
رضوان باقلاچی مدیر مجموعه فرهنگی نینوا در گفت و گو با حلقه وصل بیان داشت: با مشارکت مجموعه فرهنگی نینوا و دبیرخانه شبکه وارثون در اردبیل نمایشگاه عرضه نوشت افزارهای ایرانی- اسلامی و بسته های فرهنگی با موضوع سبک زندگی و همچنین محصولات عفاف و حجاب در مجتمع فرهنگی ولایت برگزار می شود.
وی ادامه داد: این نمایشگاه از اول شهریور ماه برگزار و تا 10 مهر ماه ادامه می یابد علاقه مندان از 9 صبح تا 10 شب می توانند از این نمایشگاه دیدن کنند.
باقلاچی تصریح کرد: یکی دیگر از برنامه هایی که از طریق مجموعه نینوا در شبکه وارثون در حال پیگیری هستیم نمایش فیلم محمدرسول الله(ص) است تا با بسته های تخفیفی اکران شود.
مدیر مجموعه فرهنگی نینوا خاطر نشان کرد: این فیلم در دو سینمای مرکز استان و دو سینمای شهرستان در حال اکران است.
وی افزود: برای هفته دفاع مقدس نیز برنامه یادواره شهدای مدافع حرم را برگزار خواهیم کرد و در ایام ماه محرم نیز مراسم تدفین شهدای گمنام را برگزار می کنیم که البته زمان دقیق آن مشخص نشده که در صورت قطعی شدن زمان آن اطلاع رسانی انجام می گیرد.