
حلقه وصل: در پیام آیت الله نوری همدانی به دومین نشست هم اندیشی احزاب و گروههای جبهه مقاومت آمده است: در عصری به سر میبریم که قدرتهای استکباری به صورت مستمر بر آتش اختلاف و تفرقه در جهان اسلام میدمند، لیکن مقاومت جهانی نظامهای عدالت طلبانه با نقش آفرینی بیبدیل شهید سلیمانی، میوهِ شیرین نابودی داعش و شکست و اضمحلال حامیان تروریسم در منطقه را چیده است.
در این پیام آمده است: پس از پیروزی مقاومت؛ ترامپ که به زعم باطل خود میخواست بازنده جنگ نباشد در صدد برآمد تا با ترور شهید سلیمانی، ماجرای نقش آفرینی مؤثر حاج قاسم در منطقه را در تاریخ دفن کند، لیکن در عمل قافیه را باخت و الان با نفرت عمومی مردم جهان و شعار بین المللی مردم برای خون خواهی سردار سلیمانی مواجه شده است که اخراج حتمی آمریکا از منطقه یکی از ابعاد انتقام سخت خداوند از دشمنان اسلام خواهد بود.
در این پیام اضافه شده است: فارغ از این مسأله، باید در چگونگی تداوم اقتدار جریان مقاومت در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی در سالهای پسا سلیمانی اندیشید و به این مسألۀ راهبردی رهنمون شد که در مقابله فکری و علمی در برابر آمریکا و متحدانش چگونه باید عمل کرد؛ زیرا تداوم پیروزیها و استمرار اقتدار روز افزون جبهۀ مقاومت مقوله ای نرم افزاری است و در کنار نوسازی سخت افزاری کشورهای منطقه باید بر نوسازی علمی و نظری در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی تأکید کرد.
در این پیام تاکید شده است: در این میان باز تولید آموزههای وحدت گرایانه مکتب فکری شهید سلیمانی، اصل راهبردی در وحدت امت اسلامی، تقویت جبهۀ مقاومت و تسریع مطالبۀ تمدن سازی نوین اسلامی به شمار میآید.
در بخش دیگری از این پیام خاطرنشان شده است: در تبیین این مسأله باید گفت وحدت امت اسلامی از جمله عوامل حیاتی شکوفایی تمدن اسلامی است؛ تأمل در نظام معنایی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی نشان میدهد آن شهید والا مقام خود را فدایی مسلمانان و عموم انسانها میدانست و اینگونه سپهبد سلیمانی در طول مبارزات خود علیه داعش، به شاخص و اسطوره ای برای امت اسلامی تبدیل گردید.
در این پیام آمده است: هم چنین تحقق تمدن سازی نوین اسلامی در گرو مواجهه مثبت و سازنده با جهان متکثر فارغ اقوام ، زبانها، فرهنگها و مذاهب اسلامی در ممالک اسلامی و دیگر جوامع بشری است، که این اصل نیز در پرتو اصل مهاجرت، در بستر فرهنگ محوری و تعامل گرایی و صلح طلبی شکل میگیرد.
در پیام آیت الله نوری همدانی آمده است: شهید سلیمانی به تبعیت از امام خمینی (رحمه الله) که فرمود، «انقلاب ما محدود به ایران نیست» و مبنا و منظومه فکری رهبر معظم انقلاب برای تشکیل جبهۀ بدون مرز حق علیه باطل، ترک وطن کرد، و مرزهای قومیت، نژاد، ملیت و حتی مذهب را در نوردید و جهان وطنی خود را علاوه بر شیعیان، بر مدار تعاملات میان مذهبی با برادران اهل سنت و حتی پیروان دیگر ادیان الهی به ویژه مسیحیان در منطقه تعریف نمود تا جبهه ای بی مرز علیه ظلم و جنایت آمریکا و تروریستهای تکفیری به منصۀ ظهور رساند.
در پیام این مرجع تقلید تصریح شده است: آری افق معنایی و تمدنی شهید سلیمانی به قومیت، مذهب، ملیت یا مرزهای خود ساخته بشری خاص اختصاص نداشت، بلکه ایصال جهان اسلام و دیگر جوامع بشری به امامت، از طریق ارتباطات دانشی و فقه میان مذهبی، مهمترین شاکلۀ معرفتی این چهرۀ بین المللی مقاومت بود.
در این پیام اضافه شده است: در حقیقت مبنای توحیدی سردار سلیمانی در مبارزات ظلم ستیزانه به شدت با عنصر حکمت، امامت، ولایت و فقاهت گره خورده است، لذا بر مبنای آیۀ«أَشِدَّاءُ عَلَى الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ؛ در برابر کفّار سرسخت و شدید، و در میان خود مهربانند» دچار خشونت نمیشد، بلکه با حکمت و عقلانیت فقهی فضای ضد تقریبی را شکست و اینچنین با اهتمام به جغرافیای فرهنگی وحدت و بازشناسی اشتراکات معرفتی، برای شکل گیری تمدن نوین اسلامی تلاش نمود.
در این پیام آمده است: بی تردید شهادت سردار سلیمانی خون تازهای را در رگهای مقاومت جاری کرد، لیکن از آن مهمتر، آن مکتب فکری و معرفتی شهید سلیمانی است که جهان بینی باشکوهی از ساختار تمدنی در جهان اسلام رقم زده است و چارچوب جهانی تمدن نوین اسلامی را ترسیم خواهد کرد.
در این پیام خاطرنشان شده است: در پایان لازم میدانم از همه برگزارکنندگان این جلسه بویژه حزب انقلابی و با سابقه مؤتلفه اسلامی و خصوصاً جناب آقای بادامچیان تشکر کنم.