
به گزارش خبرنگار حلقه وصل؛ رهبر معظم انقلاب در دیدار با جمعی از دانشجویان در تاریخ 1/3/98 فرمودند: « ما به یک حرکت عمومی به سمت آن چشمانداز نیاز داریم؛ باید یک حرکت عمومی در کشور راه بیفتد؛ البتّه این حرکت وجود دارد منتها بایستی انضباط پیدا کند، سرعت پیدا کند و پیشرفتش به سمت آن چشمانداز محسوس باشد. این حرکت طبعاً با محوریّت جوان متعهّد است؛ جوانهای متعهّد، محور این حرکتند. جوان هم که میگویم، لزوماً مراد من جوان بیستودوساله و بیستوپنجساله نیست؛ البتّه از جوانهای بیستودوساله و بیستوپنجساله خیلی کار برمیآید؛ واقعاً این جوری است که این خواهر عزیزمان گفت، که بیستسالهها را با شصتسالهها مقایسه کرد که شماها هم همه برایش کف زدید؛ بنده بیستساله و بیستوپنجساله را [هم میگویم]؛ منتها وقتی من میگویم جوان، منظورم صرفاً جوان دههی بیستی نیست؛ نه، سیساله، سیوپنجساله، چهلساله، اینها هم جوانند، یعنی اینها هم میتوانند در همین عرصه نقشآفرینی کنند، میتوانند کار کنند؛ اینها هستند که اگر متعهّد باشند میتوانند در نظام مدیریّت کشور یک تحوّل عظیمی را به وجود بیاورند».
پس از مطالبات مقام معظم رهبری مبنی بر به حضور آمدن حلقههای میانی و پای کار آمدن عموم مردم در حل مشکلات و معضلات وفرهنگی، اجتماعی و .. ، جبهه فرهنگی انقلاب تلاش کرده است در استانهای مختلف به فراخور شرایط، با طرحها و عملیاتهای مختلف در راستای تحقق این مطالبه رهبر معظم انقلاب قدم بردارند.
در این راستا جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان اردبیل اقدام به برگزاری «رویداد همت» نموده تا با همت مسئولین و مردم مشکلات استان را محله به محله حل کنند.
علی حسن زاده دبیر جبهه فرهنگی اجتماعی استان اردبیل در گفتگو با خبرنگار ما به تشریح جوانب این طرح پرداخته و گفت: در پی فرمایشات رهبر معظم انقلاب در تاریخ 98/3/1 و توصیههای سردار جعفری پیرامون بحث پای کار آوردن مردم در حل امور فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و.. به این نتیجه رسیدیم که باید کاری کرد که کنشگران اصلی محلات پای کار بیایند که اگر این اتفاق بیفتد و هر کدام از این کنشگران بتوانند یک جمع مثلا 100 نفری را با خود همراه نمایند میتوانیم به هدفمان که آمدن مردم در صحنه فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی است برسیم.
وی افزود: در این راستا طرحی با موضوع شناسایی محلات و حل مشکلات آنها باعنوان «رویداد همت» در دستور کار قرار گرفت. این طرح در پنج مرحله و در قالب مسابقه انجام خواهد شد. مرحله اول اطلاع رسانی و فراخوان این طرح میباشد. در مرحله دوم پس از ثبت نام جلسات توجیحی نحوه فرآیند کار را برای شرکت کنندگان برگزار خواهیم کرد. در مرحله سوم این افراد باید مشکلات محلات را شناسایی و احصاء نموده و در مرحله چهارم به ایده پردازی و رقابت پرداخته و جوایزی به ایدهها و فعالیتهای برتر اهداء میشود.
حسن زاده اضافه کرد: در آخر هم افراد و ایدههای برگزیده را براساس ظرفیتها و توانشان تقسیمبندی کرده و در حوزه تواناییهایشان از قبیل فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی، مطالبهگری، تربیت، هیئت و .. جهت حل مشکلات و همراه کردن مردم در این امر به کارگیری میشوند.
دبیر جبهه فرهنگی اجتماعی اردبیل بیان داشت: در زمینه حمایت از ایدهپردازان برتر برای حل مشکلات با شهردار و استاندار جلساتی برگزار کرده و قول مساعدت ایشان را دریافت کردهایم. در این راستا استاندار محترم استان متعهد شدند اگر این طرح اجرا شود آمادگی این را داریم که به محلات آمده چادری برپاکرده و تا رفع مشکلات محله در آن بمانیم.
وی اظهار داشت: شهردار هم قول حمایت مالی به میزان پنج میلیون تومان برای هر محله را دادهاند که سه میلیون تومان آن به بحث جوایز طرحهای برتر اختصاص دارد و مابقی نیز برای هزینهها در نظر گرفته شده است.
حسن زاده گفت: طبق صحبتی که با صدا وسیما انجام شده است قرار است از هفته آینده بحث تبلیغات و فراخوان این رویداد در شبکه استانی انجام و این طرح ان شاءالله از اول دیماه آغاز شود.
وی در انتها عنوان کرد: علاقهمندان و کنشگران فرهنگی و اجتماعی محلات به منظور شرکت در این طرح میتوانند در قالب تیمها حداقل سه نفره به رابطین محلات خود مراجعه و یا با شماره 09219728162 تماس حاصل نمایند.