حلقه وصل: کارگاه پژوهشی «بایدها و نبایدهای مطالبهگری و عدالت خواهی» به همت حوزه هنری آذربایجان غربی با همکاری بسیج رسانه، جبهه فعالان فرهنگی استان و سازمان فضای مجازی سراج برگزار شد.
در این کارگاه پژوهشی که با حضور جمعی از مسئولان و علاقهمندان تاریخ معاصر برگزار گردید بخشی از تاریخ انقلاب اسلامی در آذربایجان غربی با نگاه تخصصی به قیام مردم ارومیه در دوم بهمن سال ۱۳۵۷ شمسی مورد بررسی و گفتوگو قرار گرفت.
مروری بر نشریات دوران پیروزی انقلاب اسلامی و قبل از آن با موضوع وقایع ارومیه ، اسناد و گزارشهای «سازمان ساواک» در خصوص اتفاقات آن دوران و حضور مردم انقلابی در حمایت از حکومت اسلامی ، معرفی و بررسی برخی از کتابهای منتشر شده با موضوع انقلاب اسلامی در ارومیه از جمله کتاب « خاطرات یک سرباز » اثر « میر موسی هاشمی» از موضوع هایی بودند که در این کارگاه پژوهشی ارائه شدند.
در این کارگاه پژوهشی که در دو نوبت صبح و عصر برگزار گردید ، موضوع عدالت خواهی و مطالبهگری در دین مبین اسلام و سیاستها و اصول انقلاب اسلامی در خصوص عداتخواهی از نگاه مقام معظم رهبری مورد گفتگو و بررسی قرار گرفت.
محسن مهدوی در این کارگاه ، عدالت خواهی را از مهمترین موضوعات در دین اسلام عنوان کرد و با اشاره به وضعیت امروز جامعه گفت: زمان امروز دوران عدالت خواهی است و مبارزه با استبداد در هیچ دوره ای به اندازه حاضر رشد نداشته است.
این کارشناس رسانه در بخش دیگری از سخنان خود با بررسی وضعیت و سانسور رسانهای در دوران قبل از انقلاب و مقایسه آن با وضعیت حاضر اظهار داشت: جامعه ای که به دنبال مطالبهگری و عدالتخواهی باشد آن جامعه ، جامعه ای در حال رشد و توسعه یافته است.
مهدوی در ادامه با بررسی نتایج عدالت خواهی بر مبنای مکتب امام خمینی(ره) ، حکومت اسلامی و عدالتخواهی امید آفرین گفت: امروز پیشرفت عدالتخواهی در ایران به دلایل مختلف اتفاق افتاده است که مهمترین آنها « دوران تثبیت انقلاب و ۴۰ سالگی آن، بیانیه گام دوم رهبری و خالص سازی » می باشند.
وی با ارائه راهکارهای مطالبهگری افزود:« صبر و بصیرت در عدالت خواهی و معنویت در کنار عدالت» مواردی هستند که مقام معظم رهبری نیز بر آن تاکید داشته و در کنار آسیبهای عدالتخواهی به علت بی اعتنایی به سه شاخه مبنایی آن بخش مهمی از این مقوله هستند .