ظریف یکشنبهشب چند ساعت پس از استیضاح وزیر اقتصاد، فرصت را مغتنم شمرد و در حالی که قانوناً چند ماه قبل از معاون راهبردی کناره میرفت، ادعا کرد که به توصیه رئیس دستگاه قضائی و به خاطر مصلحت به دانشگاه برمیگردد!
استعلام گرفتن و بیان نظر نهایی در مورد یک فرد، زمان قابل توجهی نمی خواهد و انتظار میرفت که قوه قضائیه، مدت ها پیش، نظر خود را به عنوان فصل الخطاب ماجرا اعلام می کرد.
آدم واقعا نسبت به حاج آقا حس نزدیکی میکرد و میتونست خیلی راحت و بی تکلف باهاشون حرف بزنه. میشد تو حرف زدن عصبانی بشی، شلوغ کنی و تند ترین حرفها رو بزنی، بازم حاج آقا وایمیستاد و صبورانه جوابت رو میداد. واقعا حاج آقا در این زمینه منحصر به فرد بود. صمیمی تر از هر مقام دیگه ای بود؛ بی تکلف، صبور و با متانت. خدایش بیامرزد این شهید سعید را.
اصلاحطلبان که همواره بر اساس راهبرد تقابل و دوقطبیسازی در فضای سیاسی کشور زیست کردهاند، چندان با مسئله وفاق همراه نمیشوند.
در قانون حجاب برخلاف روند گذشته، قانونگذار با جریمههای سنگین سراغ دانه درشتها رفته است، به عنوان مثال سلبریتی هایی که جریمه یک و نیم میلیون تومانی آنها مورد تمسخر همگان قرار گرفته بود در قانون جدید در صورت ترویج برهنگی با جریمه چندصد میلیونی مواجه خواهند شد.
قانون «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» که اخیرا توسط شورای نگهبان تأیید شده قرار است 23 آذر به دولت ابلاغ و به مدت 3 سال بهصورت آزمایشی اجرا شود.
جانشین سرپرست نویسندگان فیلمنامه سریال «آقای قاضی» گفت: تفاوت سوژههای فصل دوم با فصل اول در دربرگیری سوژههاست.
از تیرماه سال گذشته مصوبه شورایعالی انقلابفرهنگی برای رسمیت دادن به نقش ساترا در تنظیمگری شبکه نمایش خانگی تصویب شد، اما عبدالحسین خسروپناه دبیر شورایعالی انقلابفرهنگی میگوید که «ضوابط و مقررات نمایش خانگی نیاز به بازنگری دارد.»
رئیس جمهور در ایام انتخابات، از «سیاست های کلی رهبر انقلاب» سخن گفته بود و یا تصریح کرد که: «ما قرار نیست برنامه جدید بنویسم. ما قرار نیست سیاست جدیدی را در کشور اعلام بکنیم». سخنگوی دولت توضیح دهد که این سخنان او با کجای ادعای رئیس جمهور همخوانی دارد؟!
بااینحال همچنان ادبیات «وفاق» از سوی رسانههای نزدیک به دولت تکرار میشود و با همین حربه طلبکارانه جریان رقیب را متهم به وفاق شکنی میکند.
آشفتهبازار فرهنگی امروز نتیجه کجفهمی مسؤولان ساترا و اهمال قوه قضائیه است.
اجرای قانون مشاغل حساس و عدم احراز صلاحیت برخی مدیران به دلیل دوتابعیتی بودن خود یا خانوادهشان بار دیگر موضوع تابعیت دوگانه مسئولان و نزدیکانشان را بر سر زبانها انداخت.
وزیر اطلاعات در جلسه سران قوا تأکید کرد: رفتار نامزدها و حامیان آنها با بیطرفی کامل و بهطور مستمر رصد شده و به افرادی که رویکرد تخریبگرایانه اتخاذ کنند تذکرات لازم داده خواهد شد و در صورت لزوم گزارش آن در اختیار مقامهای قضائی قرار خواهد گرفت.
در دیدار حجتالاسلام محسنی اژهای با مدیران رسانهها چند نکته را مختصر و کوتاه که در ادامه میآید.
مسئله رأی نیاوردن صادق لاریجانی، جدای از عدم انتخاب شخص ایشان، دو موضوع را در انتخابات ایران بهوضوح نشان داد.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات ۲۸۲۷ نفر از محکومان محاکم موافقت فرمودند.
2 انتظار از دستگاه قضایی در میان است؛ اول، بررسی مجدد و دقیق پروندههای قبلی او تا اطمینان حاصل شود که روال دادرسی در آن پروندهها بیعیب و نقص بوده است. ضمن آن که باید برای مسؤولان محترم قضایی و مردم مشخص شود علت آزادسازی مجرم در حالی که نزدیک به ۲۰ جرم مشابه مرتکب شده چه بوده است؟!
تخلف، هر جا که باشد باید برخورد شود، به ویژه اگر از سوی مدیران و یا «منسوبان/ منصوبان» آنها باشد. این، نقطه قوت نظام است که اگر وزیر و معاون و مدیرکلی، یا قاضی و مدیر قضائی، در هر سطحی که متهم شوند، احضار و محاکمه میشوند. اما نباید پرداختهای رسانهای به نحوی باشد که خدای ناکرده بوی رقابت بدهد، یا رقابت ناسالمی را برانگیزد.
تا کی باید منتظر تصویب نهایی قانون جدید عفاف و حجاب بود؟! و با کدام توجیه قانونی و منطقی و اسلامی از اجرای قوانین موجود خودداری میشود؟ لااقل برای پیشگیری از پدیده خانمانسوز و خانوادهبرانداز کشف حجاب به قوانین موجود عمل کنید. طلای قانون جدید پیشکش، مرحمت فرموده ما را مس کنید!
قوه قضائیه در فصل قبل سریال «آقای قاضی» بیشتر پروندههای حقوق عمومی و حقوق مدنی پیشروی ما میگذاشت و پروندههای کیفری کمتری داشتیم.