راهیافتگان به المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران با حمایت بنیاد سینمایی فارابی و انجمن سینمای جوانان ایران مسیر حرفهای خود را در سینما دنبال خواهند کرد.
بیژن کیا نویسنده خوش آوازه شیرازی در تازهترین اثرش 4 دهه از وقایع، معماری و تاریخ شیراز را در قالب رمان روایت میکند.
حجتالاسلام محمدرضا زائری فعال فرهنگی عنوان کرد: سرمایهگذاری در عرصه فرهنگ و به طور خاص در سینما بیشتر باید در زمینه آموزش تربیت نیروی انسانی باشد، اما نمیتوان انتظار داشت که یک کارگردان یا هنرمند شخصی یا بخش خصوصی وارد این عرصه شود.
قائم مقام دبیر نخستین جشنواره بینالمللی فیلم و عکس مسیر عشق از شرکت حدود 3500 اثر در بخشهای مختلف این رویداد سینمایی خبر داد.
رئیس انجمن سینمای جوان از افتتاح جشنواره فیلم کوتاه با نمایش فیلم «چهل شاهد» خبر داد و گفت: ضبط و تصاویر گروه چهل شاهد از وقایع و دوران دفاع مقدس در این فیلم نمایش داده می شود.
هفت عنوان فیلم سینمایی، مستند و کوتاه داستانی در بخش مسابقه سینمای ایران با موضوع داعش در چهاردهمین جشنواره بینالمللی مقاومت اکران میشود.
مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران گفت: دفاتر شصتگانه انجمن در سراسر کشور در طرح ملی گوهرشاد مشارکت جدی خواهند داشت.
وحید جلیلی گفت: عمده فعالیت «سینمای جوان» از ابتدای تاسیس بر سازمان آموزش و تولید متمرکز شده اما امروز مسئله اصلی سینمای ایران سازمانِ تماشاست.
سیدعلیرضا موسوی، فیلمساز جوان نجف آبادی و یکی از اکران کنندگان مردمی جشنواره عمار است که برخی فیلمهای عمار را در مناطق سنی و شیعه نشین استان سیستان و بلوچستان به نمایش درآورده و با واکنشهای جالبی از طرف مردم روبرو شده است.
رئیس انجمن سینمای جوان استان کرمانشاه از برگزاری اولین جشنواره فیلم کوتاه قرآن و تاثیرات آن بر زندگی در استان کرمانشاه خبرداد.
سینمای کوتاه ایران مانند شمشیر دولبهای است که از یک سو پیشرفت فرم و تکنیک در آن امیدوارکننده به نظر میرسد و از سویی دیگر محتوا و نگاه فیلمسازان جوان به جامعه ایرانی، نگرانکننده است.
محمد آفریده از آن دسته مدیران سینمای ایران است که در طول چند سال گذشته بحثهای زیادی پیرامون عملکرد او در دوران حضورش در نهادهای مختلف سینمایی به ویژه دوره مدیریت او بر انجمن سینمای جوان و مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی وجود داشته است.
اولین روز از سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران در حالی کار خود را آغاز کرد که در اولین بخش از اکران فیلمهای داستانی بخش مسابقه جشنواره 6 فیلم با نامهای «شیهه»، «وقتی صنم گریست»، «دیدن»، «علمک»، «مصاحبه کاری» و «تاریکروشن» به نمایش در آمدند.
یک روز پیش از آغاز «سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران» مسئولان سازمان سینمایی، دبیر و دستاندرکاران این رویداد بزرگ و فیلمسازان و اهالی رسانه، با حضور در مرقد مطهر رهبر کبیر انقلاب اسلامی با آرمانهای آن امام تجدید بیعت کردند.
مجتبی رحماندوست تولید انیمیشن شاهزاده روم را اثر فاخر مذهبی دانست و معتقد است زمانی که برای تماشای این فیلم صرف میشود بسیار لذتبخش است و میتوان آن را یکی از بهترین فیلمهای ساخته شده سینمای کشورمان محسوب کرد.
فرید فرخندهکیش گفت: سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران افتتاحیه ندارد اما در یک جمع ۵۰ نفری از فیلمسازان و مدیران در حرم حضرت امام خمینی(ره) با بنیانگذار جمهوری اسلامی تجدید بیعت میکنیم.