حلقه وصل: تیتر نیم صفحه نخست روزنامههای سیاسی چهارشنبه 19 تیر ۹۸ به مسائل مهم روز سیاست پرداخته است.
روزنامه «آفتاب یزد»:
این روزنامه در تیتر اول خود با عنوان «بازار متشکل ارز به بن بست خورد؟» از نارضایتی پنهان صرافان گزارشی تهیه کرد. همچنین به دلواپسی فرانسه درباره احتمال پایان برجام اشاره کرده است.
روزنامه «فرهیختگان»:
این روزنامه در گزارش ویژه ای با عنوان «تئوریسین گاف» نوشت:
«... در میان این افراد اما کسی وجود دارد که بیشتر از دیگران رفتارش به چشم میآید و هر روز ماجرایی برای دولت درست میکند، کسی که سمتهایی چون مشاور رسانهای، فرهنگی و رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک و... را یدک میکشد اما رفتار و سخنانش میگوید که دقیق در نقطهای مقابل وظایف و مسئولیتهایش قرار گرفته است. بله، درست حدس زدید منظور کسی نیست جز حسامالدین آشنا، کسی که بخش قابلتوجهی از وقت خود را صرف حضور فعال و نوشتن در توئیتر میکند و هربار ماجرایی جدید و هزینهای دیگر برای دولت ایجاد میکند. پروژهای که این روزها آشنا در دست گرفته و توئیترش مملو از پستهایی است که به همین بهانه منتشر کرده، واکنش به سریال اطلاعاتی – امنیتی «گاندو» است، جایی که او معتقد است وقایع فیلم، تطابقی با واقعیت ندارد و اطلاعاتی که در جریان فیلم بازگو میشود ناشی از تخیلات نویسنده است. او برای اینکه این حرف خود را به کرسی بنشاند گویی که هیچ کار و مسئولیت دیگری برعهده ندارد، از چند روز پیش تمرکز خود را روی بخشهای مختلف این سریال گذاشته و کامنتهایی را درباره آن از طریق توئیتر منتشر میکند و البته به این کار هم اکتفا نکرده و مشغول پاسخ گفتن به برخی واکنشهای دیگر فعالان توئیتر در فضای مجازی هم شده است...»
روزنامه «ایران»:
این روزنامه به گفتگوی با عوامل فیلم «شبی که ماه کامل شد» پرداخت که قسمتی از آن را می خوانید:
«...آبیار: رانندگیاش خیلی خوب نبود اما در آن صحنههای درگیری خودش بازی کرد و حاصل کارش را هم میشود دید.
شکیبا: من گواهینامه ندارم و هر فیلمی که در آن کار میکنم، حتماً نیاز به رانندگی دارد.
اینجا که کار به آفرود هم رسید.
شکیبا: برای این فیلم مجبور به رانندگی جدی شدم و واقعاً صحنههای رانندگی «شبی که...» سخت بود.
هرچه هم جلوتر میرفتی، راحتتر با قضایا کنار میآمدی. خوبی اجرایت این است که تحول آن بشدت باورپذیر درآمده. بقیه نقشها برخلاف نقش تو روندی مشخص و خطی دارند اما بازیگرانی که قرار است کاراکترهایی را شبیه اینی که تو بازی کردی بازی کنند، باید نقطهگذاریهای مشخصی در نقش و فیلمنامه داشته باشند تا تحولها باورپذیر از آب دربیاید. این موضوع را از اول در فیلمنامه دیده بودی که چه کارهایی باید برای آن انجام دهی؟
شکیبا: بله. به هر حال خود خانم آبیار بسیار کمک کردند و در تمرینها همگی سعی کردیم که با وسواس این نکات را رعایت کنیم. یک کار گروهی بود که همه سعی در کمک به یکدیگر داشتیم. این بخش بسیار نگرانکننده و سخت بود چرا که هم سن و هم خلقیات این آدم در حال تغییر بود.
بههرحال حاصل همه این زحمتها است که به چنین اجرایی از نقش عبدالحمید میرسد. دیده میشوی، سیمرغ میگیری و همه روی هوتن شکیبا حساب تازهای باز میکنند. بگذارید سؤال کلیشهای را بپرسم. سر این فیلم نمیشود نپرسید. چرا «شبی که ماه کامل شد»؟...»
