حلقه وصل: تیتر نیم صفحه نخست روزنامههای سیاسی شنبه 2 شهریور ۹۸ به مسائل مهم روز سیاست پرداخته است.
روزنامه «فرهیختگان»:
این روزنامه در گزارش ویژه ای با عنوان «چرا عصر جدید را دیدیم؟» نوشت:
«...مساله دوم در موفقیت برنامه عصر جدید به احساس مردم از وضعیت اقتصادی و معیشتی و فشار سنگین زندگی برمیگردد که خصوصا در دو سال گذشته به شکل طاقتفرسایی درآمده است. این وضعیت بهطور طبیعی جامعه را به تجربه سرگرمی و تمایل به سرگرمی برای فرار از این وضعیت سوق میدهد و یک امر طبیعی است. اما علاوهبر این واقعیت به لحاظ معرفتی، مردم در عین حال از نظر ارادی نیز تمایل به برونرفت از این شرایط دارند و احساس میکردند بین این اراده آنها برای برونرفت و برنامه عصر جدید همراستایی وجود دارد. این همراستایی از آنجا پدید میآمد که قهرمانان این رقابت سنگین مردم عادی و معمولی جامعه بودند که تا پیش از این تجربه چنین ظهور و بروز اجتماعی را نداشتند...»
روزنامه «جوان»:
طی گزارشی درباره «شلیک باور ایرانی» نوشت:
«...از سوی دیگر کنار هم قرار گرفتن پرتابگر چهار فروندی گویای این موضوع است که سامانه باور۳۷۳ میتواند چند نوع موشک را در آن واحد برای شلیک به سمت طیف مختلفی از اهداف در اختیار داشته باشد، موضوعی که پیشتر نیز مسئولان و فرماندهان بر آن صحه گذاشته و از مجهز بودن این سامانه به دو یا سه نوع از موشکهای پدافندی برای درگیری در لایههای مختلف خبر داده بودند. برای مثال این سامانه قادر خواهد بود برای مقابله با اهداف مختلف در برد ۷۵ کیلومتری از موشک صیاد ۲، در برد ۱۲۰ کیلومتری از موشک صیاد ۳ و در برد ۲۰۰ کیلومتری از موشکهای صیاد ۴ استفاده کند...»
روزنامه «کیهان»:
طی گزارشی درباره «هیچکس از شمشیر عدالت مصون نیست» نوشت:
«...متأسفانه نوعی مصونیت نانوشته و تحمیلی بر دستگاه مدیریتی کشور برای برخی از مسئولان طی سالهای گذشته تا کنون بیشترین لطمه را برای اقتصاد و سیستم مدیریتی کشور به دنبال داشته است چراکه وقتی یک مسئول لزومی برای پاسخگویی درباره شیوه مدیریتی خود و آثار بعضاً زیان بار آن نبیند و پس از یک دوره مدیریت در فلان سازمان بدون بررسی عملکرد به سازمان دیگر رفته و از آنجا با ارتقای جایگاه به جای دیگر، وضعیت همین میشود که مردم قربانی سوء مدیریتی میشوند که راهی برای خلاصی از آن نمییابند، اما شیوه قاطع دستگاه قضایی در برخورد بدون استثنا با عوامل ایجاد مشکلات و سوء مدیریتها در سطوح مختلف مسئولیت این امیدواری را ایجاد کرده است که آقایان مدیر و مسئولان کشوری متوجه اهمیت جایگاه خود شوند و فکر نکنند مدتی برای دورهمی و استفاده از مزایای رانتی و باندی مسئولیت در جایگاهی قرار گرفتهاند و هیچکس نیز آنها را برای خسارتهای مدیریتی و بهتر بگوییم سوء مدیریتها و بیلیاقتیها بازخواست نخواهد کرد...»
روزنامه «خراسان»:
این روزنامه در تیتر یک خود با عنوان «سهمهای در خطر!» نوشت:
«...همه متفق القول هستند که فعلا فقط نشانه هایی بروز کرده است که عمدتا در بازارهای مالی است و به صحنه حقیقی اقتصاد رسوخ نکرده است. به جز آلمان که نشانه هایی از رکود در آن ظاهر شده است، دیگر کشورها فعلا در حال رشدند و وضعیت در اقتصاد آمریکا، از میانگین هم بهتر است. با این حال، وضعیت خوب فعلی، چیزی را درباره آینده تضمین نمی کند. اکونومیست در شماره اخیر خود نوشت: « تاکنون رکود تنها یک ترس بوده است و نه یک واقعیت. اقتصاد جهان هنوز در حال رشد است، هرچند با گامهایی کندتر از ۲۰۱۸». این نشریه معتبر اقتصادی، همچنین تصریح کرد که «در بازارهای امروز اما جو حاکم، همانند یک دهه اخیر، کوته بینی نیست بلکه دلهره است، دلهرهای که روزبهروز فزونی میگیرد...»
روزنامه «مردم سالاری»:
طی گزارشی درباره «چانهزنی برجامی ظریف با الیزه» نوشت:
«...ظریف همچنین در مورد سفر آتی خود به چین و ژاپن و اینکه آیا در سفر به شرق آسیا به کره شمالی نیز سفر خواهد کرد، گفت : آنچه که ما فعلاً در این مرحله طراحی کردیم سفر به چین و ژاپن و چند کشور دیگر است در این مرحله هنوز سفری برای کره شمالی طراحی نکردیم ولی آمادگی سفر به کره شمالی را داریم .ظریف قرار است سپس با «ژان ایو لودریان» همتای فرانسوی خود دیدار و گفتوگو کند...