به گزارش حلقه وصل، این کتاب با عنوان «الفکر التکفیری؛ قرائت فی الظاهرة و مخاطرها و کیفیة المواجهة» شامل یک مقدمه و هفت مقاله است که نویسندگان فلسطینی (از داخل و خارج) نگاشتهاند.
این مقالات به ترتیب شامل عناوین ذیل هستند: مقاله نخست با عنوان تروریسم در فرهنگ غربی و اسلامی نوشته محمد البحیصی به معرفی نظرات و دیدگاههای مختلف در خصوص تروریسم از نگاه غرب و اسلام پرداخته است.
در مقاله دوم که توسط د. محمد ابراهیم نگاشته شده نگاهی به پدیده سلفیگری تکفیری انداخته و رفتار سیاسی و نظامی آنها را مورد بررسی قرار داده است.
مقاله بعدی را د. عابد الزریعی نوشته است. او در مقاله خود با عنوان پاکسازی تمدنی و قطع روابط، به معرفی روشهای سازمانهای جهادی وابسته به مراکز صدور فتوای شرعی از دوره ابن تیمیه تاکنون میپردازد.
به گزارش رایزنی فرهنگی ایران در بیروت، استراتژی نجات جهان اسلام از پدیده تروریسم عنوان مقالهای است که د. محمد الاحمد در خصوص شناخت دشمن تکفیری متناسب با منافع امنیت ملی کشورهای اسلامی نگاشته است.
همچنین در مقاله دیگر شیخ فرج مصطفی با عنوان نقش جوانان در مقابله با اندیشه تندرو به وظائف جوانان به عنوان ثروت امت اسلامی در قبال مسائل اساسی روز و به ویژه مقابله با اندیشه تکفیری و نشانههای تندروی اشاره میکند.
عنوان مقاله بعدی تروریسم سلاح تکفیریها و وحدت سلاح ملتها نگارش محمد بهلول است که به شیوه جدید استعمار در خاورمیانه پس از جنگ سرد اشاره میکند.
در پایان د. غازی حسین با عنوان آل سعود و تولید اندیشه تکفیری معاصر به ریشه تاریخی وهابیت در عربستان و توسعه آن پس از ثروت ناشی از اکتشاف نفت اشاره میکند.