
حلقه وصل: «اشرف غنی» رییس جمهور افغانستان با «کنث مککنزی» فرمانده تروریستهای سنتکام دیدار و گفتوگو کرد.
روند صلح افغانستان، تامین امنیت انتخابات ریاستجمهوری و مبارزه با تروریسم، از جمله موارد مورد بحث مقامات آمریکا و افغانستان بود.
مککنزی، با اشاره به تواناییهای روز افزون نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان، بر ادامه همکاریها با نیروهای امنیتی و دفاعی افغان، تاکید کرد.
این فرمانده تروریست آمریکایی افزود: ایالات متحده آمریکا در زمینه تامین امنیت انتخابات با نیروهای امنیتی و دفاعی افغان، از هرگونه همکاریها، دریغ نخواهد کرد.
اشرف غنی نیز در این دیدار، ضمن تقدیر از همکاری ایالات متحده آمریکا با نیروهای امنیتی و دفاعی افغان در تامین امنیت انتخابات، گفت که نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان، آمادگیهای کامل برای تامین امنیت انتخابات ریاستجمهوری را دارند.
وی افزود: نیروهای امنیتی و دفاعی افغان، همانگونه که امنیت انتخابات پارلمانی افغانستان را تامین کردند، در زمینه تامین امنیت انتخابات ریاستجمهوری همچنان تلاش بیشتری خواهند کرد.
منبع: فارس