
خبر جنایت کشتار مردم در حریم آسمانی شاهچراغ، هر چه دیروز شوکهمان کرد و آه و اشک برایمان به ارمغان آورد، امروز باید چشممان را بازتر کند و مشتمان را محکمتر.
آن سر واقعه چه منافقین باشند، چه کومله، چه الاحوازیه، موساد، سیا یا داعش؛ این طرف مردم عزیز ایراناند.
به خون غلطاندن کبوترانی که گرد حریم احمد ابن موسی -که درود خدا بر او و خاندانش باد- میگردیدند یا شهادت دهها نفر از حافظان امنیت طی یک ماه اخیر، یک رونوشت برابر اصل است از حمله به مردم تماشاگر مراسم رژهی نیروهای مسلح در اهواز، جنایت حمله به مجلس شورا، بمبگذاری در حرم امام رضا (ع) و صدها عملیات تروریستی دیگری که خواستشان نبودِ ایران بوده اما خواست خدا بر آن افتاده تا برخی از آنها داغ بر دلمان بگذارند اما کثیری قبل از انجام، توسط نیروهای جان بر کف امنیت خاتمه یابند.
باید اینها را مدام برای خود تکرار و به دیگران یادآوری کنیم تا یادمان نرود زن، مرد، زندگی، میهن، آزادی و آبادی ما باید به دست خودمان تحقق یابد نه با چراغ سبز دادن به بیگانگان؛ که همراهی و کف زدن آنها در گذشته نتیجهای جز خون نداشته و امروز هم ندارد و نخواهد داشت.
در ادامه مروری داریم بر چند نمونه از جنایات بیگانگان علیه مردم شریف ایران:
مستند «آن ظهر عاشورا»، روایتی از یک پدر و پسر شهید در واقعه انفجار تروریستی حرم امام رضا (ع) در ظهر عاشورای سال ۷۳ است.
پدری که برای شفایافتن فرزند ۹ماههاش «دانیال»، تصمیم میگیرد همراه خانواده از زابل به حرم امام رضا (ع) بیاید و سرنوشتش با انفجار بمب منافقان کوردل گره میخورد.
این مستند که توسط سید صادق غفوریان کارگردانی شده، از زبان همسر این شهید و شاهدان عینی روایت میشود.
مستند «عمق میدان»، واقعه تروریستی تیراندازی ترورییستها به مردم اهواز در مراسم رژه نیروهای مسلح اهواز در ۳۱ شهریور ۹۷ را به تصویر میکشد.
رضا گنجخانلو این مستند را از زاویه نگاه عکاسان مراسم هفته دفاع مقدس روایت کرده است.
مستند «دو برادر» به کارگردانی محمدسعید غدیریان، زندگی دو برادر شهید خانواده تیموری است.
یکی از این دو برادر در اواخر جنگ و بعد از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ و دیگری در جریان حادثه تروریستی مجلس به شهادت رسیدهاند.
مستند «عملیات بزرگ»، روایت بزرگترین بمب موساد است که هیچ وقت منفجر نشد.
در این عملیات، عوامل موساد که توسط سربازان گمنام وزارت اطلاعات دستگیر شدند، قصد داشتند تاسیسات صنعتی اصفهان را منفجر کنند؛ اما نکته مهم این است که پیاده نظام موساد در این عملیات چه کسانی بودند؟
مستند «۷۲ساعت»، روایتی است از لحظات آخر حیات دنیوی سردار دلها، حاج قاسم سلیمانی، که مصطفی شوقی آن را تصویر کرده است.
موشن گرافی «ترور سلیمانی هسته ای»، روایتی است از نحوه ترور شهید محسن فخری زاده، دانشمند هسته ای سازمان انرژی اتمی ایران توسط عوامل موساد در سال ۹۹.
یک باند تروریستی-جاسوسی با حمایت ناوهای آمریکایی قصد ورود به کشور و برهم زدن امنیت داخلی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری را دارند.
مستند «ساحل امن» به کارگردانی کرامت پورشهسواری راوی این ماجراست.