مرتضی کِیمنش یکی از اعضای هیئت مدیره جمعیت دانشجویی مردمی امام علی(ع) است که مهندسی مکانیک در دانشگاه خواجهنصیر خوانده است. او از سال 84 از طریق آیین کوچهگردان عاشق با جمعیت امام علی(ع) آشنا شده و تا الآن هم فعال است.
آیین «کوچهگردان عاشق»، «طفلان مسلم»، «کعبه کریمان»، «صفای سعی»، «شام عیاران»، «یلدا با کودکان کار»، «یلدا در کوچههای فقر»، «هفتسین برکت» «طرح فاطیما»، «هزار بار زندگی»، «تدریس عشق»، «کودکان بیکتاب» و چندین عنوان زیبای دیگر طرحهایی است که یک موسسه خیریه دانشجویی در مناسبتهای مختلف برپامیکند، مجموعهای که کارش تنها کمک مالی به بچههای فقیر نیست بلکه برنامههای فرهنگی هم برای آنها دارد.
«وحید کمرروستا» از سال 84 در اردوهای جهادی حضور پیدا کرده است و دلیل اصلی حضور خود در این اردوها را دغدغه خدمترسانی به محرومان و مستضعفان و وجود الگوهای تأثیرگذاری چون حاج عبدالله والی و شهدای دانشجوی جهادگر معرفی میکند. او همچنین مسئول گروههای جهادی استانهای تهران و البرز است و از سال 89 تا کنون در مرکز مطالعات راهبردی هدایت جهادی، به عنوان دبیر، مشغول خدمترسانی است.
با پيروزي انقلاب اسلامي، ضرورت بازسازي روستاها و احياي كشاورزي به عنوان نخستين گام در دستيابي به آرمان و اهداف انقلاب مطرح و منجر به تأسيس نهادي مستقل و مردمي تحت عنوان «جهادسازندگي» شد. امام خميني(ره) 4 ماه پس از سقوط نظام شاهنشاهي با درك اهميت روستا در تأمين استقلال سياسي و اقتصادي با صدور فرماني خواستار شدند تا نهادي براي رسيدگي و رفع محروميت روستاها تشكيل شود.
آیتالله مجتهدی از یکی از اساتید خود نقل میکردند که اعمال دینی را مثل میوهها ببینید! همان طور که میوهها را «نوبر» میکنید تا از خاصیت و ویتامینهای آن بهره ببرید، هر عمل را هم حداقل یک بار در عمرتان نوبرانه بچشید تا خاصیت آن به شما تزریق شود!