روزنامه «جوان»:
این روزنامه در گزارشی با عنوان «تورم را با گرانی کنترل کردند!» نوشت:
«...معمولاً مسئولان به جای برنامهریزی دقیق در تحقق فرمان امام (ره) در واگذاری امور به مردم در روز تعاون و در حد همین حرفهای تکراری تنها به افزایش سهم تعاونیها در اقتصاد اشاره میکنند. به نظر میرسد که دولت دوازدهم در حوزه تصمیمات جدید در حوزه برونرفت از وضعیت موجود و ایجاد تحول و تحرک در اقتصاد از راه درونزایی بسیار کندتر از دوره قبل و دولتهای قبلی است، بنابراین ادعای کنترل تورم با روش مدیریت دولتی بسیار عجیب است. زیرا مردان اقتصادی عمدتاً تورم را نتیجه ورود تقاضا یا انحراف یارانهها اعلام کردهاند بیآنکه برنامهای برای این موضوعها طراحی کرده باشند؛ و تنها دولتمردان همواره از مردم میخواهند که تقاضای خود را کنترل کنند. نگاهی به داستان شکر، خودرو، سیب زمینی و.. هم بیانگر آن است که تمرکز مدیریتی وزرا بیشتر معطوف به گفتار درمانی و تقاضای نخریدن کالا از مردم است در حالی که ادامه این روند بیشک در اشتغال و تولید آثار منفی به جای خواهد گذاشت و نباید دولتمردان این کاهش تورم فعلی را نتیجه تدبیر خود و دوامدار تلقی کنند...»
روزنامه «کیهان»:
طی گزارشی درباره «اولتیماتوم یعنی قاطعیت مذاکره دوباره، دنده عقب است» نوشت:
«...کمیسیون اروپا نیز در واکنشی گستاخانه به کاهش تعهدات برجامی ایران، ضمن تأکید بر اهمیت برجام در امنیت جهانی مدعی شد که تلاشهای دیپلماتیک زیادی برای حفظ توافق هستهای ایران در جریان است و از ایران میخواهیم که اقداماتی را در جهت تضعیف برجام انجام ندهد. میشائیل لودرز، کارشناس آلمانی در مصاحبه با شبکه خبری ان تیوی با اشاره به سیاستهایی که غرب علیه ایران در پیش گرفته است گفت که این اقدامات به تسلیم ایران منتهی نخواهد شد و اروپاییها هم در حفظ برجام و برقراری کانال مالی با ایران گام موثری برنداشتهاند...»
روزنامه «صدای اصلاحات»:
این روزنامه در گزارشی با عنوان «لیدر خسته اصولگرا» به سناریوی 1400 با مهره هایی پر ابهام برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد.
روزنامه «وطن امروز»:
این روزنامه در گفتگویی با محمدرضا باهنر با عنوان «حمایت اصلاحطلبان از لاریجانی محتمل است» نوشت:
«...ببینید! چه نامزدهای ریاستجمهوری و چه نامزدهای انتخابات مجلس حتی در بعد کوچکترش شوراهای اسلامی شهر یکسری اشتباهات اساسی هم در زمان انتخابات و هم بعد از برگزیده شدن مرتکب میشوند. در زمان رقابتها وعدههایی میدهند که اساسا در حوزه اختیاراتشان نیست. بعد از انتخاب شدن هم با یکسری وعدههایی که دادهاند مواجه میشوند که برخی از آنها در چارچوب اختیاراتشان نبوده و برخی نیز اساسا ممکن نیست انجام شود. درنهایت بین مردم به بدعهدی و دروغگویی مشهور میشوند، البته موضوعی که آقای روحانی اخیرا اشاره کرده و البته همه دولتها هم مطرح کردهاند مبنی بر اینکه اختیارات لازم را ندارند، حرف سبکی است. هم آقای خاتمی در اواخر دولتش و هم آقای احمدینژاد این موضوع را مطرح کردند. خب! اینها واقعا حرفهای بیاساسی است که مطرح میشود. دولت آقای روحانی مبتنی بر وعدههایی که داده اکنون نزد مردم به عنوان یک دولت موفق شناخته نمیشود. من در برخی بخشها دولت آقای روحانی را موفق میدانم اما قبول دارم که افکار عمومی دولت روحانی را دولت موفقی نمیداند...»