محمدشروین اسبقیان رئیس دفتر امور مشترک فدراسیون ها به عنوان فردی که در مجمع حاضر بوده، پاسخ محکمی به این اعتراض و حرف و حدیث ها دارد. اسبقیان در این باره گفت: آیین نامه شرایط احراز و چگونگی انتخاب رئیس توسط وزیر در تاریخ 14/6/96 ابلاغ شده و در این باره به صراحت توضیح داده است. در بند 5 ماده 10 این آیین نامه که به رسمیت یافتن مجمع و رای گیری دشاره دارد می خوانیم رئیس از میان داوطلبین حاضر و با رای اکثریت حاضر در مجمع انتخاب می شود.
وی افزود: برای کسب شروط اکثریت کافیست به قانونگذار مراجعه کنیم که در آیین نامه داخلی مجلس مصوب سال 1379 به صراحت اشاره شده که اکثریت مطلق آرا به معنای کسب آرای بیش از نصف است. در انتخابات فدراسیون وزنه برداری 43 نفر در مجمع حاضر بودند و که نصف آن 21.5 می شود و علی مرادی 22 رای کسب کرده که با عطف به این قانون نصف بیشتر آرا را کسب کرده است.
مدیر دفتر امور مشترک فدراسیون ها در ادامه اظهار داشت: این قانون اکثریت بدان معناست که در شورای فرد، نصف آرا که اعداد اعشاری می شود به سمت اکثریت و عدد بیشتر گرد نمی شوند و از همین رو بر طبق این ماده، علی مرادی با توجه به گذر از نصف آرا حائز اکثریت آرا شده و برنده انتخابات وزنه برداری است.
اسبقیان افزود: معترضین پیش از اعتراض باید به آیین نامه انتخابات رجوع می کردند که در این زمینه توضیحات کامل و شفاف ارائه شده است.
مدیر دفتر امور مشترک فدراسیون ها به یک نکته مهم دیگر نیز درباره انتخابات وزنه برداری اشاره کرده: در روز مجمع قبل از برگزاری انتخابات و رای گیری دو بار به صراحت اعلام کردیم با توجه به ترکیب و تعداد حاضرین هر کاندیدایی که 22 رای بیاورد، رئیس است. فیلم این اظهارات موجود است و دوستان کاندیدا در آن مقطع کاملا در جریان قرار داشتند و حالا بعد از شکست اعتراض کرده اند در حالیکه اعتراضشان واهی است و وجاهت قانونی ندارد.
اسبقیان در انتها درباره انتخابات کشتی و وضعیت کاندیداهای سرشانسی که احراز صلاحیت نشده اند نیز گفت: تائید صلاحیت ها باید از مرجع قانونی به شکل مکتوب به ما اعلام شود و تا 24 ساعت مانده به برگزاری انتخابات این فرصت وجود دارد تا صلاحیت کاندیداها احراز شود.