جواد طوسی رئیس انجمن منتقدان سینمایی ضمن نام بردن از مسعود کیمیایی، رسول ملاقلیپور و ابراهیم حاتمیکیا گفت: فیلمساز مؤلف باید مفهوم، ساختار و تم را به خدمت بگیرد تا بتواند خروجی لازم را از یک اثر هنری دریافت کند.
مشاور سریال یوسف پیامبر(ع) گفت: باید به فرمایشات رهبری رجوع کنیم اما می دانم ایشان از عمده آثار به خصوص در سینما رضایت ندارند. البته تعداد محدودی آثار تولید شده است که می تواند شاخصی برای دیگر آثار باشد و مقام معظم رهبری از این آثار ابراز رضایت کرده اند.
«درس و عبرت»؛ بخش تاریخ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR بهمناسبت سالروز درگذشت مرحوم فرجالله سلحشور لوح «آثار هنری؛ اجر اُخروی» را منتشر کرد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه مرحوم سلحشور پرچمدار خط جدید سینمایی در تاریخ اسلام و شیعه بود، گفت: سلحشور را میتوان اولین سینماگر شیعه که توانست به تنهایی در سینمای جهانی دینی فعالیت کند، به شمار آورد.
رئیس اندیشکده یقین، با کنایه به کسانی که بر سینمای ابزورد افتخار میکنند، گفت: اینها عمیقاً توسط دولت و کشورهای دیگر حمایت میشوند و زمانی که به دیگر کشورها میروند هر دروغی را میگویند و در سیمای کشور به ساخت آثار ابزورد افتخار میکنند، درحالیکه مرحوم سلحشور بدون این پروپاگاندا سریال می ساخت.
کتاب «سینمای دینی و اقتباس قرآنی تاریخی؛ همراه با مطالعه تطبیقی» توسط انتشارات الولاء منتشر شد.
سرچراغی شنبه شب برنامه تلویزیونی «چهل چراغ»، «احمدرضا درویش»؛ کارگردان مطرح و کاربلد سینمای ایران بود که هم نَفَس با همراهان حسینی(ع) به گفت و گو درباره هنر عاشورایی پرداخت.
رضا رویگری گفت: امروزه هالیوود با صرف هزینه و فراهم کردن امکانات زیاد برای فیلمسازان خود، فیلمهای تاریخی بسیاری ساخته است. مردم ما نیز این آثار را میبینند و توقعشان از فیلمهای ایرانی تاریخی و دینی بیشتر میشود.
نشست نقد و تحلیل فیلم ویلایی ها با حضور سعید ملکان و منیره قیدی در سالن همایش های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد.
سید رضا میرکریمی کارگردان سینما، میهمان امشب برنامه «راز» می شود. این برنامه به بررسی جایگاه سینمای دینی در آثار سید رضا میرکریمی خواهد پرداخت.
محمدهادی نائیجی گفت: جامعه فیلمسازی اَبعد از دین است. یعنی به نسبت مردم از دین دورتر است. صنعت سینما در شروع خود به شما میگوید که دین را کنار بگذار.
مسائل و چالشهای سینمای دینی ایران با حضور «مجتبی فراورده» تهیهکننده فیلم «ملک سلیمان» و کارگردان فیلم سینمایی «ثارالله» بررسی میشود.
«محسن مقدمدوست» کارگردان فیلم سینمایی «سر به مهر» گفت: سینمای بومی، ملی و دینی هنوز در کشور ما شکل نگرفته و به یک جریان تبدیل نشده است.
صادق کوشکی معتقد است آوینی پرچمدار بررسی نسبت سینما و دین است. او مدعی است در این عرصه نوشتن بیست کتاب هم اندک است. آقای کوشکی در گفتگوی خود تأکید میکند تا کتاب «آفتاب و آینه» نقد نشود، مباحث مطالعاتی جدیدش را منتشر نمیکند.
جمال شورجه گفت: سلحشور تمام زندگیاش را با قرآن گذراند و خود نیز قاری قرآن بود. به نظرم سینمای ایران دیگر چنین انسان ارزشمندی را به خود نخواهد دید.
نشست «روایت در قصههای قرآنی و سینمای دینی» از سلسله نشستهای قرآن و سینمای انجمن سواد رسانه طلاب، پنج شنبه 28 بهمن برگزار میشود.
در هیچ دورهای شاید به اندازه دوره كنونی نیاز به یادآوری امور فطری نداشتهایم چراكه امروزه همهچیز مصنوعی شده است.
داور بخش انیمیشن دهمین جشنواره فیلم کوتاه دینی رویش، انیمیشنهای ایرانی را قابل رقابت با بهترین نمونههای خارجی دانست.
داور بخش داستانی دهمین جشنواره فیلم کوتاه دینی «رویش» گفت: برای گفتن یک پیام دینی لازم است از ظرافت بیشتری در قصهگوییمان استفاده کنیم.
کارگردان فیلم "هیهات" گفت: فیلمسازی یک تعریف کاملا مشخص دارد؛ شما باید قصهای را در دست بگیرید که تاثیرگذار باشد، چه دینی و چه غیردینی؛ و این تاثیرگذاری از خود فیلمساز و باورهای او آغاز میشود .