
حلقه وصل: نخستین طرح ضیافت علوی در اندیمشک امسال با پخت و توزیع ۱۴ هزار پرس غذای گرم اجرا شد.
این طرح از سوی قرارگاه مردمی بزرگداشت غدیر، تشکلهای جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی شهرستان اندیمشک، حوزه های علمیه(برادران ، خواهران)، تعداد زیادی از هیئات مذهبی و با هماهنگی بنیاد غدیر شهرستان طرح ریزی و اجرا گردید.
بابایی زاده دبیر اجرایی قرارگاه مردمی بزرگداشت غدیر گفت: اجرای اینگونه طرحها، ضمن بالا بردن حس مشارکت اجتماعی و روحیه همدلی آحاد مردم، به نوعی تمرین مقدماتی ارادتمندان اهل بیت(ع) در موضوع آمادگی و پیادهسازی مسأله ظهور است.
بابایی زاده تصریح کرد: از دیگر جنبههای این کار آتش به اختیار و مردمی، انسجام بخشیدن به تشکلهای فرهنگی و مذهبی در راستای گام دوم انقلاب و حفظ آمادگی ها در مواقع لزوم می باشد.
وی ادامه داد: اجرای طرح ضیافت علوی کاملا مردمی است و به هیچ دستگاه دولتی وابسته نیست. عوامل اجرایی این طرح را حدود ۵۰۰ نفر از جوانان، طلاب، بسیجیان، ایثارگران، خانواده معزز شهدا، جمعی از خیرین و مردم ولایتمدار اندیمشک تشکیل میدهند.
بابایی زاده با اشاره به اینکه دراین طرح، توزیع به دو شیوه میدانی و متمرکز در غروب روز دوشنبه مصادف با شب عیدغدیر در بیش از۳۰ نقطه محروم شهرستان انجام شد اظهار داشت: اطعام نیازمندان ، یکی از اعمال عید غدیر است که در این طرح، بستههای غذایی نیز به دست افراد محروم رسید.
دبیر اجرایی قرارگاه مردمی بزرگداشت غدیر اظهار داشت: همزمان با توزیع غذای ضیافت علوی، برنامههای فرهنگی اعم از بازسازی واقعه غدیر، مولودی خوانی مداحان برجسته شهرستان، مسابقه فرهنگی تجلی امامت، غرفههای فرهنگی نقاشی و طراحی کودکان، عفاف و حجاب و همچنین پاسخگویی به شبهات دینی و نور افشانی اجرا شد.