حجتالاسلام عابدین کاظمینیا دبیرستاد مردمی جبهه فرهنگی استان چهارمحال و بختیاری در شهرکرد به حلقه وصل گفت: با شیوع این ویروس طرحی در خصوص سازمان دهی و هماهنگی اقدامات مقابله با کرونا در شهرستان ها مطرح و با هماهنگی با علوم پزشکی استان و مراکز دیگر ستاد مردمی مدافعان سلامت تشکیل شد.
وی بیان داشت: در طول چهل سال گذشته مردمی بودن نظام عامل برونرفت نظام از بحرانها بوده است و بدون شک موضوع کرونا هم با همدلی آحاد مردم حل خواهد شد.
مسئول ستاد مردمی مدافعان سلامت چهارمحال وبختیاری ادامه داد: مجموعههای مردمی و گروههای جهادی از روز اول دور هم جمع شدند به همهی ابزاری که میتوانست راه حل باشد فکر میکردند مثل تولید ماسک، ضد عفونی معابر و خیابانها، دوخت لباس گان برای پرسنل بیمارستانها و .... نکتهی بسیار مهم و عبرتآموز برای کارگزاران نظام چند برابر شدن ظرفیت تولیدی کشور در اقلام مورد نیاز در یک مدت محدود آنهم در شرایط تحریم و با این همه تعطیلی و مشکلات بود که البته این جز با خلاقیت نیروهای مردمی ممکن نبود.
کاظمی نیا تصریح کرد: در بحث ضدعفونی مراکز و شهرها در هر محله گروهی تشکیل و کار آغاز شد ودر بحث تولید ماسک هم فعالیت ستاد صرفا پشتیبانی بوده است و ما در این خصوص حدود 200 طاقه پارچه در گرم های مختلف در اختیار این کارگاه ها قرار دادیم و یا با همکاری پارک علم و فناوری ماسک های سه لایه بهداشتی برای کادر بیمارستان های کرونایی تهیه کردیم.
این فعال فرهنگی با اشاره به تولید لباس گان و توزیع ماسک در داروخانه ها اضافه کرد: با همکاری علوم پزشکی لباس های مخصوص کادر درمان دوخته شد، همچنین بیش از 100 هزار ماسک فرایند تکمیلش در استان صورت گرفت و با قیمت مصوبی در داروخانه ها توزیع شد.
دبیر ستاد مردمی جبهه فرهنگی استان چهارمحال وبختیاری اظهار داشت: اقدام دیگری که بسیار حائز اهمیت است اعلام آمادگی و حضور برای غسل و دفن بیماران کرونایی ست که متأسفانه تا پیش از آن 13 میت را بدون غسل و کفن دفن کردند که طی جلسه ای با نماینده ولی فقیه در دانشگاه ها، سازمان علوم پزشکی و سازمان تبلیغات استان که به صورت ویدئو کنفرانس صورت گرفت تا الان این بحث توسط جهادگران در حال انجام است و تمام مراحل غسل،کفن و خواندن نماز میت با حضور طلاب جهادگر اجرا می شود.
وی افزود: پیش از ایام عید هم تعداد 400 بسته غذایی به ارزش 250 هزار تومان تهیه و تحویل خانواده ها ی نیازمند شد همچنین کارت هدیه ای بین کارگران روزمزد نیز توزیع شد. اقدامات دیگری نیز انجام شده است که شاید اکنون مجالی برای بیان تمام آن ها نباشد.
کاظمی در ادامه به قربانی کردن 300 رأس گوسفند در بروجن و راه اندازی پیک مهربانی در برخی شهرستان ها اشاره کرد و گفت: گوشت ها در بین محلات تقسیم و توزیع شد، همراه با نماینده ولی فقیه در استان در بیمارستان های کرونایی جهت عرض خداقوت نیز حضور یافتیم و گروهی از جوانان نیز با راه اندازی پیک مهربانی از مردم خواستند در منزل بمانند و خریدهای خود را به این گروه بسپارند در این مدت خانواده های شهدا که سن و سالی از آن ها گذشته است نیز شناسایی و منزلشان ضدعفونی شد و خریدها و نیازهای آن ها توسط جهادگران رفع می شود.
این فعال فرهنگی خاطر نشان کرد: در خصوص رزمایش مواسات هم قرارگاه جلسه ای تشکیل داد و تلاش کردیم که با استفاده از ظرفیت های مردمی این کار صورت گیرد اما متأسفانه به دلیل نگاه برخی دستگاه ها این کار پیشرفت چندانی نداشت، تجربه مردمی کردن امور هنوز برای برخی از مسئولان و سیاستگذاران ما یک اصل پذیرفته شده نیست و این درحالی است که در حوادث مختلف مشخص شد اگر مردم در کنار مسئولین نباشند گرهها گشوده نخواهد شد.
وی تصریح کرد: کرونا به ما فهماند که در حین بروز مشکلات دشمن به داد ما نخواهد رسید، کرونا به ما فهماند که اگر با هم باشیم و متحد باشیم میتوانیم از سختیهای بزرگ عبور کنیم.در مشکلات دیگری هم که در کشور داریم اگر با همین الگو رفتار کنیم یقینا مشکلات کمتر است.
مسئول ستاد مردمی مدافعان سلامت در چهارمحال و بختیاری تشریح کرد: در موضوع جهش تولید و همچنین در موضوع مشکلات اقتصادی هم اگر دولت زمینه را فراهم کند و بستر را آماده کند و کار را به مردم بسپارد به گونهای که مردم حس کنند که در اقتصاد میتوانند اثربخش باشند حتما میتوانیم شعار سال را به میزان قابل قبولی عملیاتی کنیم.
کاظمینیا در پایان یادآوری کرد: توجه به مردم و ظرفیت مردمی از مبانی اصلی منظومه فکری امام راحل و مقام معظم رهبری است که باید سرلوحه تمام مسئولان کشور به خصوص در مواجهه با بحرانهای پیش روی انقلاب، قرار گیرد.