به گزارش حلقه وصل: یازدهمین نشست شورای سیاستگذاری نخستین کنگره بینالمللی دانشمند شهید حسن طهرانیمقدم در سالن شهید باهنر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با حضور جمالالدین مهدینژاد سرپرست دانشگاه و دبیرکل کنگره، محمد طهرانیمقدم، رئیس شورای سیاستگذاری و عضو شورای عالی، رحیم صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا، یوسف نوری وزیر سابق آموزش و پرورش و عضو شورای عالی و سیاستگذاری، مجتبی قربانی دبیر اجرایی، مسئولان کمیتههای کنگره و سایر میهمانان برگزار شد.
صفوی با بیان اینکه موشک و پهپادهای ایران معادله قدرت را در منطقه تغییر داده است، گفت: امروز ما از حالت دفاع خارج شدیم و در برابر زورگوریان استراتژی تهاجمی را برگزیدیم.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به علاقه خاص رهبر معظم انقلاب اسلامی به شهید طهرانیمقدم، اظهار داشت: هدف از برگزاری این قبیل کنگرهها باید ساختن نسل جوان کشورمان و جوانان جبهه مقاومت باشد، چرا که اکنون ۵۰ درصد جمعیت کشور را افراد زیر ۴۰ سال تشکیل میدهند.
وی با تأکید بر اینکه در دنیا فقط دو جبهه مقاومت و جبهه استکبار وجود دارد، ادامه داد: اندیشه، تفکر، اخلاق، رفتار، سبک زندگی و عملکرد شهدا را باید به همین نسل فعلی و جبهه مقاومت منتقل کنیم؛ امروز ما از حالت دفاع خارج شدیم و در برابر زورگوریان راهبرد تهاجمی را برگزیدیم.
صفوی با بیان اینکه طهرانیمقدم معلمی نمونه بود، اضافه کرد: این حرکتی که آن زمان شروع شد، با رهبری طهرانیمقدم ادامه یافت تا اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران نه تنها میتواند به تنهایی موشک، آن هم موشکهای نقطهزن، تولید کند، بلکه ساخت و تولید انواع موشک و پهپادها در کشورمان معادله قدرت را در منطقه تغییر داده است.
مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه باید در این کنگرهها رابطه پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، جبهه مقاومت و ظهور حضرت حجت(عج) را به نحو مطلوبی به یکدیگر پیوند داد، اضافه کرد: محصول دفاع مقدس، جبهه مقاومت و شهید سلیمانی است؛ لذا وقتی امام خمینی(ره) فرمودند «راه قدس از کربلا میگذرد»، نتیجه آن را امروز در حضور میلیونها زائر در پیادهروی اربعین ملاحظه میکنیم. به عبارت دیگر برای باز شدن این مسیر خون شهدای بسیاری در دفاع مقدس بر زمین ریخته شده است.
وی ادامه داد: امروز هم مطمئن باشید همانگونه که راه کربلا با شهدای دفاع مقدس باز شد، راه قدس نیز با خون شهدای مدافع حرم باز میشود. در دوران دفاع مقدس بیش از ۲۰۰ هزار شهید داشتیم که برای بیان و معرفی هر کدام از این شهدا نباید اغراق کرد و آنها را همانگونه که بودند باید معرفی کرد و به جامعه شناساند.
صفوی گفت: حسن طهرانیمقدم یک انسان مطلوب بود که فرمان قرآن کریم (أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْکَافِرِینَ یُجَاهِدُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ وَلَا یَخَافُونَ لَوْمَةَ لَائِمٍ) را سرلوحه خود قرار میداد. کشور ما به انسانهای خردمند و توانمند و مدیران راهبردی مانند حاج حسن نیازمند است. انتظار این است که در کنگره به مسائل و مشکلات موجود کشور و رسیدن به وضعیت مطلوب، خصوصاً در حوزه جوانان دقت کنیم.
نخستین کنگره بینالمللی دانشمند برجسته شهید حسن طهرانیمقدم، بنیانگذار صنعت موشکی و فرمانده فقید سازمان جهاد خودکفایی سپاه پاسداران، در آستانه دوزادهمین سالگرد شهادت این شهید توسط دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی که محل تحصیل شهید طهرانیمقدم بوده است در پنج محور اصلی مرتبط با شخصیت شهید از جمله حقمداری و ولایتمداری، الگوی رهبری و سبک مدیریت، اخلاقمداری و خانوادهمحوری، افقها و آرمانها و راهبردها و ابتکار، خلاقیت و تولیدات دانشبنیان و نیز ۳۰ محور فرعی در ۱۲ بخش علمی، ادبی، هنری و رسانهای و بخش ویژه مسابقه طراحی معماری برگزار میشود.
یادآور می شود مهلت ارسال آثار به دبیرخانه تا ۲۲ مهرماه سال جاری و اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان ۲۲ آبانماه در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار میشود. علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات، دریافت آئیننامه ارسال آثار و نیز ثبتنام از طریق تارنمای کنگره به نشانی CONGHTM.SRU.AC.IR و یا تماس با دبیرخانه کنگره به شماره ۲۲۹۷۰۰۶۰-۰۲۱ داخلی ۲۵۹۸ یا ۲۵۴۸ اقدام کنند.