به گزارش حلقه وصل، چند روز پیش نمونه اولیه راکت استارشیپ متعلق به شرکت اسپیسایکس هنگام فرود در ایالت تگزاس آمریکا منفجر شد. این چندمین تلاش ناموفق شرکت اسپیس ایکس برای به پرواز درآوردن راکت استارشیپ طی چندماه گذشته است که در تمام این تستها، این راکت نتوانسته با موفقیت بر روی زمین فرود آید و یا اینکه بر روی پرتابگر منفجر شده است.
البته این شکستها در پروژههای علمی، موضوع عجیبی نیست و حتی لازمه پیشرفت محسوب میشود اما آنچه غیرطبیعی است واکنش دوگانه رسانههای ضدانقلاب در قبال چنین اتفاقی است.
پس از گذشت یک هفته از انفجار راکت ماهوارهبر آمریکایی، شبکههای ماهوارهای فارسی زبان هیچ خبری از عدم موفقیت متخصصان آمریکایی منتشر نکردهاند اما کافی است عملکرد آنها را با اتفاقی مشابه در ایران مقایسه کنیم.
دقیقاً یک سال پیش ماهواره ظفر با موفقیت به فضا پرتاب شد ولی در آخرین لحظات نتوانست با سرعت کافی در مدار تعیین شده قرار بگیرد و سقوط کرد. رسانههای ضدانقلاب در آن زمان، علاوه بر پوشش صد در صدی این عدم موفقیت، در برنامههای مختلف خود سعی کردند تا این موضوع را شکست بزرگی برای تمام ایران جلوه دهند. در آن زمان، برنامههای متعدد با عناوینی همچون «علت شکستهای پی در پی ایران» سعی داشت تا این تجربه علمی و تکنولوژیک را یک اتفاق عجیب جلوه دهد، گویی همه پیشرفتهای علمی جهان همواره با موفقیت کامل پیش میرود و فقط ایران بوده که در این مسیر شکست خورده است.
درواقع، ایجاد یاس و ناامیدی نسبت به پیشرفت، و ایجاد سرخوردگی در بین مردم ایران مهمترین چیزی است که این رسانهها به آن فکر میکنند. در این میان، آنچه ضدانقلاب تلاش میکند نادیده گرفته شده و فراموش شود، ورود ایران به عرصههایی از تکنولوژی است که فقط کشورهای انگشتشماری توان ورود به آن را داشتهاند.