در ۸ سال گذشته بودجه سازمان فضایی بهقدری کاهش یافت که تکتک دانشمندان فضایی ما از این سازمان خارج شدهاند یا خارج خواهند شد! فرار نخبگان فضایی یکی از مهمترین علتهای سقوط ماهواره "ظفر" بود!
شبکههای ماهوارهای فارسیزبان و رسانههای ضدانقلاب در حالی عدم موفقیت ایران در یک پروژه فضایی را شکست ایران جلوه میدهند که در مقابل عدم موفقیت کشورهای دیگر در این حوزه سکوت میکنند.
در ۱۲ ثانیه آخر که سوخت یا توان موتور ماهواره باید افزایش پیدا میکرد تا به سرعت مورد نظر دست پیدا کند، این اتفاق نیفتاد و علت این هم میتواند به کیفیت سوخت و وزن مرحله دوم ماهواره ارتباط داشته باشد.
وزیر ارتباطات: ماهواره ظفر۲ خرداد آینده به مدار زمین ارسال می شود.
وزیر امور خارجه آمریکا در پیامی در توئیتر مدعی شد که ایران از طریق پرتاب ماهواره به دنبال توسعه تواناییهای موشکی بالستیک خود است.
فیلم منتشره از دوربینهای نصب شده روی ماهوارهبر سیمرغ نشان میدهد که ماهوارهبر در پرتاب، جدایش مرحله اول و فعال شدن موتور مرحله دوم، کاملا دقیق و درست عمل کرده است.
رئیس سازمان فضایی کشور گفت: سال گذشته ماهوارهبر سیمرغ در دومین پرتاب عملیاتی خودش توانست تا مدار ۵۰۰ کیلومتری برسد و تنها ۴۰ ثانیه زمان کم آوردیم تا به سرعت لازم برای تزریق ماهواره به مدار برسیم.
رئیس سازمان فضایی ایران با بیان اینکه «ظفر» در استخراج اطلاعات وضعیتی و موقعیتی از خود عملکرد صحیح و مورد تاییدی ارائه داد، گفت: این ماهواره برای قرارگیری در مدار، ۱۵ ثانیه زمان کم آورد.
دانستن اینکه ماهوارهها چگونه قابل رویت میشوند، از بحثهایی است که شاید برای افراد زیادی جالب و هیجان انگیز باشد.
ماهواره بر سیمرغ شامگاه یکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ ماهواره "ظفر" را با موفقیت به فضا پرتاب کرد. اهداف تحقیقاتی مد نظر از این پرتاب محقق شده است و بهینه سازیهای لازم جهت پرتاب آتی انجام خواهد شد.
ماهوارهبر ظفر بهسرعت موردنیاز برای تزریق ماهواره در مدار ۵۲۰کیلومتری نرسید و نسخه دوم ماهواره ظفر، با تکمیل ماهوارهبر سیمرغ در خرداد سال آینده به فضا پرتاب میشود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به دلایل نرسیدن ماهواره "ظفر۱ "به مدار از پرتاب ماهواره "ظفر ۲" در خردادماه خبر داد.
سید احمد حسینی گفت: ماهواره بر سیمرغ، ماهواره «ظفر» را با موفقیت به فضا پرتاب کرد، اما ماهواره بر به سرعت مورد نیاز جهت تزریق ماهواره در مدار مورد نظر نرسید
سید احمد حسینی گفت: ماهواره بر سیمرغ، ماهواره «ظفر» را با موفقیت به فضا پرتاب کرد، اما ماهواره بر به سرعت مورد نیاز جهت تزریق ماهواره در مدار مورد نظر نرسید.
آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتشار پستی در توییتر از پرتاب ماهواه ظفر تا چند ساعت آینده خبر داد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ماهواره ظفر امروز از سمنان با سرعت ۷ هزارو چهارصد کیلومتر در مدار قرار می گیرد به طوری که ماهواره از سمنان تا چابهار را ۸ دقیقه طی می کند.
برخی منابع از قول وزیر ارتباطات خبر داده بودند که ماهواره ظفر امروز از سمنان با سرعت ۷ هزارو چهارصد کیلومتر در مدار قرار می گیرد به طوری که ماهواره از سمنان تا چابهار را ۸ دقیقه طی می کند.
پرتاب ماهواره «ظفر» پس از چند بار تعویق، فردا یکشنبه از پایگاه فضایی امام خمینی در سمنان انجام خواهد شد.
رئیس سازمان فضایی ایران گفت: برای آنکه دقت فدای سرعت نشود، پرتاب ماهواره ظفر با تعویق انجام خواهد شد و زمان دقیق قرار گیری آن در مدار به زودی اعلام میشود.