دکتر جلیلی در هفتاد و پنجمین جلسهی حکمت سیاسی اسلام در قرآن با موضوع«نقشهی راه پیشرفت و نظم جدید» در تاریخ ۱۵ آبان ۱۴۰۳ گفت: در آیات قرآن کریم، صبر و جهاد در کنار یکدیگر به کار رفتهاند. این مسئله نشان دهندهی اهمیّت مسئلهی صبر است.
دکتر جلیلی در همایش «مشهد؛ قلب تپندهی مقاومت» در تاریخ ۱۳ آبان ۱۴۰۳ گفت: ما در دورانی زندگی میکنیم که در آن خداوند متعال به مدد حرکت حضرت امام(ره)، توفیق جهاد در راه خودش را به ما عطا کرد.
دکتر جلیلی در هفتاد و چهارمین جلسهی حکمت سیاسی اسلام در قرآن با موضوع «دانشآموزان؛ پیشگام در راه انقلاب» در روز ۸ آبان ۱۴۰۳: توصیفات قرآن کریم، محاسبات انسان را دقیق میکند. قرآن کریم در توصیف دشمن میفرماید «تَحْسَبُهُمْ جَمِيعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّىٰ»؛ در ظاهر اتحاد دارند امّا از درون، از هم پاشیدهاند.
نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی گفت: عملیات طوفان الاقصی یک نقطه عطف و یک نقطه بزنگاهی بود و از این نظر اهمیت داشت که بعد از یک سال رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که این عملیات مناسبات غلط منطقه را بر هم زده است.
هفتادمین جلسه از سلسله جلسات دکتر سعید جلیلی با موضوع حکمت سیاسی اسلام در قرآن، تحت عنوان «بزنگاه» عصر روز سه شنبه 10 مهر ماه 1403 برگزار شد.
عضو شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی ناشی از این کینه دیرینه نسبت به حزب الله لبنان است، تصریح کرد: رژیم صهیونیستی در حال تکرار همان اشتباه محاسباتی سال گذشته در غزه است.
جفا به جمهوریت و اسلامیت و منافع ملی است که حتی مدیریتهای رده پایین به مجرمان امنیتی و محکومان قضائی یافعالان فتنههای نیابتی سپرده شود،چه رسد به اینکه در ستاد اصلی دولت وگلوگاههای سیاسی منصوب شوند.
۲۲ بهمن امسال را میتوان آهنگ پیشواز انتخابات ۱۱ اسفند قلمداد کرد، آهنگی که به فضل الهی یکبار دیگر قدرت ملی را نمایان خواهد ساخت و این قدرت، ارتقای امنیت ملی را بدنبال خواهد داشت که نقش غیر قابل انکاری در بازدارندگی تهدیدات ایفا می نماید.
«سعید جلیلی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار درباره وظایف مردم و آحاد جامعه برای رسیدن به اهداف گفت: حال وقت تعلل در زمینه هنر، سینما و حتی هوش مصنوعی نیست؛ وقتی میبینیم میخواهند جای اطلاعات غلط و درست را عوض کنند، باید سریعتر این عقب ماندگی را جبران کرد.
جناب آقای محسن هاشمی در دو مناظره تلویزیونی با آقایان حسین شریعتمداری و بهادری جهرمی مطالبی در تخطئه عملکرد شورای نگهبان در مورد احراز صلاحیت نامزدهای مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری مطرح کردند که قابل دقت، نقد و ارزیابی است.
هرچند طوفان الاقصی طومار نقشههای کهنه و تازه را به هم پیچید، اما در شرایط بزنگاهی لحظهای درنگ و سستی یا تردید و عافیتطلبی کافیست تا استکبار دوباره نظمی دیگر را به صد سال آینده تحمیل کند.
حضور مقامات آمریکایی در سرزمین های اشغالی نشانگر نقش قرارگاهی در فرماندهی عملیات های تروریستی رژیم صهیونیستی است. بیانیۀ بدعهدی دولت های استکباری اروپا در سرباززدن از اجرای تعهدات برجام همزمان با حمایت آمریکا و غرب از جنایات وحشیانۀ رژیم صهیونیستی در یک روز، گواهی روشن بر دلیل بیاعتمادی به این قدرتها در مناسبات جهانی است
نتیجه یک نظرسنجی در عربستان درباره عادیسازی روابط پادشاهی سعودی با رژیم اشغالگر قدس نشان داد، مردم این کشور حامی عادیسازی روابط نیستند و درصد مخالفان آن حتی از نظرسنجیهای قبلی بیشتر شده است.
تأکید رهبر معظم انقلاب در یک بازه زمانی 12ساله بر کلیدواژههای نمادینی چون «قله»، «دامنه» و «حرکت در مسیر»، علاوه بر اینکه محورهای راهبردی کشور را مشخص میکند، پرسشهای قابل تأمل دیگری به دنبال دارد.
نماینده رهبر انقلاب در شورایعالی امنیت ملی، با حضور در اردوگاه تربیتی الزهرا(س) تهران، در جمع دانشآموزان حاضر در اردو «مکتب عشق» مرکز دانشآموزی موسسه فرهنگی شهید بهشتی اصفهان حاضر شد و ضمن سخنرانی به سوالات برخی از دانشآموزان پاسخ داد
کتاب «آنسوی میز» برای هفتمین بار توسط انتشارات کتابستان معرفت منتشر شد.
3 فصل از کلید خوردن پروژه آشوب در ایران میگذرد. یکی از اهداف آشوبهای زن زندگی آزادی انزوای ایران بود. اما نه تنها این امر محقق نشد بلکه ایران روزهای پرجنب و جوش خودش در روابط خارجی را سپری میکند.
شاید مهمترین خسارت فتنه سال 88 را باید ضربهای دانست که به جامعه ایران وارد شد که آغازی بر برخی دودستگیها بود. پیامد مهم فتنه 88 در ریزش نیروها، به کسانی برمیگردد که با گذشت 14 سال، هنوز سایه تردید را از خود دور نکردند.
آقای روحانی که در چالش بیست ساله هستهای جزء نفر اول و یا دوم گفتوگوها بوده و نیز آقای ظریف باید در صف اول درک این حقیقت تاریخی باشند. نه اینکه با وارونه گویی و تحریف تاریخ و نادیده گرفتن حافظه تاریخی ملت، بدعهدی و فریب دشمن را پنهان کنند و به مردم آدرس غلط بدهند.
نرمش قهرمانانه این نیست که از حقوق ملت کوتاه بیاییم و منافع ملی را نادیده بگیریم؛ بلکه بدان معناست که با حکمت و جامع نگری به دنبال راه جدید برای تحقق اهداف باشیم/ دشمنان حضور حداکثری مردم پای آرمان های انقلاب را نمی فهمند/ موفقیت های کشور در عرصه هایی رقم خورده که مردم به صحنه آمده اند و در جاهایی که مردم کنار گذاشته شدند دچار خلل شده ایم / دانشگاه ها لایحهی برنامه هفتم را به طور دقیق و تخصصی بررسی کنند.