به گزارش حلقه وصل، باور به این حقیقت که قرآن، تبیاناً لکلّ شیئ است، نزد دانش پژوهان و صاحبان اندیشه، سرآغازی ست برای تمنّای گوهرهای نهان و آشکار قرآن.
هرچند بهرهمندی از این باور در شاخههایی از دانش محض و تجربی دور بنماید،اما شوق اندیشهورزان ساحت ادب و هنر به چشیدن از این چشمۀ حیات، تمنایی دور از ذهن نیست. چه اینکه نزدیکترین ساحت به بحر معانی و بیان قرآن، ساحت ادب و هنر است.
پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی در همین راستا در دوره ای تحت عنوان درسگفتارهای ” تدبر در قرآن با رویکرد آفرینش اثر هنری” با حضور دکتر کاظم رجبعلی را برگزار میکند این جلسات هر هفته پنجشنبهها از ساعت 14الی15:30 که اولین جلسه آن پنجشنبه اول اردیبهشت ماه در پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی برگزار می شود و همچنین امکان استفاده از این جلسات به صورت برخط نیز مهیا می باشد.
در این دوره، مخاطبان علاوه بر آشنایی با روشهای تدبر (کلمهای، سورهای، قرآن به قرآن، ادبی و ...) راهکارهای متناسب انتقال دستاوردهای تدبری به فرآیند آفرینش اثر هنری را نیز بررسی میکنند.
مخاطبان دوره مشتمل بر چهار گروه هستند:
۱. هنرمندان علاقهمند به تدبر؛ خالقان آثار هنری و ادبی که عزم بهرهمندی از ساختار، شکل بیانی و مضامین قرآن را دارند.
٢. هنرپژوهان علاقهمند به تدبر؛ صاحبان اندیشه و آشنایان به نظریههای هنری و ادبی که شوق مواجههای از این دست با کلام پروردگار دارند.
٣. هنرجویان علاقهمند به تدبر؛ هنرآموزانی که قصد دارند متناسب با آموزشهای هنری، با قرآن هم انس داشته باشند.
۴. متدبران علاقهمند به هنر و ادبیات؛ کسانی که با روشهای تدبرآشنایی نسبی دارند و اکنون هنر و ادبیات را زبانی شایسته برای بیان فهمشان از قرآن میدانند.
علاقهمندان جهت ثبت نام و اطلاعات بیشتر با شماره تماس 09914540242 و یا به اینستاگرام پژوهشکده به آدرس @RCICA_ir مراجعه نمایید.