارکردی با خود بههمراه بیاورد.نام فیلم مانند یک شناسنامه میماند که قرار است تا همیشه بههمراه آن بماند و با آن شناخته شود. درواقع همان هویتش است.
این سریال دهه شصت را دهه نفوذ توصیف میکند و پرسش مهم این است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یا نهاد نظارتی ساترا چه میزان در اعطای مجوزها نقش داشتهاند؟
مسخرهباز چیزی جدی برای عرضه ندارد و مثل بسیاری از فیلمهای نسل جوان این سالها، نداشتن نگاه جامعهشناسی خود را از جامعهی ایران پشت زرق و برق جعلی پنهان میکنند.
خبرنگاری از سرمایه گذاری محمد امامی در فیلم سوال کرد و اینکه سرمایه گذاری فردی که حاشیه های فراوانی درباره سرمایه اش وجود دارد در چنین فیلمی نقض غرض است اما پاسخ تهیه کننده چند جمله کوتاه بیشتر نبود: آقای امامی در چندین فیلم سرمایه گذاری کردند و مشکلی نیست و مملکت قانون دارد!
ویروس تئاتر آزاد به خوبی به نهادهای فرهنگی جمهوری اسلامی سرایت کرده است. در دورانی که گروههای تئاترهای مذهبی و انقلابی پس از سالها تماشاخانه سرو نصیبشان شده است، سالنهای حوزه هنری، مهمترین نهاد فرهنگی - انقلابی در انقیاد گروههای تئاتر آزاد است.
با اعلام رسمی فروش فیلم سینمایی «محمدرسول الله (ص)» تا به امروز شنبه ۴ مهرماه، به فروش ۶میلیارد و ۶۷۶ میلیون تومان رسید و در رتبه ای بالاتر از فیلم سینمایی «نهنگ عنبر» پرفروش ترین فیلم امسال، جای گرفت.
اکران بیموقع چند فیلم سینمایی و فروش پایین برخی از آنها باعث شده که چند نفر از اهالی سینما در کشمکشی بیهوده به بدترین شکل ممکن به ساختههای طرف مقابل توهین کنند.
نکته جالبتر اما سوالی است که در این مصاحبه از مهناز افشار پرسیده شده است! او در پاسخ به این سوال که نظرش در مورد بازی در نقشهای مذهبی چیست، گفته است: با کمال میل اگر چنین نقشی به من پیشنهاد شود، خواهم پذیرفت، چراکه معتقدم یک بازیگر باید بتواند ژانرهای مختلف را تجربه کند.
«اسب بخار» که قرار است حاصل همکاری مقدم و کلانتری باشد، با همكارى شركت « Tangerine» ساخته مىشود و نکته جالب در مورد آن تقلید این اثر از برنامه «تخت گاز» شبکه بی.بی.سی است که اجرای آن برعهده جرمی کلارکسون مجری اخراجی شبکه بی.بی.سی بود!
فیلم پر است از آوازهای قبل انقلابی و آنور آبی! از شهرام شبپره و ابی گرفته تا مایکل جکسون و ... . در قسمتی از فیلم، خوانندهای برای اجرای مراسم در رستوران پدر ارژنگ استخدام میشود که البته همین آدم چندی بعد به یکی از معروفترین خوانندههای آن روزها تبدیل میشود و فیلم با صراحت تمام، تصویر ویدیوی اجرای او در تلویزیون (همان «شو»ی خودمان) را نشان میدهد و این خواننده معروف کسی نیست جز ابی!
در دومین اقدام پس از اکران شبانهی فیلم «قصهها»، فیلم «نهنگ عنبر» که سخنگوی وزارت ارشاد، کمتر از یک ماه پیش، آن را مغایر با آموزههای ملی و اسلامی خوانده بود، به سرگروهی پردیس کوروش روی پرده رفت.
BBC فارسی در موضعگیری خود درباره سینمای ایران ضمن سیاهنمایی میگوید: «این نخستین باری نیست که وزارت ارشاد در مقابل فشارهای وارده از سوی اصولگرایان برای عدم اکران فیلمهای دارای مجوز تسلیم میشود. علیرغم تلاش کارگردان و تهیهکننده برای جداکردن حساب خود و فیلمشان از درگیریهای وزارت ارشاد و اصولگرایان، از چندی پیش زمزمههایی در مورد تحریم فیلم خانه دختر به دلیل محتوای ضدارزشی آن مطرح شد».