در سالروز شهادت استاد مطهری، باز نشر یادداشت ۸ سال قبل روزنامه کیهان را بی مناسبت نمی دانم . این یادداشت در ا۲ اردیبهشت سال ۹۵ و با عنوان «زیر آن چتر نور» نوشته شده بود و به نقل خاطراتی ازاستاد شهید اختصاص داشت .
فقط کافیست این کتاب را انتخاب کنی. کتابی که نویسندهاش زنده نیست اما صفحاتش و کلماتش همچنان زنده است و چشم به راه چشمهای توست تا خوانده شود.
مراسم چهلمین روز درگذشت آیتالله امامی کاشانی تولیت مدرسه عالی شهید مطهری در مسجد شهید مطهری برگزار میشود.
مراسم وداع با پیکر مطهر طلبه پاسدار، شهید «سیدکمال خالقی» ۵ دی ماه با سخنرانی حجتالاسلام علیرضا پناهیان برگزار میشود.
دولتمردان رژیم صهیونسیتی به ایده اسرائیل بزرگ اذعان نمیکنند. اما صهیونیستهای ساکن فلسطین و یهودیهای تندرو به راحتی از اشغال کشورهای دیگر از رود نیل تا فرات سخن میگویند، هرچند واقعیت تاریخی اسرائیل هم چیزی غیر از این نمیگوید.
مسجد جامع شهر ملاثانی خوزستان در طول 10 سال گذشته،۱۴ معلم،۴ طلبه،۳ دانشجو در دانشگاههای تهران تربیت کرده است. امام جماعت مسجد میگوید: «هدف اصلی من، تربیت جوان انقلابی باسواد و متخصص است تا به بدنه دولت و سازمانها تزریق شود.»
شهید مطهری گفته است: پس از اینکه صهیونیستها سالها زیر شکنجه ملتهای غیرمسلمان قرار گرفتند، تصمیم گرفتند یکجای جهان را مرکز خود قرار دهند. اولین جایی که به ذهنشان رسید، فلسطین بود و پس از آن ما شاهد وقوع جنگبینالملل اول هستیم!
شهید مطهری میفرمایند: اگر پیغمبر اسلام زنده میبود، امروز چه میکرد؟ والله قسم میخورم پیغمبر اکرم در قبر مقدسش امروز از یهود میلرزد. به خدا قسم ما غافل هستیم. واللهِ قضیهای که دل پیغمبر اکرم را خون کرده است، این قضیه است.
چرا تلاش اپوزیسیون برای ائتلاف به شکاف بیشتر انجامید و نظام جمهوری اسلامی چگونه در اوج فشارها توانست بحرانسازی چندضلعی با حضور بازیگران مختلف را مهار کند؟
تاریخ ایران و جهان از امامین انقلاب اسلامی به عنوان اسلام اندیشانی یاد خواهد کرد که براساس نظام دانایی اسلام، مسیر تاریخ ایران و جهان را تغییر دادند.
وصیتنامه شهدا، منبع مهم و بسیار گویایی برای روشنگری این حقیقت است که باورهای دینی و پایبندی به اسلام مهمترین عامل حضور در جبههها و شرکت در دفاع مقدس در برابر دشمن بوده و این حقیقت مهم بیش از هرزمان، باید با زبان هنر به نسلهای امروز و آینده نشان داده شود.
محسن ردادی گفت: ما پس از انقلاب، نتوانستیم آنطور که باید دست به پرورش اندیشمندانی بزنیم که بتوانند به شکل علمی از اصول دینی و انقلابی دفاع کنند و در عرصه نبرد اندیشهها، دست بالا را در برابر غربزدگان و روشنفکران داشته باشند.
پژوهشگر علوم اجتماعی گفت: جامعه هوادارمسلک، اساساً خویشتن ندارد و مجبور است حفره توخالی هویت خود را به وسیله پیروی و هواداری از اشخاص معروفی چون مسی و رونالدو پر کند.
بهرغم آن حجم از اقدامات رسانهای و تبلیغ و هزینه از ۸۸ میلیون ایرانی در همه پنج ماه حدود ۴۰۰ هزارنفر (با تکراریها) به میدان آمدند و طبیعی بود که برای انقلاب چنین عددی ره به جایی نخواهد برد.
مامون مخصوصاً قید کرده بود که حضرت رضا را از شهرهای شیعه نشین عبور ندهند و وقتی که این گروه را وارد مرو میکنند، حضرت رضا را از آن گروه و مردم جدا کنند.
رهبری میفرمایند: انقلاب اسلامی با کودتا به وجود نیامد. این انقلاب بهوسیله مردم به وجود آمد؛ با عزم مردم، با نیروی انقلاب مردم، با ایمان مردم به وجود آمد.
مهدی کوچکزاده در کتاب «بررسی تئوری قیام لله» میگوید: متأسفانه جریانی منحط، خصوصاً در سالهای اخیر ایجاد شده است که سعی دارد همه خوانشها از دین و همه شیوههای مسلمانی کردن را یک کاسه کند و یکسان جلوه دهد.
اکنون چند ماه است که افراطیون مدعی اصلاحات و برخی مدعیان اعتدال همسو، کلیدواژه خالصسازی را با ادبیات گوناگون و بعضا حتی متناقض تکرار میکنند.
شهید مطهری گفت: امام حسین(ع) آن روزی که پیامش را در صحرای کربلا ثبت میکرد نه کاغذی بود و نه قلمی، ولی همین پیامش روی صفحه لرزان هوا، چرا باقی ماند؟ چون منتقل شد روی صفحه دلها؛ روی صفحه دلها آنچنان حک شده که دیگر محو شدنی نیست.
شهید مطهری میگوید: از نظر قوّت و قدرت قلب و حماسه داشتن روح و نترسیدن از کشته شدن، حضرت زینب(س) یک نمونه بسیار عالی اسلامی است و در تاریخ اسلام داستان او به عنوان یک نمونه کامل همیشه نقل شده است.