چهل سال از ورود خونهای آلوده به کشور که جان بیماران هموفیلی را به محاق مرگ برد، میگذرد؛ در این چهار دهه هیچ مرهمی رنج این بیماران را التیام نداد و حتی پرونده شکایت از فرانسه به دلیل ارسال خونهای آلوده به ویروس «اچ آی وی» به کشورمان به سرانجام نرسید اما اکنون امیدها برای مطالبه خسارت ناشی از این خطا دوباره زنده شده است.
رئیس نظام پزشکی تهران بزرگ گفت: تا کنون حدود ۴۰ میلیون ایرانی واکسن هپاتیت را دریافت کردند و تقریبا این بیماری برای افراد زیر سی سال خیلی نادر است.
رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره موارد غیر عادی ابتلای کودکان به هپاتیت و ارتباط آن با واکسن کرونا، توضیحاتی ارائه داد.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) از شناسایی حدود ۳۰۰ کودک مبتلا به هپاتیت حاد در ۲۰ کشور جهان خبر میدهد. بیماریای که از آمریکا و انگلیس آغاز شد، اما اکنون پای آن به جنوب شرق آسیا هم رسیده است.
مبتلایان به هپاتیت باید توجه داشته باشند که خوردن غذاهای ناسالم میتواند باعث تشدید آسیب کبدی شود.
یک گزارش جدید نشان می دهد که نزدیک به ۲۰۰ کودک در اروپا و آمریکا به علت ناشناخته به هپاتیت حاد مبتلا شده اند.
یک فوق تخصص بیماریهای عفونی به سه سوال در رابطه با بیماری سرخک پاسخ داد.
ویروس هپاتیت A از طریق دستگاه گوارش و به دنبال خوردن آب یا غذای آلوده به ویروس مزبور و یا در اثر تماس مستقیم با فرد مبتلا به این بیماری به انسان منتقل میشود.
هپاتیت A یک بیماری ویروسی کبد است که علائم آن میتواند به شکل یک بیماری خفیف تا شدید باشد. ویروس هپاتیت A از طریق دستگاه گوارش و به دنبال خوردن آب یا غذای آلوده به ویروس مزبور به انسان منتقل میشود.
کرونا بیش از دو سال است با سلامت مردم دنیا در جدال قرار دارد؛ اما واکسن سازان دنیا و از جمله ایران نیز بیکارنبودهاند؛ به طوری که اکنون ۶ واکسن ضد کرونا در کشورمان تولید میشود.
ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه میگوید که شبکهای از دهها آزمایشگاه با هدایت و حمایت مالی پنتاگون در اوکراین فعالیت دارد.
شاید باورش سخت باشد اما حالا یکی از جدیترین اختلاف نظرهای نسل امروز با پدر و مادرهای دیروز، مشاجره بر سر داشتن خالکوبی روی بدن است.
نتایج مطالعه جدید، رابطه بین عفونت کووید۱۹ و مشکلات خواب و خستگی را نشان می دهد.
عضو انجمن علوم آزمایشگاهی ایران آزمایش گفت: اکنون دلتا سویه غالب بسیاری کشورها از جمله ایران است؛ با این حال مشکلی برای تشخیص کرونا به وجود نیاورده است.
بیمارانی که از کیست مویی و ترشحات چرکی ناشی از این ناهنجاری رنج می برند و ترس از جراحی با چاقو و بستری شدن در بیمارستان دارند می توانند با لیزر این بیماری را درمان کنند.
با خیز چهارم کرونا بار دیگر فداکاری کادر درمان بر سر زبانها افتاده است. پرستارانی که در سال گذشته رنگ مرخصی به خود ندیدند.
ایران یکی از کشورهایی است که با تکیه بر دانش داخلی خود همپای کشورهای پیشرفته جهان قدم در راه ساخت واکسن کرونا گذاشته است؛ تولید مشترک واکسن کرونا با کشور کوبا نیز یکی دیگر از استراتژیهای ایران است.
صحبت از «واکسن» که میشود ایران نهتنها هیچوقت از کشورهای دیگر عقب نبوده بلکه همیشه جزو بهترین کشورهای دنیا بوده و کارنامهای دارد با نمرههای ممتاز.