به گزارش سرویس استان های حلقه وصل، خلیل شفیعی دبیر اجرایی جایزه ادبی «ریحانه النبی» بیان داشت: این مراسم در هفدهم اسفند ماه برگزار و مهلت ارسال آثار این برنامه تا ٢٦ بهمن ماه جاری تمدید شده و تا کنون قریب به ١٧٠٠ اثر شامل، شعر و داستان کوتاه به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
وی بیان داشت: مهلت ارسال آثار به همایش ملی نهج البلاغه در آراء و اندیشه های اسلام شناسان نیز که ١٩ بهمن ماه بوده تا ٢٦ بهمن ماه جاری تمدید شده که این برنامه با همکاری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و مرکز تحقیقات امام علی (ع) در حال انجام است و در تاریخ شانزدهم اسفند ماه اجرا خواهد شد.
شفیعی به پیش برنامه های همایش ریحانه النبی اشاره داشت و بیان داشت: در این راستا نشست ادبی با حضور شاعران مطرح کشوری و استانی در سوم اسفند ماه در تهران و دهم اسفند نیز در شیراز برپا می شود و جشن های مردمی کوثر نیز از ١٣ تا ١٨ اسفند ماه با حضور گروه های هنری مطرح کشور را خواهیم داشت.
دبیر اجرایی همایش ملی ریحانهالنبی با اشاره به برگزاری ٢ نشست قبل از مراسم اختتامیه افزود: شب شعری در تالار شمس در تهران به عنوان مقدمه همایش با حضور شاعران برجسته کشوری و مسئولان شهر تهران در سوم اسفند برگزار میشود که از استان فارس احد دهبزرگی، رضا لطفاللهی، محمدحسین بهرامیان و ایوب پرندآور در شب شعر تهران شعرخوانی میکنند.
شفیعی با بیان اینکه علاوه بر شاعران استان فارس ٨نفر از شاعران برجسته انقلاب و شعر آئینی نیز در این برنامه شعرخوانی میکنند، بیان کرد: فاطمه راکعی، سهیل محمودی، ساعد باقری، عبدالجبار کاکایی، حسین اسرافیلی، فاضل نظری و ٢ نفر دیگر در این مراسم شعرخوانی میکنند.
وی با اشاره به اینکه این برنامه مقدمه همایش ریحانه النبی است، گفت: حجتالاسلام موسوی لاری سخنران این مراسم است و بهزاد مریدی نیز به عنوان دبیر همایش هستند و در برنامهها حضور دارند.
شفیعی بیان کرد: ١٠ اسفندماه نیز با حضور شاعران نامدار و علاقهمندان به شعر فاطمی شب شعری در تالار هتل شیراز برگزار میشود که در این مراسم نیز ١٠ نفر از شاعران استان فارس و ٥ نفر از شاعران برجسته کشوری شعرخوانی میکنند.
وی با اشاره به انتشار کتاب از آثار ارسال شده به این همایش افزود: در حال حاضر نامی که برای این کتاب انتخاب شده « ماه بانو» است که پیشبینی میشود کتاب داستان ٢٥٠ صفحه و کتاب شعر نزدیک به ٤٠٠ صفحه شود.
شفیعی با بیان اینکه تلاش میشود که آثار ارسالی با احادیث و تاریخ اسلام مطابقت داشته باشند، عنوان کرد: ابوالقاسم حسینی ژرفا از محققان دینی آثار رسیده را با احادیث و تاریخ و روایات بررسی میکنند تا کتابی که منتشر میشود دقیق و متقن باشد.