
به گزارش سرویس استان های حلقه وصل، به مناسبت یازدهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه یزد مسابقه بزرگ کتاب خوانی برگزار می شود.
این مسابقه ویژه دانشجویان یزدی به همت بسیج دانشجویی با همکاری پاتوق دانشجویی مصاف برگزار می گردد.
کتاب عاشقانه ی «قصه دلبری» محور این مسابقه کتابخوانی ست و علاقه مندان تا 13 اردیبهشت ماه فرصت دارند که در این مسابقه شرکت کنند.
مسابقه به صورت پیامکی ست و سؤالات همراه با کتاب برای بانوان در خوابگاه ساختمان نیلوفر اتاق ۳۰۵ و برای آقایان در پایگاه شهید زین الدین عرضه می شود.
معرفی برگزیدگان و اعطای جوایز نیز ۱۴ اردیبهشت ماه در مراسم پاسداشت شهدا صورت می گیرد.
گفتنی ست، «قصه دلبری» داستان زندگی عاشقانه شهید مدافع محمدحسین محمدخانی است که به نقل از همسر این شهید بزرگوار و به قلم محمدعلی جعفری و انتشارات روایت فتح در ۱۸۴ صفحه به چاپ رسیده است.
محمدحسین محمدخانی متولد ۱۳۶۴ تهران است که در جریان دفاع از حریم آل الله در تاریخ ۹۴/۸/۱۶ در حلب سوریه به فیض شهادت نائل آمد.