به گزارش حلقه وصل، غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری امروز ۲۸ بهمن خود با اصحاب رسانهها که بهصورت آنلاین برگزار شد، گفت: از حضور مردم بصیر و انقلابی در راهپیمایی ۲۲ بهمن تشکر میکنم. حضور چشمگیر مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن با هدف تجدید عهد با بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تجدید بیعت و میثاق با رهبر انقلاب و اعلام وفاداری مردم به نظام در شرایط کرونایی در کشور ما حماسهای دیگر آفرید.
بیشتر بخوانید:
وی ادامه داد: کرونا که بسیاری از نظامات اجتماعی و تجمعات را بر هم زده بود حریف تجمع میلیونی مردم در ۲۲ بهمن نشد. حماسه حضور در ایران اسلامی حماسهای جاودانی است و مقاومت و استقامت راهبرد خدشهناپذیر ملت در دفاع جانانه از انقلاب و دستاوردهای آن در برابر بیگانگان است. مردم ما بار دیگر در این شرایط حماسه آفریدند و وظیفه مسئولان را سنگینتر و حجت را بر همگان تمام کردند. امروز بر مسئولان است پاسداشت این حماسه مردمی. پاسداشت حضور مردم خدمت به مردم و اجرای عدالت در جامعه است.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: قوه قضائیه به عنوان نهاد خدمتگذار به مردم و جامعه تمام تلاش خود را به کار گرفته که در شرایط موجود و علیرغم همه محدودیتهای ناشی از شیوع ویروس کرونا احقاق حق و اجرای عدالت و رسیدگی به دادخواستهای مردمی را به هیچ عنوان به تعویق نیندازد و با بهرهگیری از روشهای نوین و دادرسیهای الکترونیک و توسعه زیرساختهای فناوری در قوه قضائیه امر دادرسی را به هنگام و به موقع به انجام برساند.
اسماعیلی ادامه داد: در سال جاری با عنایت خدا و حمایت ریاست قوه قضائیه برای انجام دادرسیهای الکترونیکی در کشور ۲۵۰۰ اتاق در واحدهای قضائی به سیستم دادرسی الکترونیک مجهز شده، ۴۰۰ اتاق در زندانها مجهز شدهاند و در سال جاری قریب به ۱۰۰ هزار دادرسی از طریق الکترونیکی انحام دادیم که بیش از ۶۲۰۰۰ مورد آن بین واحدهای قضائی و زندانها بوده. بدون اعزام زندانی به واحد قضائی و بیش از ۳۱ هزار دادرسی با برقراری ارتباط با منزل و و محل کار انجام شده و بیش از ۳۰ مورد دادرسی با برگزاری ارتباط با اصحاب دادرسی که خارج از کشور بودند انجام شده است.
وی درباره سفر رئیس قوه قضائیه و هیئت همراه به کشور عراق گفت: هفته گذشته و متعاقب سفر سال پیش فائق زیدان رئیس شورای عالی قضائی کشور دوست و برادر عراق و بر اساس دعوت رسمی ایشان، سفر رسمی ریاست قوه و هیئت همراه به کشور عراق انجام شد. این سفر ویژگیها و دستاوردهای فراوانی داشت که برخی از آنها عبارتند از: اولین سفر رسمی آیتالله رئیسی در کسوت ریاست قوه قضائیه به خارج از کشور که کشور دوست و برادر عراق انتخاب شد. این سفر اولین سفر یک مقام عالیرتبه ایران پس از شهادت سرار شهید حامج قاسم به عراق بود و در شرایطی انجام شد که در سالهای اخیر بدخواهان دو کشور و دو ملت، به ویژه نظام سلطه و آمریکای جهانخوار و برخی کشورهای منطقه تلاشهای زیادی برای تفرقه بین دو ملت و دو کشور انجام داده بودند.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: عراق برای همگان و برای ایرانیان و عاشقان اهل بیت، به عنوان عتبات عالیات شناخته می شود ولی سفر رئیس قوه صرفاً یک سفر کاری و فشرده و اداری بود و این سفر به بغداد انجام شد و تمام برنامههای پیش بینی شده این سفر در شهر بغداد بود. دیدارهای این سفر در سه سطح بود؛ سطح مقامات رسمی حکومت و دولت عراق، سطح احزاب گروهها و جمعیتهای تأثیرگذار در کشور عراق و دیدارهای مردمی.