به گزارش حلقه وصل، محمد ایمانی، فعال رسانهای در کانال تلگرامی خود نوشت: یک عضو خانواده را در نظر بگیرید که می گوید در ازای فروختن فرش ها و تلویزیون و مبل خانه یا مقادیری طلا، می خواهد سرمایه گذاری کند و به اقتصاد خانواده رونق بدهد. او حتی یکی دو بار هم خانواده را مهمان بستنی و رستوران می کند. اما هر چه زمان می گذرد، در اثر رفتار او، وضعیت معیشت خانواده دشوار تر می شود و او هر بار وعده جدیدی می دهد، به شرط این که بتواند اقلام بیشتری را از دارایی های ضروری خانواده واگذار کند...
حالا هشت سال سپری شده و طرف معامله می گوید این بار باید خود خانه را واگذار کنید، شاید که بتوانید به شرایط اقتصادی قبل از معامله اول برگردید! خب چه باید کرد ؟ اگر روز اول اعتماد و خوش بینی در میان بود مبنی بر این که عضو مدعی خانواده، مشغول سرمایه گذاری و معامله برد- برد است، اکنون حتما یقین می کنید که طرف مقابل کلاهبردار است؛ و عضو خانواده هم، خود و شما را گول می زند که نام قمار های دو سر باخت را معامله گذاشته و با این وجود، وعده پشت وعده می دهد.
آقای روحانی امروز گفت: ما باید روزانه دنبال مذاکره و رفع تحریم باشیم؛ ما عجله نداریم، اما الان دیگر نباید کسی ما را متهم به عجله کند... تاخیر در برداشتن تحریم ها خلاف شرع، قانون اساسی و خواست مردم است.
او همچنین گفته است: برای حل مسائل پیچیده ما راه حلی جز همهپرسی نداریم. در مسائل مهم مجلس دیگر قانونگذار نباید باشد و توسط رفراندوم باید انجام شود و همه دعواها حل میشود.
هدف از این سخنان چیست؟ آقای روحانی هشت سال قبل، وعده تحول اقتصادی ۱۰۰ روزه داد. سپس در تیر ۹۴ اعلام کرد با توافق، همه تحریم های مالی و بانکی و نفتی یکجا برداشته شده. اما پنج سال بعد در حالی که بیش از ۱۳۰ روز از دوره ۲۹۲۰ روزه مدیریت او نمانده، می گوید باید روزانه دنبال مذاکره و رفع تحریم باشیم و دیگر کسی نباید مارا متهم به عجله کند و تاخیر در برداشتن تحریم ها خلاف شرع، قانون اساسی و خواست مردم است!!
روحانی کجا سیر می کند؟ چرا صادقانه به مردم نمی گوید که اعتماد به آمریکا و اصرار هفت ساله بر تداوم آن، یک قمار سراسر باخت بوده است؟ او، هم ۹۵ درصد برنامه هسته ای را به تعطیلی کشاند، هم تحریم ها را در اثر سوء دیپلماسی افزایش داد و هم چرخ اقتصاد را به خاطر سوء مدیریت خود متوقف کرد.
جالب این که امروز اذعان کرده دولت فعلی آمریکا تاکنون هیچ اقدام جدی برای رفع تحریمها انجام نداده است. مگر دولت فعلی آمریکا، ادامه همان دولت هایی نیست که از سال ۹۴- ۹۵ تحریم های ویزا، ایسا، سیسادا و کاتسا را پشت سر هم قطار کردند؟ مگر غیر از دولت اوباما بود که هیئت های تهدید به کشورهای مختلف گسیل داشت و آنها را از سرمایه گذاری و تجارت با ایران بر حذر داشت؟
شما۲۸۰۰ روز را به خیال نرم کردن دل دشمن، فرصت سوزی کردید؛ چرا این سه چهار ماه باقی مانده را قدر نمی شمارید یا دست کم عبرت های این قمار پر خسارت را بازگو نمی کنید؟ توجیه قمار های قبلی و جذاب کردن قمار جدید، این خبر را در خود نهفته دارد که شما از یک جایی به بعد، آلوده شده اید و می خواهید موجودیت خانواده را گرو بگذارید.
آیا اعضای خانواده حق ندارند از خود بپرسند که چرا عضو پشت هم انداز خانواده، به جای بدهکار کردن طرف معامله اصرار دارد خانواده خود را متهم کند؟ چرا گریبان کلاهبردار را رها کرده و مصر است گریبان اعضای خانواده را دست او بدهد؟ کجای دنیا به جای گرفتن طلب انباشته خود، می گویند رفراندوم کنیم که آیا می خواهیم طلب مان را طبق قرارداد زیر پا گذاشته شده، از طرف کلاهبردار پس بگیریم، یا دوباره طبق قواعد زورگویانه طرف مقابل، مذاکره و معامله کنیم؟!
*بازنشر مطالب شبکههای اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکهها منتشر میشود.