دولت چهاردهم اغلب استانداران را تغییر داده است و این سئوال مهم را ایجاد کرده که آیا این تغییرات لازم بود و آیا افراد کارآمدی از استانداران قبلی با تکیه بر وفاق ملی وجود نداشت؟
عدم شناخت نیازهای واقعی مردم و همچنین دل بستن به موارد خارجی مثل FATF این سئوال را به وجود آورده است که آیا دولت پزشکیان نیز در مسیر دولت روحانی را پیش گرفته است؟
تقابل بین دولت و مجلس در مبحثی حساس چون قیمت بنزین موضوع جالب توجهی نیست و تبعاتش در جامعه و اقتصاد کشور مشکلاتی ایجاد می کند.
نکته مهم این است که موضوع فیلترینگ به خاطر کوتاهی و کج کارکردی دولت متبوع وی (دولت روحانی) درباره نظام بخشی به فضای مجازی به عنوان قاعده جاری در همه کشورها، به کشور تحمیل شد اما طیف متهم خسارتهای آن ولنگاری مجازی و فیلترینگ بعدی، قیافه طلبکاری به خود میگیرند.
باید پذیرفت که ظریف سیاستمدار خوبی نبوده و نیست و شاید هم به درد همان دانشگاهی میخورد که برود و تئوریهای بینالملل غربیها و به ویژه امریکاییها را درس بدهد و فارغ التحصیلان این رشته را در انطباق با وضعیت ایران دچار سرگردانی و تناقض کند.
پس از پیروزی مسعود پزشکیان تصفیه همه مدیران و کارشناسان دولت قبل با قوت و تحت عنوان وفاق ملی در دستور کار دولت قرار گرفت و حتی مدیران عزل شده مانعی بر سر راه وفاق ملی خوانده شدند.
نشست خبری رئیس جمهور حاشیه های جالبی داشت که می توان از خمیازه مسئولان تا ترجمه سوال توسط خود خبرنگار اشاره کرد.
«مهدی فضائلی» عضو دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری در برنامه «به اضافه یک» انتصابات دولت چهاردهم را بررسی میکند
بیش از 500 نفر از اساتید و دانشگاهیان در نامهای خطاب به رئیسجمهور، از اجحاف صورتگرفته در حق جامعهشناس انقلابی «دکتر انتظاری» انتقاد کردند.
سوءاستفاده اصلاح طلبان از واژه وفاق، برای بازگشت به عرصه سیاسی ایران، آنهم بدون زمین گذاشتن کوله بار اشتباهاتشان، برای روشن بینان قبل از رای اعتماد مجلس مثل روز روشن بود.
به نظر میرسد چهرههای رادیکال اصلاحطلب به بهانه وفاق ملی، به دنبال ورود «رادیکالهای نزدیک به براندازی» و افزایش تنش و بحران هستند.
برآوردهای یک نهاد امنیتی نشان میدهد در تابستان جاری بیشترین محتوای آسیب زننده به عناصر قدرت جمهوری اسلامی را ۴ روزنامه شرق، سازندگی، اعتماد و هم میهن منتشر کرده اند.
با شروع روند انتصابات دولت چهاردهم، نگرانی درباره بهکارگیری افرادی که کوچکترین اعتقادی به مبانی و اصل نظام نداشته و در آشوبها نقشآفرینی کردهاند روز افزون شده است.این انتصابات نابجا، خطر حاشیهآفرینی به جای خدمتگزاری در دولت جدید را به اذهان متبادر میسازد.
در پی فضاسازی رسانههای ضد انقلاب و برخی افراطیون مدعی حمایت از پزشکیان که درصدد القای تعیین کابینه از سوی رهبر انقلاب بودند، روزنامه دولتی ایران ادعای مذکور را رد کرد و نوشت که تعامل رئیسجمهور با رهبر انقلاب در حد مشورت بوده و نه تعیین وزیران از سوی رهبری.