
به گزارش حلقه وصل، عزتالله ضرغامی صبح امروز در نخستین همایش مجاهدان سایبری خراسانجنوبی، با تأکید بر اینکه در فضای مجازی باید تلاش کنید که حالت دوقطبی ایجاد نشود، اظهار داشت: آحاد ملت در ارتباط با مردم و نخبگان و به خصوص در موضوعات مختلف نباید اجازه قطببندی و دوقطبی شدن را بدهند.
وی با اعلام اینکه در فضای مجازی دشمن و دوستان ناآگاه دوقطبی ایجاد میکنند، بیان داشت: در بسیاری از موضوعات که اصلاً ظرفیت دوقطبی نیست آن را دوقطبی میکنند.
رئیس اسبق سازمان صداو سیما مطرح کرد: نگاه نظام، حاکمیت و رهبری در حوزه فضای مجازی نه تنها نگاه محدودیت نیست بلکه نگاه استفاده حداکثری و استفاده از ظرفیتها در فضای مجازی است.
ضرغامی با اعلام اینکه امروز یکی از پایگاههای نظامی آمریکا در منطقه پایگاه سایبری در عربستان است، توضیح داد: متاسفانه 70 درصد پیامهایی که رهگیری میشود از همین مرکز و مرکزهای مشابه است.
رئیس اسبق سازمان صداو سیما مطرح کرد: متأسفانه دشمنان بهترین موفقیتها را زیرسؤال و با شایعهسازی و القائات، افکار عمومی را تحتالشعاع قرار میدهند که باور عمومی آحاد جامعه شود که در جمهوری اسلامی کار خوبی انجام نشده و همه چیز دروغ و مجازی است و دین اسلام جز بدبختی برای مردم به وجود نیاورده و در مجموع نسبت به اصل دین تشکیک ایجاد میکنند.
ضرغامی تصریح کرد: هر کار درستی که در کشور انجام میشود مستلزم فعالیتهای ایجابی و سلبی است و این دو رویکرد باید همزمان با هم و هماهنگ انجام شود تا اقدامی به بار نشیند.
وی با بیان اینکه آحاد ملت ایران در مورد ولایت فقیه معتقد و این مهم به اثبات رسیده است، مطرح کرد: آیا در ایران بدون ولی فقیه کسی حرف دیگری را گوش میدهد؟ در چنین صورتی وضعیت کشور صد برابر بدتر از سوریه میشود و هیچ کسی نیست که کشور را نگه دارد.
رئیس اسبق سازمان صداو سیما ذعان داشت: متأسفانه معاندان نظام اسلامی سعی میکنند همه مشکلات را به ولایت فقیه نسبت دهند در صورتی که ضعف کار از جای دیگر و به عدم توجه و عمل به توصیهها و رهنمودهای رهبری توسط برخی از مسؤولان برمیگردد که متأسفانه با جهتگیریهای انجام شده آن را به شخص رهبری نسبت میدهند.
ضرغامی خطاب به مجاهدان ساییری با بیان اینکه کار شما عین دفاع مقدس است و همانند همان دوران دارای سرباز، لشکر، رزمنده و فرمانده عملیات هستید، بیان داشت: در کشور جنگ با تمام قوت در حوزه فضای مجازی جریان دارد ولی اتاق جنگ نداریم.
وی به مفهوم کلمه آتش به اختیار پرداخت و تبیین کرد: آتش به اختیاری که مقام معظم رهبری فرمودند و از رهنمودهای تاریخی ایشان است یعنی اگر میتوانیم از اسلام و حقیقت که در این فضا وجود دارد دفاع کنیم نیازی به اجازه گرفتن نداریم.
عضو شورای عالی فضای مجازی کشور با بیان اینکه متأسفانه از مفهوم اصلی کلمه آتش به اختیار غافل هستیم، تأکید کرد: سربازان سایبری برای انجام مأموریت ذاتی خود نیازی به اجازه گرفتن از احدالناسی را ندارند.
ضرغامی با اشاره به اینکه در فضای مجازی فکر نکنید اگر راه افتادیم و راه یک طرفه را گرفتیم و به جلو حرکت کردیم درست است، بیان داشت: دو قطبی شدن و مقابل هم قرار گرفتن چیزی است که دشمن میخواهد و ما را از موضوع اصلی دور میکند.
وی فضای مجازی را کشتارگاه و قتلگاه دانست و با یادآوری اینکه روشن است دشمن از ما چه میخواهد، تصریح کرد: فضای سایبری فضایی نرم است و نیازمند پول نیست و اولین چیزی که برای این مهم نیاز است فکر است.
عضو شورای عالی فضای مجازی کشور با تأکید بر اینکه با امکانات محدود هم میتوانیم کار کنیم و این مهم نیازمند کار و اقدام است، اعلام کرد: خستگی و انفعال بزرگترین آفت در این حوزه است.
ضرغامی با تأکید بر اینکه دنیا باید بر روی دادههای بزرگ تحلیل و از آن بهرهبرداری میکند، تبیین کرد: هماکنون در حوزه سایبری یک جنگ تمام عیار بین جمهوری اسلامی، دنیای مقاومت، استکبار و آمریکا در منطقه و داخل کشور در جریان است.
وی مطرح کرد: در شرایط کنونی احتمال جنگ فیزیکی بسیار بعید است چرا که دشمن میداند اگر جنگ فیزیکی رخ دهد بازنده نهایی است زیرا توانمندیهای جمهوری اسلامی را دیدهاند.
عضو شورای عالی فضای مجازی کشور به ناراحتی و عصبانیت دشمنان به ویژه عربستان از جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: عربستان در تمام معادلات به جمهوری اسلامی باخت زیرا قدرت نرم جمهوری اسلامی را دیدند.
ضرغامی با تأکید بر اینکه در یک جنگ تمام عیار هستیم و با اشاره به اینکه نیروهای سایبری باید تولید مناسب و قواعد انتشار درست را داشته باشند، ابراز داشت: فرهنگ غنی جمهوری اسلامی نیازمند تولیدات جدید سایبری است.
وی داشتن تحلیل درست و اولویتبندی را از اصول کار بیان کرد و خطاب به مجاهدان عرصه سایبری، گفت: اگر خط کلی را بگیرید و اشتباه نروید هیچ کسی نمیتواند مانع کار شما شود.
عضو شورای عالی فضای مجازی کشور خاطرنشان کرد: نباید در فضای مجازی سختگیری شود و باید دست افراد باز باشد تا بتوانند با حفظ حریم دینی اقدام به تولیدات مناسب کنند.