به گزارش حلقه وصل، محمد ایمانی فعال رسانهای در کانال تلگرامی خود نوشت: بیتردید اگر آمریکاییها قهرمانی شبیه او داشتند، به جای افسانه «مرد ۶ میلیون دلاری»، سریال «مرد ۸۰۰۰ میلیارد دلاری» را میساختند. با شکست نقشه جنگی آمریکا، خسارت دستکم ۱۰۰۰ میلیارد دلاری از ایران دفع شد.
جنگ نیابتی صدام، طبق برآورد سازمان ملل، هزار میلیارد دلار خسارت برای ایران به همراه داشت و اگر جنگ نیابتی اخیر میتوانست به ایران سرریز شود، خسارتی به مراتب بیشتر برجا میگذاشت.
اما این تنها ضربه حاج قاسم به دشمن نبود. صدای آمریکا اواخر خرداد ۱۳۹۳ گفته بود «آمریکا میداند حرف اول را در عراق، ایران میزند و ژنرال بدون سایه ایران قاسم سلیمانی، از افغانستان تا عراق و لبنان و غزه و سوریه نفوذ دارد.».
یکی از چند داغی که او بر پشت بوش، اوباما و ترامپ گذاشت، نابودی ۷۰۰۰ میلیارد دلاری بود که برای جنگ در منطقه هزینه کرده بودند. ترامپ، مدتی پس از آنکه دی ماه ۹۷، با هواپیمای چراغ خاموش، به پایگاه عینالاسد عراق سفر کرد، گفت:
«هنگام فرود آمدن، تمام چراغهای هواپیما را به دلایل امنیتی خاموش کردند. فکرش را بکنید! ما هفت تریلیون دلار در خاورمیانه خرج کردیم و نمیتوانیم با چراغ روش واردش شویم! این خیلی غمانگیز است که با آن هزینه، ناچار باشی سفرت را تا این حد فوقالعاده سرّی نگه داری».
اگر کاری ناشدنی در حد شکست آمریکا در میدان، ممکن است، پس دیگر مأموریتهای کمتر دشوار، به شرط صدق و اخلاص شدنی است. همین درسهای موفق سردار سلیمانی بود که او را در میان ملت ما و ملتهای منطقه دوست داشتنی کرد.
نظرسنجی بهمن ۹۶ دانشگاه مریلند نشان میداد «در حالی که از محبوبیت روحانی و ظریف، ۱۷ و ۱۰ درصد کاسته شده، محبوبیت قاسم سلیمانی ۱۷ درصد افزایش یافته و به ۸۳ درصد رسیده است».
آقای ظریف هم اگرچه در فایل صوتی کذایی با کملطفی، میدان را در تعارض و تزاحم با دیپلماسی وانمود کرده بود، اما اذعان میکرد: «قبل از شهادت شهید سلیمانی در تمامی نظرسنجیها از سال ۹۶ تا ۹۹، محبوبیت من از ۹۰ آمد روی ۶۰ درصد، و محبوبیت شهید سلیمانی رفت روی ۹۰ درصد. مردم ما قهرمان بودن در منطقه را میپسندند. ما هم نوکر مردم و هم نوکر آنچه میپسندند هستیم. من برای شهید سلیمانی گریه کردم».
*بازنشر مطالب شبکههای اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکهها منتشر میشود.