به گزارش حلقه وصل: رهبر معظم انقلاب اخیراً در مورد جبهه مقاومت فرمودند: «هر چه فشار بیاورید، محکمتر می شود؛ هر چه جنایت کنید، پُرانگیزهتر می شود؛ هر چه با آنها بجنگید، گستردهتر می شود. و من به شما عرض می کنم، به حول و قوّهی الهی، گسترهی مقاومت، بیش از گذشته تمام منطقه را فرا خواهد گرفت».
اینگونه نیست که این سخن ایشان، شاهد مثالی در گذشته نداشته و برای آینده است. اتفاقاً تاریخ، چنین چیزی را به ما نشان می دهد.
مجاهدین فلسطینی
در سال های اخیر، چند مورد جنگ میان رژیم اشغالگر قدس با مقاومت فلسطین رخ داده است. در این میان، رژیم صهیونیستی با بمباران غزه به دنبال از بین بردن یا تضعیف مقاومت و روحیه مقاومت بود. اما سال گذشته شاهد بودیم که همین فلسطینی ها آنقدر اعتماد بنفس پیدا کردند و آنقدر از نظر طرح و برنامه، قوی شدند که عملیات تاریخی طوفان الاقصی را انجام دادند. مردمی مظلوم و محاصره شده توانستند یک ضربه اطلاعاتی و نظامی تاریخی به رژیمی بزنند که دارای پیشرفته ترین امکانات نظامی و امنیتی است و از حمایت خاص آمریکا بهره می برد.
این ضربه، آبروی آنها را در دنیا برد. رهبر انقلاب فرمودند: «طوفان اقصی و مقاومت یکسالهی غزه و لبنان، رژیم غاصب را به جایی رساندند که مهمترین دغدغهاش، حفظ موجودیت خود است؛ یعنی همان دغدغهای که این رژیم در سال های اوّل ولادت نحسش داشت. این بدین معنی است که مجاهدت مردان مبارز فلسطین و لبنان توانسته است رژیم صهیونی را هفتاد سال به عقب برگرداند».
این را هم اضافه کنیم که جنایاتی که صهیونیست ها پس از طوفان الاقصی انجام دادند، موجب شد که یک موج جهانی حمایت از مردم غزه شکل بگیرد؛ شاهد صحنه های عجیبی در سراسر دنیا بودیم؛ اعتراضات و تظاهرات به دانشگاه های آمریکا و اروپا رسید و دانشجویان در غرب نیز بپا خاستند.
حزب الله لبنان
در جنگ سال 2006 میان رژیم صهیونیستی و حزب الله لبنان – که به جنگ 33 روزه معروف است – بسیاری از تحلیلگران، شکست حزب الله را پیش بینی کرده بودند. با وجود اینکه صهیونیست ها فشار شدیدی آورده بودند، اما در نهایت، حزب الله پیروز جنگ شد. قدرت و محبوبیت حزب الله پس از آن جنگ، بیش از گذشته شد. پس از عملیات طوفان الاقصی نیز شاهد بودیم که درگیری سختی میان رژیم صهیونیستی و حزب الله لبنان بوقوع پیوست.
رژیم صهیونیستی نه تنها تعداد زیادی از فرماندهان رده بالا و قدیمی حزب الله را ترور کرد و به شهادت رساند، بلکه طی یک بمباران سنگین، سید حسن نصرالله، دبیر کل و همچنین سید هاشم صفی الدین رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان را به شهادت رساند. با این حال، مشاهده کردیم که حملات حزب الله لبنان، کوبنده تر شد و سرزمین های اشغالی زیر آتش شدید حزب الله قرار گرفتند. همچنین، تلاویو بارها مورد هدف قرار گرفت. در نبردهای زمینی نیز اشغالگران با سد محکم نیروهای حزب الله روبرو شدند. در نهایت، رژیم صهیونیستی مجبور شد که زیر بار آتش بس برود. در هر صورت، تاریخ نشان داد که در آنجایی که گمان می شد سازمان حزب الله فروریخته و یا در معرض شکست قرار دارد، اتفاقاً شاهد یک حزب الله مستحکم و متفاوت بودیم.
انصارالله یمن (حوثی ها)
ائتلاف عربی-غربی به مدت چند سال، یک جنگ گسترده را علیه یمنی ها به راه انداختند و در این جنگ، مردم را به خاک و خون کشیده و زیرساخت های یمنی ها را منهدم کردند؛ اما یمنی ها با مقاومتی که از خود نشان دادند و با تحمل همه سختی ها، توانستند با استفاده از موشک ها و پهپادهای خود، دشمنان را غافلگیر کرده و سرجای خود بنشانند. انصارالله یمن به آنچنان قدرت و پیشرفتی رسیده است که از همان خلیج فارس، موشک ها و پهپادهای نقطه زن و پیشرفته بر سر صهیونسیت ها روانه می کند و نه تنها نقاط مختلف سرزمین های اشغالی بلکه حتی قلب تلاویو را هدف قرار می دهد! همین یمنی ها بارها به کشتی ها و نفتکش های آمریکایی، انگلیسی و رژیم صهیونیستی حمله کرده اند. کاری که اساساً هر کشوری جرأت ندارد به آن فکر کند، چه برسد به اینکه آن را انجام دهد. این در حالی است که تا همین چند سال پیش اساساً بسیاری از مردم دنیا شناختی از حوثی ها و انصارالله یمن و شجاعت مثال زدنی آنها نداشتند.
جمهوری اسلامی ایران
از همان ابتدای پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، دشمنی ها با ایران شکل جدیدی به خود گرفت. از به راه انداختن جنگ چندین ساله در همان ابتدای انقلاب گرفته تا ایجاد انواع محدودیت ها و تحریم ها، همه برای زمین زدن نهال تازه جمهوری اسلامی بود.
همان جمهوری اسلامی ای که در ابتدای جنگ تحمیلی بعضاً در تأمین ابتدای ترین نیازهای مربوط به جنگ مشکل داشت، امروز یک قدرت جهانی در عرصه موشکی و پهپادی است؛ به گونه ای که سامانه ها و پدافندهای غربی ها را زیر پای خود له می کند. از نظر قدرت سیاسی نیز در جهان چند قطبی ای که در حال شکل گیری است، یک قطب محسوب می شود.
هر چقدر که به ایران اسلامی فشار آوردند، از آن طرف، در عرصه نظامی، هسته ای، هوافضا و ... تبدیل به یک قدرت جهانی شد. شاید آن محدودیت ها و فشارها نبود، اساساً جمهوری اسلامی به چنین جایگاه ویژه ای نمی رسید و امروز مانند برخی از همین کشورهای اطرافمان می شد که با یک اخم آمریکا فرو می پاشند. هر چقدر که فشار را بیشتر کردند، جمهوری اسلامی، پیشرفت بیشتری کرد. جمهوری اسلامی می دانست که راهی ندارد مگر اینکه خودش راه را پیدا کند و بر پای خودش بایستد. همین جمهوری اسلامی، الهام بخش سایر نیروهای مقاومت در منطقه هم شد.
بنابراین، تاریخ نشان داده که هر چقدر که فشار بیشتری بر روی جبهه مقاومت بوده، در نهایت، این جبهه، گستردگی بیشتری پیدا کرده و قدرت آن چند برابر شده است.